Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява албуминът и как може да се определи дали е наличен в урината?
Как мога да се справя със синндрома на неспокойните крака?
Как трябва да се опакова и закрепи бебето, когато се изпише с дебело одеяло, за да не падне?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява албуминът и как може да се определи дали е наличен в урината?
-
Как мога да се справя със синндрома на неспокойните крака?
-
Как трябва да се опакова и закрепи бебето, когато се изпише с дебело одеяло, за да не падне?
-
Какво представлява СУЕ и нормално ли е да бъде по-високо?
-
Какво е мнението за естественото раждане при по-напреднала възраст?
След това изкарах 2 часа в мола. Тежи ми, но нямам контракции, сякаш още 2 месеца мога да го нося:))))))
сега ти е времето да си почиваш. На мен последния месец ми минава много бързо, но и голям мързел ме е хванал. Лежи си, гледай филми, покани приятелки на кафе. Сега е твоето време. Мен като ме хванат лудите и ровичкам из на бебо дрехите да им се радвам 
мм е потресен, че не му давам да си включи климатика и каза, че ще се мести при кучинките в хола (там е 21 градуса без отопление) 
Утре последен ден ранно ставане и прибиране и после ваканция. Много ми тежи вече.
явно крачета около пъпа. Вчера правих последните сладки и баклава, но така се уморих, че като легнах в 5 още не съм станала. Даж ви но-шап не пия, щото знам, че е от преумора. Боли ме таза, но нямам стягания. Само ниско долу корема ме опува като се мърдам или ставам от леглото, но това е мускулно.
все още не съм взела предписаното ми лекарство без изследване и се чудя все пак дали да не го направя, че ако има нещо после няма да имам много време да се чистя
Аз последно бях на ехо като влязох в 9тия, сега само тонове и това е - казаха ми кога и как да идвам за раждане, но май ако не пренося не знам имам ли и друг преглед, мисля не.
стискам палци Преси да го подмине, с ти да имаш време от тук натам да си починеш повече
Отделно, че не ми е вземан секрет нито за цито нито за микробиология през цялата бременност. Нямам против да си плащам за доктор, но защо трябва да ме прецаква и да точи касата. Затова и ходя на частно за да съм по-сигна. Но сега доктора ми вече почива и не мога да се консултирам.