Славче, такива са цените, да. В паунди! За Лондон бяхме говорили с моята приятелка, че е към 2000 на месец. Но в по-малките населени места е към 800, нейният син в момента е на 4 дена и ползва субсидия за половината сума. Но и 400 паунда са си цифра, дори спрямо техния стандарт.
Вио, и моичкият БЕШЕ с ръчичките в г*зленцето. Ама се промени. До преди да се върна на работа - само аз - водя детето на ясла, прибирам, гледам, чистя, готвя... Той "работи" и "изкарва пари". Мдам. Ама и аз започнах да "работя" и да "изкарвам пари". С разликата, че той работи 8 часа на бюро, а аз - 14 часа права. Та като започна той да поема грижата за детето 4 дни в седмицата (защото работех 4 и почивах 3) - много бързо му стана ясно от къде изгрява слънцето. Сега е далеч - далеч по-благодарен за грижите, които полагам. Защото видя как "правя нищо" ама като не го правя му се опънаха ноктите от зор. Дори сега, въпреки че съм си вкъщи, а той работи - понякога съм изморена вечер и той се занимава с детето. Е, в 90% от случаите просто ѝ пуска детски на телефона, но важното е, че аз си почивам

Да добавя, понеже видях на Смърфи поста - на ресторант ВИНАГИ се редуваме при надзираването на детето. То иначе както е бяс мойта... значи да не седна изобщо.