Славче, такива са цените, да. В паунди! За Лондон бяхме говорили с моята приятелка, че е към 2000 на месец. Но в по-малките населени места е към 800, нейният син в момента е на 4 дена и ползва субсидия за половината сума. Но и 400 паунда са си цифра, дори спрямо техния стандарт.
Вио, и моичкият БЕШЕ с ръчичките в г*зленцето. Ама се промени. До преди да се върна на работа - само аз - водя детето на ясла, прибирам, гледам, чистя, готвя... Той "работи" и "изкарва пари". Мдам. Ама и аз започнах да "работя" и да "изкарвам пари". С разликата, че той работи 8 часа на бюро, а аз - 14 часа права. Та като започна той да поема грижата за детето 4 дни в седмицата (защото работех 4 и почивах 3) - много бързо му стана ясно от къде изгрява слънцето. Сега е далеч - далеч по-благодарен за грижите, които полагам. Защото видя как "правя нищо" ама като не го правя му се опънаха ноктите от зор. Дори сега, въпреки че съм си вкъщи, а той работи - понякога съм изморена вечер и той се занимава с детето. Е, в 90% от случаите просто ѝ пуска детски на телефона, но важното е, че аз си почивам
Да добавя, понеже видях на Смърфи поста - на ресторант ВИНАГИ се редуваме при надзираването на детето. То иначе както е бяс мойта... значи да не седна изобщо.
Разбирам, че е изморен, няма го вкъщи 12 часА и повече, но детето си иска неговото. В домакинството все по-малко помага, но е разбираемо като го няма, аз ако го чакам до къде ще стигнем? Прави каквото може и когато се налага, но гледам това поне аз да свърша. Но има неща за които ми трябва помощ, не може без нея.
Но съм си за бой аз де, трябва да го оставя някой път без бельо и чорапи, та да се научи
като видях снимките
Взима шефа в работата понякога в събота, че на него му е интересно. Как може да работи и едновременно да го пази, не знам. Работят с опасни инструменти и машини. Но пък шефа го слуша, като са само двамата. Войната с него си я води вкъщи 
И то с еднакъв софтуер са.
Помага ми като готвя, ама май повече главоболия ми създава. Не се оплаквам, че има къде по-страшни случаи.