Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 54 994
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Великобритания
Марчева се е справила страхотно , щом семейство и гостите са останали доволни това е най хубаво , а и е признание все пак ..
Лейди - хахах и аз намазах бонбонки , ама уискито ММ не го дава , и си го скри ..не че ще му го пия де , за мен има подарък Tia Maria , в кутия с панделка - супер .. шефа на ММ тази година се е престарал
вчера си сипах една чаша ликьорче след вечеря ..еми така хубаво ми дойде , точно на место ..само дето прекалено сладко , но по една чаша бива ..
Лусс и аз подарявам килца , ако има мераклии свиркайте насам  Laughing Laughing
айде и другите да се появят на отчет ..

# 346
Привет и от мен, момичета! На летището съм, чакаме самолета за Пуерто Рико, оттам на кораб за една седмица. По всяка вероятност няма да имам много достъп до нет, но ще наваксам като се върна.
Весело посрещане на Новата година!

# 347
  • София
Привет и от мен, момичета! На летището съм, чакаме самолета за Пуерто Рико, оттам на кораб за една седмица. По всяка вероятност няма да имам много достъп до нет, но ще наваксам като се върна.
Весело посрещане на Новата година!

Смърфи, весело изкарване!!! Ще чакаме разкази и снимки! bouquet Hug

# 348
Весела Коледа !
Бяхме за Бъдни вечер при мама , всички събрани и днес се прибрахме у дома , разтоварихме багажа и работните дрехи и на село.Ето сега влизаме в къщи, жалко че няма снимки как изглеждаше градината преди седмица и каква  сега .Имало е ложе занемарено, обрасло в сливи и шипки познайте дали остана нещо от него, мъжа изкоренява ние с децата изнасяме  .Сега се чудя какво да направя да зарадвам бабата съседка , нещо тестено ми се ще да е .Отивам да правя вечеря.

# 349
  • при късмета
Смърфи, приятно изкарване, много хубаво звучи! ЗавидЕх  Laughing Много снимки искам от плаването

Ние бяхме на гости до сега. Наиграха се и се набесняха децата, ние хапнахме и се видяхме, всички доволни. Чакам ги да излязат от банята, че шефа каза, че много му се спи.

# 350
  • София
Добро утро, момичета!

Имам и аз именник днес, да ми е жив и здрав ММ!

# 351
Добро утро!
Лус да ти е здрав и усмихнат спътника  bouquet
Около нас наистина било ад...Водата не прощава - цели области има заляти. Ние сме на високото и не го усещаме, но вчера като тръгнахме за Манчестър...Магистралата залята и затворена, помпи и пожарни навсякъде смучат вода, трафика е безобразен, отбиват движението извън магистралата, а то там са едни дърожки, дето две коли трудно се размунават...Абе стигнахме навреме до летището, но път, който се минава за 50мин го минахме за 5ч. 20мин...Добре, че чета новини и прогнози и тръгнахме много по-рано...Навръщане нямаше проблем - обратната магистрала е на по-високо и тя не беше залята. Днес въпреки, че при нас не вали, всички главни пътища са затворени - още не са успели да ги отводнят... Иначе времето е прекрасно и ще си направим хубава разходка, поне малко от храната да изразходим  Joy
Усмихнат ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 352
Люска,да ти е жив и здрав именника.

# 353
  • при късмета
Люси, да му е честито името на мъжа ти! Да е здрав и да се слушате! Хубав празник

Калинче, добре, че не ви е засегнало.

Отиваме на поредния пазар, а хич не ми се излиза но това време

# 354
Люси, честит празник!Да ти е жив и здрав половинът и много да те слуша  bouquet
Лейдибърд, дано не ви застигат тия порои  Praynig
Ма ко, напазарувахте ли?
Ох на мен нещо взеха да ми идват в повече тия празници  ooooh! Това само да лежиш и да ядеш... ами отвикнала съм. Не че кой знае колко съм се олежала, но на яденето не отстъпвам  Whistling Айде да идва 31, да посрещаме Новата година и да влизам в релси, че не мога да се трая.

# 355
  • София
Честита Коледа, дами!
Да сте здрави и щастливи, обичани и обичащи!
Ние си ходихме за два дни до Враца, колкото да участваме в една свинска сватба. Mr. Green Времето там беше пролетно, в градините са нацъфтели кокичета все едно е март месец. а аз искам сняг. И децата искат.
На Бъдни вечер си бяхме четиримата вкъщи. Паричката от питата се падна на мен. Simple Smile
Днес ще се отдам на почивка, малко почистване вкъщи, малко разходка, а довечера ще идем на гости на приятели.

Люска, със закъснение- да ти е честит именика, много здрав и щастлив!

Лейди, ужасно е това с пороите, гледах по тв, горките хора. Confused

Хайде хубав ден и седмица! bouquet

# 356
Привет момичета bouquet.Пожелавам Ви една успешна и усмихната седмица.

# 357
  • Великобритания
хубава седмица и от мен момичета ..
ние днес рано рано отиваме с детето на пазар, че трябва да готвя за ММ за два дни ..лелеее какви количества изяжда този човек - изпращам го с голяма пълна торба .. връща ми я празна хаххах , че даже и напада хладилника ..все не му стига  Grinning Grinning
лелеее Лейди голям ад е там при вас , сега даваха по новините и слушам как британците се ядосват , че държавата пращала милиарди като помощи на други държави , а за тях нямало ..бррр показаха Йорк отгоре .. воден ад
дано при вас всичко е наред  Hug

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 12:36 от mimmito

# 358
  • при късмета
Привет, прекрасни!
Момичета имам молба. Ако някъде е останал Чати бърборкото
Скрит текст:
моля да го вземе, изпращам парите веднага. Струва максимум 40лв. на различните места. Изчерпан е навсякъде. Продукта е на Феликстойс, разпространяват го и по-малки магазини не само Хиполенд.
Това беше първата поръчка на шефа за Коледа. Взех го още края на октомври, да ми е сигурно. Обаче не пожела да тръгне  ooooh! Върнаха ми парите днес в магазина, защото ми казаха, че няма налични, нямало и на склад. Шефа е ужасно разочарован.
Моля ви, ако някой го мерне да го вземе и да ми го изпрати с наложен платеж, ще съм много благодарна

# 359

Общи условия

Активация на акаунт