Отговори
# 690
Аз пък откакто спрях магнезия се чувствам много добре. Странна работа! 
Диди, как така не ти е пускала никакъв секрет? То бива, бива немърливост, ама чак пък толкова! Ей за това им казват на лекарите бялата мафия!

# 691
Момичета,вие пак сте добре,щом се разминавате само с контракциите  Laughing Аз от началото на 8-ми месец до сега (на Коледа влизам в 9-ти) съм с отвратително гадене.Повръщане слава Богу няма,но самото гадене е достатъчно да ми развали настроението.От вчера пия Деган на таблетки,че да видим ... прегръдки и целувки! bouquet

Гадене имах само в началото - първите три месеца.  ooooh! Спомням си, че ми се гадеше от всичко и едновременно ми стържеше стомаха от глад постоянно. Мноооого гадно беше. После три месеца нямаше нищо. И сега последните три чудни киселини, които долу горе успявам вече да овладея, поне вечер. Киселини имаш ли? Аз също сега ще влизам в 9-тия и вече ставам много нетърпелива.

# 692
Факт е, че не ми е вземала. Просто вече е късно да сменям лекар, но само да си взема направлението за болница и ще си помисля дали въобще при нея да ходя на тонове  Crossing Arms
Може в понеделник да отида тогава за секрет при някой лекар.

# 693
  • Бургас
На мен секрет ми взеха само по ЗК, резултатите ще са готови след 3 раб. дни. На частната консултация само ме питаха имам ли течение, обилно ли е, има ли цвят, мирис. След като обясних, че е слабо и не мирише казаха, че няма смисъл да ми взимат секрет ...
Магнезий явно ще изпия още една опаковка, аз съм за края на януари. Помага според мен, но и аз съм чувала, че някои като го спрат и вече са по-добре. Пък знам ли, може и ние да се успокояваме после и затова всичко да утихва.
Ей, тия киселини ще ме уморят, снощи пак не спах от тях и нищо не помага. Sad
Днес ще ходя да се разделим с АГ-то ми, ще я накарам сигурно да ме погледне, че от вчера имам едно гадно чувство, че ще ми идва ...

# 694
Toва чувство и аз го имах от две-три седмици, но по един път примерно на няколко дни. От онзи ден следобяд--контракции. Обаче днес нямам, или на 2-3 часа по една, разреждат.

Премерих си кръвното, както всяка сутрин--високо. Сега смуча валидол, и пих канела с вода, взех си и хапчетата. Не ми се натиска по болници, при все че пак това ще ми е терапията. Лекарства и ще бързат да вадят бебка. Дано е нещо моментно, но ако не го сваля--ще ходя до доки.

# 695
  • София
     С този магнезии и аз не знам. Първата бременностн го пиех до 9 месец. Сега втората съм пила 3-4 седмици и то защото имах крампи. И двете ми бремености протекоха по абдолютно еднакъв начин. Затова лично аз съм скептична доколко при нормално протичаща бременност има накаква полза от него.
    И аз не знам с тези вагинози. Нямам обаснение и там. Лично аз нямам симптоми и три поредни микробиологии - бактериална вагиноза. Лекувах се с Макмирор, сега пак ми изписаха някакви глобули. Ще взема да изуча една мефицина да знам какво-що!   ooooh!
    Снощи Габи спа при баба си и днес съм отпочинала. Пера бебешки неща и трябва да почвам да гладя, а така нямам желание.
    Кате, бързо да се оправят децата. И моето беше болно миналата седмица, но сега, да чукна на дърво, е добре.

# 696
Момичета,вие пак сте добре,щом се разминавате само с контракциите  Laughing Аз от началото на 8-ми месец до сега (на Коледа влизам в 9-ти) съм с отвратително гадене.Повръщане слава Богу няма,но самото гадене е достатъчно да ми развали настроението.От вчера пия Деган на таблетки,че да видим ... прегръдки и целувки! bouquet

Гадене имах само в началото - първите три месеца.  ooooh! Спомням си, че ми се гадеше от всичко и едновременно ми стържеше стомаха от глад постоянно. Мноооого гадно беше. После три месеца нямаше нищо. И сега последните три чудни киселини, които долу горе успявам вече да овладея, поне вечер. Киселини имаш ли? Аз също сега ще влизам в 9-тия и вече ставам много нетърпелива.

