Кой какви сериали гледа? - Тема 14

• 66 413
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • в морето до колене
Аз ползвам http://projectfreetv.so/ (но разбира се всичко е без субтитри - не знам, как е в този сайт, който сте споменали по-назад  Peace)
Само дето напоследък изскачат разни рекламни съобщения/прозорци...
АдБлокът ги ограничава донякъде. Но аз ползвам два компютъра и на единия няма АдБлок. Досадно е, но съм се примирила.  Tired

# 601
  • София
Не знам какво му е на добрия стар даунлоуд, ама айде.

Изгледах този Деймиън, хич не е лош, само не разбрах той Антихриста ли е или другия?

# 602
  • КиТ
В Арената има Арена плей и можеш да гледаш дирекно,там качват всичко ново Peace

# 603
То по принцип може да се гледа едновременно през профил. Аз ли нещо не схващам newsm78?  Ако човек е към Булсатком,там може да са ти свързани телевизорите и при смяна на канал на единия телевизор, да се отразява и на другия. Но когато се ползва профил, мисля, че няма проблем да се гледа едновременно от колкото си искаш места. Преди така имахме няколко хора общ профил за разни сайтове и всеки от вкъщи си гледаше и в същото време по чата коментирахме.
Та не знам защо сега това да е нещо специфично за Нетфликс?

# 604
  • София
А някой мнение за Of Kings and Prophets

# 605
Сори за спама, но не разбрах - стари филми, от 50-те години, има в българският нетфликс?
Има ли тема за бг нефликс ?Защо някой не пусне такава да се коментира всичко относно нетфликс ?

Амии, понеже въпросът беше зададен в тази тема, реших да отговоря тук. Не очаквах, че и Netflix e станал толкова полемичен Grinning. Сори, но аз си знам всичко за него, ако някой още иска да пита нещо,  може да ме ориентира в новата тема.

Преди да има Netflix And Chill за мен и докато бях в чужбина, намирах всичко, което ми трябва Вконтакте (руския фейсбук) : https://vk.com/club19116055 <- дори и Стъклен Дом съм гледала тук. Има и стари български филми и сериали, както и много музика. За да видите какво са качвали без регистрация: https://twitter.com/tvinenglish.

Извинявам се и ще скрия остатъка от отговорите, които набързо ще дам, понеже са относно Netflix. Ако някой не го вълнува да пропусне:)

Скрит текст:

Нямаше нужда от всичко това, момичето попита къде може да гледа излизащи в момента сериали. В Нетфликс не може.

В Нетфликс не може да чакаш серия за серията - така е, но на доста текущи сериали, които си се снимат и излъчват и в момента, направо им излизат целите сезони, което аз лично считам за по-голямо удобство. Разбирам, че тя попита най-вероятно за безплатен стрийминг, където винаги има всичко, но реших да предложа друга перспектива и това, което лично съм опитала и от което съм доволна.

С другата част от отговора си отговорих и на други въпроси, относно какво има в Netflix.

Сори за спама, но не разбрах - стари филми, от 50-те години, има в българският нетфликс?

Използваме Netflix от около месец-два преди да дойде в България и използвам Hola! за да гледам всички каталози на всички страни, в които го има. Понякога ми се бърка в кой Netflix какво има, но си спомням, че с приятеля ми гледахме един филм по истинска история от Втората Световна Война: "The Man Who Never Was". Филмът е от 58 година, страхотен е и го намерихме в Netflix (може би Американския), когато исках да го пусна на нашите и да го изтегля с български субтитри никъде не го открих.

Не знам какво му е на добрия стар даунлоуд, ама айде.

При добрия стар download понякога се отказвам само при мисълта, че половин час ще си избирам какво искам да гледам и после още 30-60 минути ще го тегля. Случвало ми се е да не погледна коментарите и да изтегля нещо с лошо качество, въпреки че е изглеждало обещаващо и накрая да си легна без филм.

От друга страна на мен ми допада идеята да си платя за продукт, който ми харесва и малко елемента с пиратството и кражбата също си казаха думата, когато решавахме дали ще плащаме или не. Понякога си тегля нещо, когато ми се наложи, но ми е по-добре на съвестта като знам че през по-голямата част от времето си го купувам. That's just me.

