Лидл ::75::

• 66 879
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • София
До 6-ти дек. или до изчерпване на количествата.
http://www.lidl.bg/bg/Book-6991.htm

# 226
  • София
Уф, няма ли да обявяват най-накрая тия печеливши?  Tired

# 227
Някой да е съзирал станче за плетене нейде?

Предполагам, че питането е за тези с ластичетата? В Джъмбо имаше миналата седмица.

# 228
  • В полите на Витоша :)
Уредихме детето с плюшен суитчър и ски яке. Остава сняг да завали Crazy
Днес една касиерка я видях как си залепи точка за книгата на талонче и си го задели. Това ако се чудите кой продава книгите hahaha

Това в кой магазин е? В този на ул. "Раковски" в София има една, която прави същото, а преди си заделяше и стикита...

Относно връщането на стоките - да, редно е през изхода да се влезне и да се предупреди. А за да не стоя отпред на касата и да пререждам хората, показвам на касиерката какво ще връщам и ѝ казвам, че ще се наредя на опашката. В 2 магазина са хванали хора, които влизат само с бележка, взимат си стока и я връщат. Затова са прави да изискват влизане през изхода, но да се научат на отношение към клиентите и да ни го казват нормално, вместо да намекват, че може да сме откраднали!

# 229
Аз рядко връщам, ама пък..имат сайт, имат милиони плакати...да напишат някъде и да се знае...

# 230
  • до едно тепе
Уредихме детето с плюшен суитчър и ски яке. Остава сняг да завали Crazy
Днес една касиерка я видях как си залепи точка за книгата на талонче и си го задели. Това ако се чудите кой продава книгите hahaha

Това в кой магазин е? В този на ул. "Раковски" в София има една, която прави същото, а преди си заделяше и стикита...
В Пловдив на бул. Източен. Мисля че е най-новия Лидъл тук newsm78 А стикита там раздаваха 2-3 седмици след приключването на промоцията. Имаха останали с чували, но ги даваха май предимно на клиенти с деца. Бяхме отишли с децата и синчугата като се размърка на касата за стикита и младежа на касата му подаде една шепа hahaha

# 231
  • София
Ако става въпрос за стан с ластичета,онзи ден имаше в Лидл на Руски паметник.

И в този ред на мисли,вечра не успях да стигна за книгата,днес дали сте я съзирали на Руски паметник или на Каблешков?

# 232
Ако става въпрос за стан с ластичета,онзи ден имаше в Лидл на Руски паметник.

Да, с ластичета. Мерси

# 233
  • София
Дори не беше една бройка,а купчинка може би 4-5 или повече.Денят беше вторник.

# 234
Вчера си купих керамичен голям нож ,и реших да го пробвам като нарежа един заек.Острието на ножа се счупи ,по средата някъде падна едно доста голямо парче.Доста тъпо го обясних .Въпроса ми е в мен ли е проблема или в ножа ? На някой случвало ли му се е подобно нещо ?

# 235
  • гр.Варна
Таблетките за съдомиялна по колко броя са в опаковка? За едно зареждане на машина за 12 комплекта, цяла таблетка ли се слага?
По цяла таблетка се слага,аз ползвам от тези,които са 3 в 1 и не слагам допълнително гланц. 40 бр. са в кутия.

# 236

И в този ред на мисли,вечра не успях да стигна за книгата,днес дали сте я съзирали на Руски паметник или на Каблешков?

Днес имаше доста книги в магазина на Каблешков.

# 237
  • София
Ако е за София въпросът, има много в Х. Димитър.
Но мене ми се струват скъпи, може би в Джъмбо ще има повече видове и по-изгодни.

# 238
  • Sofia
Видяхте ли това... за Бургас е, но не ми е ясно точно какво е и има ли общо с играта с талоните... май не.  Thinking  

http://www.lidl.bg/bg/7205.htm

# 239
  • Варна
... ама пък..имат сайт, имат милиони плакати...да напишат някъде и да се знае...

Точно! Ние да не четем мисли.

Общи условия

Активация на акаунт