Кой какви сериали гледа? - Тема 14

• 66 404
  • 744
  •   2
Отговори
# 570
И аз да препоръчам още един британски сериал - Unforgotten.

# 571
Аз си продължавам с The Magicians . Забавно е сериалчето. Главният герои е една симпатична шматка, сладък е.

# 572
  • Вестерос
хаха точно определени- симпатична шматка  hahaha Аз в другата тема писах , че най ми допадат гея и приятелката, много се смея с тях  Laughing

# 573
  • София
Само Джулия ми е страшно неприятна...

# 574
С милия наскоро приключихме Narcos в Netflix. Смесица между документален и игрален филм е. Доста често вмъкват по готин начин реални кадри. Има разказвач, който е един от главните герои. Хареса ми как е направен и ми беше интересна историята на Пабло Ескобар. Не бях задълбавала и подробностите около животът му ми бяха интересни. Препоръчвам горещо, но е малко брутален на места.

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 17:36 от surprisedbyjoy

# 575
С милия наскоро приключихме Marcos в Netflix. Смесица между документален шигрален филм е. Доста често вмъкват по готин начин реални кадри. Има разказвач, който е един от главните герои. Хареса ми как е направен и ми беше интересна историята на Пабло Ескобар. Не бях задълбавала и подробностите около животът му ми бяха интересни. Препоръчвам горещо, но е малко брутален на места.
Narcos  е сериала, предполагам неволна грешка. Да, много е добър.

# 576
  • София
хаха точно определени- симпатична шматка  hahaha Аз в другата тема писах , че най ми допадат гея и приятелката, много се смея с тях  Laughing
Пък новия приятел на гея какво и правеше на дръжката на вратата. hahaha Куентин продължава да си е смотан, поне му се отвори вече парашута. И тази русата ми харесва повече от оная с торбичките.

Гледахте ли вече сериалът с Брадли Джеймс? Отзиви?

# 577
С милия наскоро приключихме Marcos в Netflix. Смесица между документален шигрален филм е. Доста често вмъкват по готин начин реални кадри. Има разказвач, който е един от главните герои. Хареса ми как е направен и ми беше интересна историята на Пабло Ескобар. Не бях задълбавала и подробностите около животът му ми бяха интересни. Препоръчвам горещо, но е малко брутален на места.
Narcos  е сериала, предполагам неволна грешка. Да, много е добър.

Autocorrect-a на телефона... същият. Grinning

# 578
Някой има ли хубав стрийминг сайт, където да се гледат новите епизоди от сериалите? Аз ползвах iwatchonline, но някой го е хакнал и е пълен с вируси. Та докато го оправят, някой има ли алтернативен подобен сайт?

# 579
Някой има ли хубав стрийминг сайт, където да се гледат новите епизоди от сериалите? Аз ползвах iwatchonline, но някой го е хакнал и е пълен с вируси. Та докато го оправят, някой има ли алтернативен подобен сайт?

Ние използваме Нетфликс и сме много доволни! Simple Smile

# 580
  • addicted
На Нетфликс на кои текущи сериали качват нови серии?

# 581
Нетфликс изисква регистрация, така че не е съвсем същото.

# 582
  • addicted
Именно. И са качени само вече приключили сезони. Да не говорим колко малка част от сериалите ги има изобщо.

# 583
  • Разпиляна във въображението
А цената му май не отговаря на бг действителността. 11$ май се споменаваше. Колко е всъщност?

# 584
Аз мога да кажа, че от сериалите си падам по трилърите. Breaking bad е страхотен - на моменти е малко муден, но на моменти направо ти отнася ченето. Също така House of cards - той е политически, но е направен великолепно и не е никак скучен. Много добра актьорска игра и отразява живота в Белия до точно такъв какъвто е - безскрупулен и безкомпромисен.

Общи условия

Активация на акаунт