Отговори
# 675
И аз цял ден съм по улиците. Сутринта на анестезиолог и кардиолог, кръв,урина. После малко в къщи и следобед до педиатъра, който ми препоръчаха. Много съм щастлива, че ни обърна внимание и вече имаме уговорка  newsm44 След това изкарах 2 часа в мола. Тежи ми, но нямам контракции, сякаш още 2 месеца мога да го нося:))))))

# 676
  • София
Днес и аз се обзаведох с болезнени контракции. През деня ревах, привечер се опитах да отида за подаръци, но уви не издържах много. Ходя вече като клатещ се пингвин. Половин човек съм, това много ме дразни. И сега вечерта, болки в кръста и корема. Пих но-шпа и магнезии, дано отминат!

# 677
Таня, споко мила, не остана!  Hug сега ти е времето да си почиваш. На мен последния месец ми минава много бързо, но и голям мързел ме е хванал. Лежи си, гледай филми, покани приятелки на кафе. Сега е твоето време. Мен като ме хванат лудите и ровичкам из на бебо дрехите да им се радвам  Joy
Писанката, защо  пиеш все още магнезий? Секцио ли ще раждаш?
А пък аз съм натрупала толкова мазнинки, че сега съм на 15 градуса в стаята и ми е супер Simple Smile мм е потресен, че не му давам да си включи климатика и каза, че ще се мести при кучинките в хола (там е 21 градуса без отопление)  Mr. Green
Пп Аз рева всеки ден за  нещо!
Пп коремът ми от два дни е на топка, ама много твърда топка. Бебко ли го опъва, контракции ли са, не знам. Понякога бебчи застава странно, имам две подутини от двете страни на пупата и по средата вдлъбнатина.
Пп ребрата ме болят ужасно
Кате, къде си? Никаква активност напоследък? Децата оздравяха ли?

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 00:26 от balon4e

# 678
  • София
Пих магнезии за да ме отпуснат стяганията. Но в интерес на истината, док не ми е казала да го спирам, аз започнах да го прескачам в последните дни. Бях питала и по-рано, накрая не трябва ли да се пие? Естествено ще раждам. Живот и здраве.

# 679
  • Варна
Кате, къде си? Никаква активност напоследък? Децата оздравяха ли?
Тук съм, чета, ама няма време за писане. Simple Smile Все някакви задачки излизат. Днес ходих пак на лекар заради лошата микробиология. Пак някакви глобули ще слагам. Кръвното е добре. Като взех да пия хапчетата, взе да ми става лошо и ги спрях. Явно е било инцидентно.
Габи си пие АБ, при отит трябвало да се пие между 8 и 10 дни, та сега виси с мен до посред нощите да пие АБ на 8 часа. Няма болки, дано да върви на оправяне.
Преско сякаш не е така сополив тази вечер, може и да се размине работата. Пу-пу. Praynig
Днес им бяха почерпките за празниците, та 3 пъти се разкарвах до училището да водя, да взимам... ooooh! Утре последен ден ранно ставане и прибиране и после ваканция. Много ми тежи вече.
Утре смятам вече да пера бебешките неща, уж нямам други ангажименти.
Готвим се за празниците и взехме да се подготвяме за ремонта следващата пролет, та сега зяпам интериори, плочки... Такива работи. Simple Smile
Това дребното подивя в корема посред нощ. Голямо ритане, разтягане, дупене... Ще ме разпори... Simple Smile
Благодаря, че се сети за мен. Hug

# 680
Аз най-много усещам дупето горе до ребрата  Crazy явно крачета около пъпа. Вчера правих последните сладки и баклава, но така се уморих, че като легнах в 5 още не съм станала. Даж ви но-шап не пия, щото знам, че е от преумора. Боли ме таза, но нямам стягания. Само ниско долу корема ме опува като се мърдам или ставам от леглото, но това е мускулно.

Да питам, Катя, а и другите, които имат проблемни микробиологии, имате ли някакъв дискомфорт или усещане?  Rolling Eyes може ли без да имам влагалищно дразнене да имам някви буби и бактерии?  newsm78 все още не съм взела предписаното ми лекарство без изследване и се чудя все пак дали да не го направя, че ако има нещо после няма да имам много време да се чистя  Thinking

# 681
И на лекар, но все пак е и въпрос на пари... и аз мога да ходя на ехограф всяка 2ра седмица, ако ми се дават 60-80лв...  Crossing Arms Аз последно бях на ехо като влязох в 9тия, сега само тонове и това е - казаха ми кога и как да идвам за раждане, но май ако не пренося не знам имам ли и друг преглед, мисля не.