Киселини изненадващо и за мен самата нямам  Laughing  но никога не е късно да се появят,разбира се

# 697
Много  мразя като ме занимават с проблеми, които не са мои....никаква съобразителност...

# 698
  • София
Докторката ми беше казала да пия магнезии до последно, а като тръгнат контракциите нищо не може да ги спре. Но благодаря, утре съм на тонове и ще попитам пак. Може би, вече с наближаването на термина, нещата се променят. Да ви призная, така или иначе съм го разредила Simple Smile  Иначе снощи, след като пих, ми отпуснаха контракциите. Явно са били от умора.
Често и на мен ми се появява гадене, което не съм имала преди...
Ако не се случи така, че да родя до 12ч. довечера, отказвам да раждам следващите два дни  Crazy

# 699

Да питам, Катя, а и другите, които имат проблемни микробиологии, имате ли някакъв дискомфорт или усещане?  Rolling Eyes може ли без да имам влагалищно дразнене да имам някви буби и бактерии?  newsm78 все още не съм взела предписаното ми лекарство без изследване и се чудя все пак дали да не го направя, че ако има нещо после няма да имам много време да се чистя  Thinking

На твое място бих пуснала една МБ, предполагам във всяко ДКЦ където има АГ и лаборатория могат да вземат проба и да я направят. Излиза за 3-4 дни.
На мен ми излезе - група Б стрептококи, носителство. Нямам абсолютно никакъв дискомфорт и симптоми, само засилено течение, но него си го имам през цялата бременност, не е от тях, предишните МБ са ми били все чисти.

# 700
  • София
За магнезия моята каза да го спирам в началото на 9тия - спрях го и контракциите са доста чести, вечер и на 10м, но неболезнени  Peace
Момичета, как изглежда тази тапа - днес сутринта излезе обилно белезникава смес  Mr. Green лепкава, с извинение сополоподобна консистенция, но пък нямаше кървави нишки (което четох, че ще има и приятелки са ми казвали) нямам течение по принцип, МБ е чиста от гъби и подобни - дали пък не е това или едва ли - някоя от родилите мами ако може да разкаже по подробно за тази запушалка?

# 701
  • София
Тапата като я видиш няма да я сбъркаш. Наистина е с подобна структура, но е примесена с кръв. При мен изпадна наведнъж, в деня на раждането. При други момичета се е случвало на 2-3 пъти.
Моята МБ също е чиста, но имам сега течение, лепкаво, което било нормално да се появи от влагалището по време на бременност.

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 17:37 от Pissankata

# 702
  • Варна
Аз, за съжаление, си имам всички досадни симптоми на бактериите и гъбите, та при мен не е грешка.  Confused
Джинджър, задължително ли е да има кървави нишки тая тапа? Според мен може и тя да е... Thinking
Аз изпрах една пералня с бебешки дрешки, но май още поне 2 ще пускам. Много дреха, много нещо. Дано успеем да ги облечем поне по веднъж. Поне не съм давала пари да ме е яд. Simple Smile

# 703
  • София
Нямам идея, Кате  Thinking аз затова питам опитните, на мен ще ми е, живот и здраве, първо бебе  Peace просто така казват на лекциите за бъдещи родители и приятелки са ми казвали, че било точно белезникаво, с такава консистенция и горе долу количество, но имало кръв в него, при мен нямаше та реших да попитам  Mr. Green иначе нямам други странни усещания, контракциите си вървят, не са болезени, но са бая. Аз предполагам, че шийката си се скъсява и от тях - да не дойде някое коледно маймуне, че ми се искаше да е след НГ  Mr. Green а и не сме си в София  Crossing Arms

# 704
Записах педиатър на беба. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт