Отговори
# 645
  • София
Иве, честита дъщеричка, нека си носи прекрасно име с много здраве, заобиколена от любими хора и да расте безгрижна и покоряваща света!

Балонче, сока помогна ли? Ако не, мога да ти дам от моя, той не е и много солен и е тестван  Laughing
Хепи, аз попадна на една симпатична жена в Света София - приема нови бебета, тъй че ако Медива не ти хареса, ще ти дам координатите й.
Питах и две мами от вън доволни ли са - да, мила, търпелива, прави домашни посещения, нито млада, нито стара, не бърза с АБ, но не претупва децата. А, препоръча я и рецепционистката в болницата, тя също си е записала децата при нея.

Ради, успех и на тебе!

По ЗК от 5ти месец имам право по едно проследяване на сърдечна дейност при всяко ЗК, а в осми и девети, когато са по две ЖК на месец са по два тона на месец, после вече се плащат. Не ги оставяйте да ви прецакват - имате и право на смяна на лекаря!

Ние утре сме на преглед, но само тонове и ще гледаме ПКК и урина, които ще дам днес, секрета утре ще го вземе лекаря. А трябва да ми даде и обменната карта. Ехограф януари да видим бебо.

# 646
Честита дъщеричка Иве. 😘😘😘Да расте здрава и много щастлива. На мама бързо възстановяване 🍀🍀🍀

# 647

Балонче, сока помогна ли? Ако не, мога да ти дам от моя, той не е и много солен и е тестван  Laughing

Фрози, не съм пила още, защото днес мислех да ходя на тонове и да не стане фал  Mr. Green Отложих ходенето на тонове за утре, защото мм ще ми е на разположение и няма да се налага в тази напреднала бременност да ползвам градския транспорт. Благодаря за предложението да пробвам твоя зелев сок, ще пробвам първо на нашите а при нужда ше ти пиша. Вчера изпапах много мандарини и днес положението е по- отпуснато  Mr. Green
Днес се очертава да е слънчев деня в София, което много ме радва  Hug

# 648
Добре сме 😉 вчера бяхме на консултация - малката е качила 600гр за 10 дни.
Гледаме се вкъщи и така😉😍

# 649
Aз от вчера съм с много леки, не много чести контракции. Ми не съм готова още да родя, какво да кажа. Надявам се да е фалшива тревога.

# 650
Aз от вчера съм с много леки, не много чести контракции. Ми не съм готова още да родя, какво да кажа. Надявам се да е фалшива тревога.
Хепи, мисля, че вчера си се преуморила покрай направата на сладките и контракциите са резултат от това.
Кери, много се радвам за вас   Hug

# 651
Иве, честита дъщеричка! да наваксате бързо и да се прибирате у дома  Simple Smile

# 652
ако някой знае нещо или е ползвал Флуомизин да сподели, че аз така май няма да се навия да си слагам. Отделно тоновете не се поемали от касата, януари да съм ходела всяка седмица, стрували 20 лв. И това в тъпата провинция.  #Cussing out мноооого ме нервира, даже се замислям дали да не подам оплакване в ЗК.  Crossing Arms ама ще има ли полза, не знам. В крайна сметка тонове не се ли полагат по каса?

Аз имам изписан Флуомизин, но след резултат от МБ - носител съм на стрептококи, група Б. Според лекаря няма да ги изтрепе, но може да помогне, ще ми влеят ударно АБ по време на раждането за да не ги предам на бебето. Като съм само носител и няма инфекция, няма как да ги излекувам предварително  Tired

По каса се полага слушане на тонове, но не и запис, само някои болници правят безплатни записи, но това си е по тяхно решение.

Ivkelina, честита дъщеря!  bouquet bouquet bouquet

Моя вчера го гледахме, още си е на дупето, главата избързва с две седмици. 37+ средна възраст, 3130 според машината. Плацента с мегдан да го храни още много... тоя ще стане 4 кила, усещам! Тоновете са добри.
На 28ми пак ще се гледаме и слушаме, а ако не се обърне до първата седмица след НГ, планираме секцио за 14ти-15ти. С тия кила и тая глава, вече не съм сигурна че искам да се обръща  Embarassed

# 653
Ивее, честита рожбичка  bouquet Да расте здрава и силна! На теб бързо възстановяване и положителни мисли и емоции  Simple Smile

При мен тази сутрин се появиха едни стягания в кръста, като се размърдах спряха..майка ми каза, че и при нея така били почнали нещата  Crazy Довечера на магарето доки ще каже, надявам се да изчакаме още 3-4 дни, ама... Божа работа.

Хубав, слънчев ден пупита  Hug

# 654
Имам си контракции, но много по-нередовни, дано спрат, че....абе не ми се ражда по празници да Ви кажа.

Записах педиатър, утре в 3 часа ако мога да отида до там, ще е по-официално записването. Доволна съм. Поне това отметнахме. И багажите за мен за раждане, за после и за беба са напълно готови.

# 655
  • София
Ивеее - честито! Бързо възстановяване  bouquet
Вълнение ме обхваща от всякъде - днес влизам в 37ма седм

# 656
A aз в четвъртък влизам в 37-ма.  Mr. Green

Ми рано е, нека си постои. Но с тези контракции не знам. Много са леки, и са на 10-11-19 минути дори. Не са стабилни, хаотични са, но не изчезват.  Crazy

# 657
Аз като никога вече втори път  успявам да си дремна през деня  Party събудих се от силничка контракция. За радост не ме повтори, че мм днес цял ден е на работа и не може да се ражда  Naughty
Честно като се замисля малко ми писна да съм бременна. Вепреки че този месец се чувствам много по- добре и мога да върша доста повече неща, някакси си вече ми тежи. Все пак съм бременна 39 седмици! Дано не ми липсва после пупата.
Малкият много мърда ту от едната страна се издува корема, ту от другата   Crazy
Момичета, споделете как мерят тонове? Бебчетата виждат ли се някъде?

# 658
Хепи, не че искам да те стряскам ама си вече в 37 г.с. Моя термин е 15 януари и за това знам. В четвъртък захапваш 38 г.с. Може да го видиш в подписа ми. Не ги мисли тези контракции. При мен са от петия месец.

# 659
Аз днес бях на преглед и съм много объркана и малко уплашена. Последният ми преглед беше на 03.12.2015г. Тогава акушерката му направи някаква кардиограма на бебето, а. лекарката ме видя на ехо. Днес акушерката му направи кардиограма отново, всичко било наред. Взеха ми секрети, кръв, урина и толкова. Попитах дали ще видим бебето и лекарката ми каза "другия път, аз скоро го гледах" (преди почти 3 седмици). Другият път е на 07.01.16г. Малко ме притеснява този месец и нещо без да са ми погледнали плацента, води и т.н. и то в 8-9 месец. Кажете ми при вас как е и нормално ли е това? Да не би аз да си вкарвам паранои, ама на дали. Нещо ми се струва, че ме прецапаха на бързо покрай празниците, ама аз пък ако е така, много бързо ще направя смяна на израждащите в последния момент. Не знам дали съм бясна или по-скоро стресирана.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт