Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 532
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
vivianka, ето тук аз съм писала моята рецепта за мъфини: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=879643.msg31862205#msg31862205
Аз понеже все внимавам какво ям, гледам в рецептите, които приготвям, вместо бяла захар да е кафява, вместо олио/маргарин да е чисто масло, ако има шоколад - да е черен и т.н.
 sweet_maniche, поздравления за отличното ти представяне! И весел купон довечера! А, щях да забравя - как по дяволите се забравят 1000лв  Shocked аз като спестя нещо и веднага го влагам в някоя покупка, че и без друго парите с времето се обезценяват  bowuu
albena30newsm59 на твоето момиче с малко закъснение, ама снощи четох и писах през телефона и много неща са ми убягнали.
Абе защо никой не докладва, че в София има сняг? Аз съм будна от 9:30, ама си се излежавах и в спалнята са ми спуснати пердетата и сега като станах - изненада  Naughty Пък и сякаш синоптиците не бяха казали, че ще има сняг или аз не съм чула. Та, много се изненадах като го видях снежеца.

# 181
  • Разпиляна във въображението
При нас едно слънце се е облещило. Моят снощи вика да проверявам камерите на Беклемето. Има сняг, но на мен нещо не ми се пътешества сега с болен Тео Crossing Arms

# 182
sweet_maniche, разбира се че искам. На децата ще се харесат. Peace

И аз искам, че има доста застояли от изброените неща от рецептата в хладилника и чудесно ще ги употребя...

Сети Бети, то май само в нашата част е снега, сутринта ММ каза, че на Подуене сняг та чак чистачките се затруднили ,после в центъра нищо...А при мен как грее....

# 183
Здравейте и от мен, бързам да честитя вече отминалия празник на дъщерята на Албенка, да ви е мн здрава и мн да ви радва. Позрдавления и за Мъничето, която се е справила успешно и вече е магистър. Ще пробвам и аз някои сладки и мъфени от изброените рецепти, да зарадвам ММ на Коледа. Да се похваля, ние вече получихме нашия Колден подарък  EFP, мн сме доволни, по- хубав не можеше да бъде, открихме причината за умората последните седмици. Желая ви хубав и усмихнат ден.

# 184
Ах, Пате Пате  какви новини...Най-леката бременост ти желая! Представям си колко е вълнуващо в семейството ви в навечерието на Коледа да получите такъв подарък! ....Така така щафетата в темата не трябва да спира...

# 185
Пате честито и лека брвменност.Като прочетох си спомних мойте 2 черти и се просълзих.

# 186
  • Пловдив
патенце-то, абе сърбяха ме мен пръстите да ти го напиша аз това нещо, ама се въздържах. Леко бременеене и едно сладко бебче лятото.  Hug

# 187
Патенце, наистина имате най-хубавия коледен подарък. Сигурно всички разпознахме симптомите, но чакахме да си признаеш  Party! Сега ще тръпнем в очакване и на вашето бебе.

# 188
Патенце, честито! Лека бременност и пухкав финал Heart Eyes При мен и двете бременности ми бяха коледен подарък (момчетата са родени през август Wink), та направо тази година ми е странно, че пак нямам положителен тест Mr. Green

С тия бонуси и "офицерския бал" тази година - голям резил. В предварителното инфо за бала пишеше, че мъжете трябвало да са с униформи с акселбанти, а половинките - с бални рокли Laughing Като се има предвид какво е положението в армията, направо звучи като на гол тумбак - чифте пищови, както е казал народът. А и аз лично се съмнявам, че повечето мъже офицери знаят какво са акселбанти изобщо, пък и дали ги продават във военните магазини, много ме съмнява.

За картичките - вчера и аз получих двечки и ми е много радостно Wink Фло, радвам се, че и моята картичка е пропътувала цялото това разстояние между нашите два адреса Mr. Green

# 189
  • Разпиляна във въображението
Патенце, честито и леко бременеене!

# 190
Еее, нямаше как да не се появя отново. Първо, защото изгря слънце и на моята улица - в буквалния и в преносния смисъл Simple Smile Получих днес 4 картички - от Албена, Никито и СГГ  Hug А четвъртата е от една дружка. Ръчно правената картичка от Албенка е много оригинална, браво, много добре сте се справили  Hug Hug Hug Тук си ги наредих всички и си ги гледам, чудех се дали да ги отворя днес, понеже някои от вас писаха, че на Коледа ще ги отварят, но успях задържа любопитството си едва около 5 минути......и всички бяха отворени  Crazy
И второ - зачудих се каква е тази активност и от сутринта имам 6 непрочетени отговора - а то, патето  Heart Eyes Много хубаво, че споделяш тази лична емоция с нас! Пожелавам ти лека бременност! На линия съм, ако имаш някакви въпроси  Peace И само аз явно не съм усетила, че има нещо такова, както  Fleure de lune казва  newsm78 хохох
Ехххххх, хайде остава и Мъничето да си каже тайната и ...... мога спокойно да ходя да раждам  Mr. Green

# 191
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Хубав ден е днес. Пате, най-прекрасния подарък сте получили. Много се радвам за вас. Леко бременеене и ти пожелавам да пазиш най-прекрасни моменти от този период. Praynig

dundi73 , ти нали ми пожела работа през новата година?  Laughing Днеска излезе едно място и ходих сега да си подам документите. Не залагам много, но съм оптимистично настроена и решена да дам всичко от себе си на интервюто. А аз покрай тази коледна какафония не ми е останало време да видя в сайта на РИО текущите обяви. Комшийката(също учителка) ме причака като се прибирах по обяд, та ми каза. Айде да видим на късмет ли ще е.

# 192
Мн благодаря на всички за хубавите пожелания, мн сте мили, дано всичко е наред и мине мн леко, че каквато съм паника не ми се мисли. С ММ се шегуваме, че явно няма да караме ски тази година, а и морето ще се отложи, но почивки ще има много за напред сега е важно бебето. Сети Бети, пълна съм  с въпроси и като се прибера ще ти пиша  Hug Мн е хубаво когато има някой, който толкова скоро е минал по този път.

# 193
Добре дошла в отбора Патенце,пожелавам ти много лека бременност и не се паникьосвай,ако имаш въпроси и аз съм насреща-нали за втори път минавам през този щастлив период.
Ние днес с моята принцеса направихме част от картичките,утре сме на детско парти,но като се върнем ще ги довършим и ви ги изпращам.
И аз получих няколко,но са при майка ми,тъй като живеем във вилната зона на града и си нямаме имена на улиците,утре след партито ще отида да си ги взема и да видим дали ще издържа до Коледа или ще ги отварям веднага-каквато съм нетърпелива.

# 194
 wavey
патенце-то  безценен подарък сте си подарили.
Аз пазя теста за бременност.
vivianka имаш  fingerscrossed от мен /това да е новата работа/.
albena30 ЧРД! Да е здрава, щастлива и Simple Smile - ки да предизвиква на лицето ти.
sweet_maniche честито дипломиране.  Simple Smile

След като прочетох 170 отговора, само това запомних.

А и мъфини. Това са рецептите, които правя най-често.
http://www.supichka.com/2012/05/blog-post_02.html - Ванилови мъфини с парченца шоколад
http://www.supichka.com/2013/03/mufini-qbylki-kanela.html - Мъфини с ябълка и канела
http://yoli-www.blogspot.bg/2008/09/blog-post_883.html - Мъфини с гореща вода / аз прибавям и орехи/

Болните да оздравяват, а здравите да не се разболяват.

Hug за всички.  

Общи условия

Активация на акаунт