Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява албуминът и как може да се определи дали е наличен в урината?
Как мога да се справя със синндрома на неспокойните крака?
Как трябва да се опакова и закрепи бебето, когато се изпише с дебело одеяло, за да не падне?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява албуминът и как може да се определи дали е наличен в урината?
-
Как мога да се справя със синндрома на неспокойните крака?
-
Как трябва да се опакова и закрепи бебето, когато се изпише с дебело одеяло, за да не падне?
-
Какво представлява СУЕ и нормално ли е да бъде по-високо?
-
Какво е мнението за естественото раждане при по-напреднала възраст?
Ако останалата бременност ехото е било по-често, а сега не - не е редно.
Поуспокоих се сега като прочетох какво си ми написала. Много е важно човек да има доверие на лекаря си. Уви, мисля, че имам по-голямо на акушерката, отколкото на лекарката и от там ми идват и част от притесненията, но то за това вината си е моя. Това, което ми казаха предния път е, че от този започват преглед при акушерката всяка седмица и през две при лекарката, само, че втората реши да не е от този, с звете решиха да пропуснат и празниците и аз сякаш се притесних. Първа бременност ми е и всичко ми е ново.
Аз последно бях на ехо като влязох в 9тия, сега само тонове и това е - казаха ми кога и как да идвам за раждане, но май ако не пренося не знам имам ли и друг преглед, мисля не.
Но като ми се размърда коремчето и ми се усмихва сърцето