Лидл ::75::

• 66 531
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Имам си и аз книгата, взех днес и за една приятелка.

Някой питаше за комплекта ароматерапия- имаше днес няколко комплекта в магазина на Опълченска, кутиите бяха скрити зад ароматните свещи. Намерих ги, само защото изрично това търсех.

# 121
  • Варна
Имам 1 точка за книгата. Ако някой я иска нека ми пише - само за Варна, нямам време да ходя по Еконт и пощи.

# 122
Хубави ли са сутиените, защото четох тук, че някой щеше да го връща, а днес нямаше нито един в магазина newsm78
Но си взех цял пакет пресен спанак Heart Eyes Мисля, че не съм го хвалила тук, а е чудесен

# 123
  • Бургас
Аз пък за стикери не ща и да чуя Crazy
Навсякъде малкото е налепило, последно лепна едни на новия си гардероб, е , нямат махане. Махнаха се де, но остана едно лепкаво, дето няма махане...отврат направо Sick

Тези може и да не оставят такива следи, но все пак...аз съм дотук със стикерите Mr. Green
От тези спокойно можеш да вземеш, защото нямат грам лепило по тях и не остава ни следа от махането. Имаме у дома от 3 години и не са мръднали, като се има предвид, че последната година малкото диване самичко ги слага и маха даже Peace

# 124
Свекървата днес си е взела книгата , като и пратих и моите точки и е много доволна и щастлива. Книгата била страхотна според нея.

Замислихте ме за шарана дали да не се престраша да сготвя по тази рецепта която дадохте. Има ли някакави тънкости и нещо с което може да се сбърка при гптвенето на тази риба? Досега само пъстърва и ципура съм готвила по най лесния начин във фолио с лимон и сол та незнам дали ще се справя с този шаран Simple Smile

# 125
  • Варна
ММ купи днес шаран, пържен го ядохме, хубав е.

# 126
Утре ще пращам ММ за розов полар за каката,и май само това.
В последно време много постни тези каталози,е като изключим чаршафите с еленчета Laughing, а бархета е страхотна материя за зимата, държи топличко Simple Smile.

# 127
  • В полите на Витоша :)
Обърнали ли сте внимание на срока на годност на шараните? Чак в нас видях, че моят е до 04.12!!! Може ли такова нещо?!

# 128
Почти всяка седмица пазарувам сериозно от Лидл, затова ще следя темата, за отзиви за разни продукти.
Кафе купувам от там вакумирана Лаваца Крийм, много е ароматно и хубаво, препоръчвам.
Аз много неща харсвам , ама ще пиша, като се сетя. А, има едни френски сладки с масло, като нашите сълзици, половин кг около 3 лева, вкусни са. Меденките пак половин кило на подобна цена.
Октопод изкупих десет пакета, само пипала, варя го по рецепта от сайта на Лидл, с малко помощ от съфорумци и става много керехък. Миди също купувам, риби, месо, абе почти всичко:) Сирене от гръцкото в кръгли кутийки, фета и още един вид беше, малко скъпо но си струва. Пушена сьомга имаше на промоция, купих бая и я замразих. Дрехи не съм купувала, само бельо за малката. Утре отивам да видя какво има тази седмица.

Книги взех две, една за мен една за свекървата, почти и за майка събрах.

# 129
  • Русе
Обърнали ли сте внимание на срока на годност на шараните? Чак в нас видях, че моят е до 04.12!!! Може ли такова нещо?!
Ами, до 4-ти е и при нас. Аз го прибрах във фризера.

Аз пък за стикери не ща и да чуя Crazy
Навсякъде малкото е налепило, последно лепна едни на новия си гардероб, е , нямат махане. Махнаха се де, но остана едно лепкаво, дето няма махане...отврат направо Sick
Памук, напоен с олио. Търкаш и лепилото пада Peace

# 130

Слагаш във фризера и вадиш на 6.12.

Вики, ще пробвам, макар че пробвах всичко от нета. Мноооого е лепкаво и здраво залепено и само се маже...

# 131
  • Варна

Вики, ще пробвам, макар че пробвах всичко от нета. Мноооого е лепкаво и здраво залепено и само се маже...

Да ацетон се маха лепило то.

# 132
  • Пловдив
Моля някой който е минал днес вече през Лидл да каже как са детските скиякета? Няма да мога да мина до обяд.

# 133
  • София
Вчера си взех от малкият керамичен нож и много ми допада. Някой има ли представа дали евентуално някъде са останали от по-големите керемични ножове?

# 134
  • Русе

Да ацетон се маха лепило то.
То си има друга тема за тези проблеми, но понеже сега се сетих - да кажа Laughing Wink Кореселин и спирт за горене също вършат работа Peace

Общи условия

Активация на акаунт