Джинджър, аз съм по същия начин и точно това имах предвид. Аз също като DV84 съм в частна болница и като повечето, по здравна каса с доплащане наведнъж в началото, когато те регистрират. И в този пакет ми влиза ... без 4D и някой други.  Изобщо не говоря за допълнителни прегледи за по 60-80 лв. На мен не са ми проблем да ги давам и всяка седмица, и по 2 пъти, а и съм сигурна всяка бъдеща/настояща мама ще ги даде, ако трябва. Мен ме интересуваше кой как го гледат накрая, за да съпоставя с моите прегледи, които дори не отговарят на казаното от тях, защото хем пропускат прегледи заради празниците, хем трябва да ме гледа, там съм, пък нямало нужда и просто се стреснах, а и не знаех, че тая кардиограма на бебето всъщност са тоновете.  Както и да е... Simple Smile

# 682
  • София

Да питам, Катя, а и другите, които имат проблемни микробиологии, имате ли някакъв дискомфорт или усещане?  Rolling Eyes може ли без да имам влагалищно дразнене да имам някви буби и бактерии?  newsm78 все още не съм взела предписаното ми лекарство без изследване и се чудя все пак дали да не го направя, че ако има нещо после няма да имам много време да се чистя  Thinking
Аз нямам никакво дазнение, нито сърбежи, течение, нищо, но микробиологията показа, че имам гъби. А в началото цитонамазката ме изкара 3та група за първи път. Слагам от два дни Макмирор за втори път вече /първият път в 4ти месец/. Дано този път се изчистя.

# 683
  • София
Момичета, от личен опит не вярвам вече на тези микробиологии.
Аз имам една идея по-алкална среда, защото ям доста сурови плодове и зеленчуци - това не е много ок на лактобацилите, които са киселинно живеещи организми.
Обикновено винаги ме изкарват с вагиноза, а аз реално нямам нито гъби, нито други гадини.
Правила съм си дори изследване в кожно-венерична лаборатория и от там ми казаха, че нямам никакви вредни гадини, отделно Тодоров, който гледа веднага под микроскоп лично пробите, също е казвал, че нямам никакви индикации за тези вагинози, дето ми пишат всеки път.
Та ако нямате оплаквания (особено гъбите си личат много), подложете на съмнение резултатите.

Между другото имам купени така глобули Клион-Д, в срок до 2017, на които дори не съм отваряла кутията, но ми е жал да изхвърля, та някоя ако има нужда мога да й ги подаря.

# 684
Писанката, аз знам, че магнезият се спира в началото на 9 -ти месец, но тези, които раждат секцио си го пият да не тръгне бебето  по- рано от предвиденото време. Затова питам  Hug
Кате, дано бързо се оправи Габи, че като знам как болят уши  #Crazy стискам палци Преси да го подмине, с ти да имаш време от тук натам да си починеш повече  Hug
Диди, когато аз си отглеждах някакви гъби си имах и течение, и миризма на течението, и сърбеж, и парене. На морето ги хванах, нали българското черноморие е много чисто, а аз мерак да си цопна дупата. С макмирор ги избихме!

# 685
Момичета,вие пак сте добре,щом се разминавате само с контракциите  Laughing Аз от началото на 8-ми месец до сега (на Коледа влизам в 9-ти) съм с отвратително гадене.Повръщане слава Богу няма,но самото гадене е достатъчно да ми развали настроението.От вчера пия Деган на таблетки,че да видим ... прегръдки и целувки! bouquet

# 686
Писанката, аз знам, че магнезият се спира в началото на 9 -ти месец, но тези, които раждат секцио си го пият да не тръгне бебето  по- рано от предвиденото време. Затова питам  Hug
Кате, дано бързо се оправи Габи, че като знам как болят уши  #Crazy стискам палци Преси да го подмине, с ти да имаш време от тук натам да си починеш повече  Hug
Диди, когато аз си отглеждах някакви гъби си имах и течение, и миризма на течението, и сърбеж, и парене. На морето ги хванах, нали българското черноморие е много чисто, а аз мерак да си цопна дупата. С макмирор ги избихме!
За цялата си бременност съм пила магнезий 2или3 пъти по схема. Последно го пих в 7 ми месец,сега съм в 9 ти и не пия нищо отдавна. Това да тръгне бебето едва ли зависи от един магнезий. Така си мисля, но аз и не съм имала проблемна бременност.

# 687
Пих магнезии за да ме отпуснат стяганията. Но в интерес на истината, док не ми е казала да го спирам, аз започнах да го прескачам в последните дни. Бях питала и по-рано, накрая не трябва ли да се пие? Естествено ще раждам. Живот и здраве.

Mошт док каза до 38-ма. Други казват до 36-та. Но аз го бях разредила и гледай какво стана. Два дни с болки. И сега си пия дозата, и но-шпа и така...по-добре съм днес.

# 688
И на мен ми е съмнително да има нещо без симптоми, но знам ли  Rolling Eyes отделно цялата бременност съм на безвъглехидратна диета, а знаем, че гъбите се хранят най-вече от въглехидрати. И тя ще ми твърди, че при мен с гестационен диабет било предпоставка. Ама тя даже веднъж не ми е поискала да види какви стойности поддържам, как знае  #2gunfire Отделно, че не ми е вземан секрет нито за цито нито за микробиология през цялата бременност. Нямам против да си плащам за доктор, но защо трябва да ме прецаква и да точи касата. Затова и ходя на частно за да съм по-сигна. Но сега доктора ми вече почива и не мога да се консултирам.

За колко време излизат резултатите от вагинален секрет? Обмислям да отида при друг доктор и да си платя, но поне да знам, че има смисъл да си слагам нещо.

# 689
  • София
При мен резултатите станаха за около 3 дни готови. Може и по - рано да са били готови, но аз ги забравих и се сетих по - късно да проверя как са.

Общи условия

Активация на акаунт