То по принцип може да се гледа едновременно през профил. Аз ли нещо не схващам newsm78?  Ако човек е към Булсатком,там може да са ти свързани телевизорите и при смяна на канал на единия телевизор, да се отразява и на другия. Но когато се ползва профил, мисля, че няма проблем да се гледа едновременно от колкото си искаш места. Преди така имахме няколко хора общ профил за разни сайтове и всеки от вкъщи си гледаше и в същото време по чата коментирахме.
Та не знам защо сега това да е нещо специфично за Нетфликс?

Защото е като телевизия. Когато бях във Виваком и попитах за втори телевизор какво се прави - те ми казаха, че се доплаща. От Netflix са хванали, че едно семейство от 4 човека може да иска да гледа едновременно на 4 телевизора и са го направили да може с един профил, но ако си доплатиш. Ако не се доплати предполагам плейърите на допълнителните хора няма да вървят. Това е техния начин да си докарат допълнителен доход, но имайки предвид, че няма абсолютно никакви реклами и прекъсвания аз съм ок с това.

По темата - след като изгледахме Narcos мисля да започнем Peaky Blinders Grinning

Скрит текст:

# 606
Ахаа, не бях запозната. Мерси за отговора, surprisedbyjoy.
Peaky Blinders е хубав сериал, на мен първи сезон най-много ми хареса, но и по-нататък не е зле.

# 607
Ахаа, не бях запозната. Мерси за отговора, surprisedbyjoy.
Peaky Blinders е хубав сериал, на мен първи сезон най-много ми хареса, но и по-нататък не е зле.

Благодаря и аз за отзива. Честно казано за първи път го видях докато разглеждах Nеtflix и описвах тук какви сериали има, което не беше съвсем излишно защото и аз си припомних някои, които бих искала или отново да гледам някои серии или да започна да гледам.  Flushed

В Peaky Blinders има доста актьори, които харесвам, обожавам исторически филми и като им чуя северно-английския акцент и мед започва да ми капе. Нямам търпение утре да го пуснем!  Grinning

# 608
Цитат
  В Peaky Blinders има доста актьори, които харесвам, обожавам исторически филми и като им чуя северно-английския акцент и мед започва да ми капе. Нямам търпение утре да го пуснем!  

Е, ами заповядай тогава в историческата тема. И аз много харесвам исторически филми и сериали.  Аз започнах да гледам Peaky Blinders, заради Килиън Мърфи.  Blush После пък и Том Харди се появява. Май не съм те засичала в темата за исторически филми  Thinking

# 609
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Peaky има своя собствена тема, елате най-добре там
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=739530;topicrefid=4
Абсолютно съвършен сериал, няма нито една грешна нота в него Heart Eyes

# 610
Чакаме да се раздвижи малко темата за Peaky Blinders, че така като не излиза нов сезон явно и коментари от 3 месеца няма.

# 611
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами раздвижете я, тъкмо surprisedbyjoy стартира с гледането и може да сподели какво мисли Simple Smile. Скоро не са излизали снимки и новини, та няма какво да се сложи ново.

# 612
Peaky има своя собствена тема, елате най-добре там
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=739530;topicrefid=4
Абсолютно съвършен сериал, няма нито една грешна нота в него Heart Eyes
Зачитайки се в темата се опулих. После видях годината  Laughing
Ще взема да дръпна и аз, че съм почти на сухо. Започнах и препоръчвания в темата сериял с Хю Лори и ми харесва.
Викинги следя, Живите мъртви гледам поради липса на други и май са само това от текущите.

# 613
  • Ямбол
И аз да препоръчам още един британски сериал - Unforgotten.
Довечера го почвам, мерси!

Снощи приключих с What Remains и останах много доволна. 

Първи епизод на Нощният мениджър не ме впечатли особено, но ще прегледам и втори, щом толкова го хвалите Rolling Eyes

# 614
  • Вестерос
Подновени

Supernatural, the 100, Jane the Virgin, The Flash, iZombie, Arrow,“DC’s “Legends of Tomorrow, Vampire Diaries, The Originals, Reign, Crazy Ex-Girlfriend

Общи условия

Активация на акаунт