Кой какви сериали гледа? - Тема 14

• 66 396
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Този коментирали ли  сме го?

http://www.imdb.com/title/tt4816626/?ref_=fn_al_tt_1

# 586
  • в морето до колене
Меган, някой беше писал след първия епизод, но май не беше особено възторжено.
На мен още описанието + Дейвид Морз ми е = на познати схеми и клишета...

# 587
Меган, някой беше писал след първия епизод, но май не беше особено възторжено.
На мен още описанието + Дейвид Морз ми е = на познати схеми и клишета...
Отдавна го заглеждам, но нещо и на мен не  ми вдъхва доверие, а и честно казано не ми се гледа сериал за американски селяндури. Twisted Evil
Започнах да гледам The Night Manager и много ми харесва.

# 588
Именно. И са качени само вече приключили сезони. Да не говорим колко малка част от сериалите ги има изобщо.

Аз го считам за предимство. Не се налага да чакам серии къде, кога какво ще излезе и дали е с добро качество. Когато започна да гледам нещо знам че качеството ще е хубаво и мога на седмица да гледам по една серия или да изгледам всички за едно денонощие, ако се зарибя. Като цяло има доста интересни сериали и с регистрацията, която имам и с един extension в Chrome (Hola!) мога да гледам американския, британския, френския, немския и какъвто друг Netflix има и ако не намеря нещо в българския да проверя по другите какво има.

На Нетфликс на кои текущи сериали качват нови серии?

Не мога да ти кажа за текущи понеже не следя всички нови неща, но има много сериали.

Има House of Cards, Scrubs, Making a Murderer, Narcos, The IT crowd, Fuller House, Friends, Breaking Bad, The Walking Dead, Malcolm in the Middle, Sons of Anarchy, Lucifer, The Xfiles, Arrested Development, The Killing, MadMen, How I Met Your Mother, House, Sherlock, Weeds, The Office, Gilmore Girls, Arrow, Prison Break, Supernatural, Grey's Anatomy, Twin Peaks, Persons of Interests, *поема си дъх*, Lost, Midsomer Murders, CSI,  American Horror Story, One Tree Hill, Gossip Girl, Poirot, Fringe, The Tudors, Leverage, Surface, Californication и много други, които не съм чувала, документални сериали за планетата земя, за исторически личности, за коли, за деца, за тийнейджъри, нови, стари, образователни, stand up comedy и тн, анимирани като: Family Guy, American Dad, Archer, Bob's Burgers, Futurama, The Simpsons и тн.

Това е през американско прокси. През британско ще има и някой и друг различен, през българско също:)

Когато започнеш да гледаш нещо, запомня докъде си стигнал и дори и да е до средата на серията, когато отвориш те пуска до там докато си стигнал, ако ще да е след седмица. Малко нещо е, но е много приятно:)

От филмите има страшно много класики и доста нови. Има филми от 50-те години, които и в замунда вече едва ли някой сийдва, има и нови от 2015.

Много ми харесва как детският акаунт и детските филми са отделни, за да може децата да си цъкат без да могат лесно да отидат при филмите за възрастни. В Българският Netflix още няма много филмчета на Дисни, но явно са платили правата поне за тези на Dream Works и други.

А цената му май не отговаря на бг действителността. 11$ май се споменаваше. Колко е всъщност?

18 лв е най-обикновеният акаунт, може да се гледа само от един екран, ние имаме за два и можем да гледаме по едно и също време - единият от телевизора, другия от лап топа. Мисля, че си заслужава и ако трябва да избирам дали да плащам за телевизия или Netflix бих предпочела Netflix - няма реклами, тъпи предавания, от които IQ-то ти пада за минути и ограбващи новини. Има си и субтитри на английски. Винаги можеш да си свалиш нещо и от Замунда, ако го няма в Netflix, но ако си имаш Smart TV няма да искаш да сваляш повечето неща, защото ще си имаш приложение за Netflix и направо ще си пускаш на големия екран.

Спирам с рекламата, защото малко се олях, но много ме зариби и съм супер доволна, с нетърпение очаквам да пускат още сериали и филми! Но най-удобното за мен е че няма нужда да трупам всички любими сериали и да ми заемат място на компа, ако искам да ги гледам повторно скоро, както напоследък правя ( от година на година да гледам отново Тюдорите, Шерлоки тн. Grinning)

# 589
The Night Manager, разкошотия  Heart Eyes, Том що тъй не съм го зафиксирвала досега  Shocked, ... Тор е виновен  Crossing Arms  Laughing

# 590
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз съм го фиксирвала, но допреди този сериал нивгаж не ми е допадал. Тук обаче има едно много спокойно, уравновесено и нежно мъжко излъчване, страшно много ми харесва. И много се радвам, че не вкарва преозъбената усмивка, че с нея твърде неприятно напомня на Фасбендър.

# 591
Дами, "Тор" и мен никак не ме беше впечатлил, преди случайно да попадна на Crimson peak:
, изобщо не бях забелязала Том Хидълстън кой е и какъв е.  Flutter 

# 592
 Heart Eyes Там го забелязах  Simple Smile, сега вече е зафиксиран  Crazy Laughing

# 593
Surprisedbyjoy, какво имаш предвид?
Цитат
   , може да се гледа само от един екран, ние имаме за два и можем да гледаме по едно и също време - единият от телевизора, другия от лап топа. 

Имаш си профил, но ако влезеш в него от друг компютър, няма да можеш да ползваш услугите ли? Разпознава IP адреса ли?

# 594
А не, не! Понякога не сме заедно у дома или единия пътува. Просто може акаунта да се използва за стрийминг по едно и също време от две устройства -  няма значение къде са. Или ако отротчето ти иска да гледа Замръзналото кралство за хиляден път днес може да си го пусне от таблета ти, а ти през това време да си гледаш Prison Break примерно.

# 595
Сори за спама, но не разбрах - стари филми, от 50-те години, има в българският нетфликс?

# 596
Сори за спама, но не разбрах - стари филми, от 50-те години, има в българският нетфликс?
Има ли тема за бг нефликс ?Защо някой не пусне такава да се коментира всичко относно нетфликс ?

# 597

Аз споделих, че не съм доволна. Останах си с първи епизод.  Confused

# 598
Има ли тема за бг нефликс ?Защо някой не пусне такава да се коментира всичко относно нетфликс ?

Добра идея Peace

# 599
  • addicted

Нямаше нужда от всичко това, момичето попита къде може да гледа излизащи в момента сериали. В Нетфликс не може.

Между другото, на мен също ми е интересно къде би могло, аз също използвах вече споменатият.

Общи условия

Активация на акаунт