Ирка, добре дошла! дано да се чувстваш добре при нас.
Кати, на Боровец в стаите беше много топло и приятно. Но ние не се задържахме много там!

ФЛО, ухае ми на вкусно сладко
. Сподели рецептата.Момичета, оставям ви, лека нощ!

. Сподели рецептата.
. Добре дошла.Живяла съм в Стара Загора. Миналата година националната среща на бабите от КГБ беше там, в хотел Железник, или както ние се шегувахме: заминаваме за Възрастна Загора
Напиши няколко думи за себе си. Какво работиш, имаш ли чавета, имаш ли хоби?

. И аз вчера сутрин, без малко да стана за работа с 2 часа по-рано, ама нали гледам часа на телефона, който няма стрелки, та си доспах. Е, днес малката реши да ходи до тоалетна 1 час преди времето ми за ставане. Много хубави бабите от КГБ-то и ако някой ми подскаже кое е нашето момиче, че аз малко го видях по тв, но не мога да позная.

и
Фло, прекрасни сте, не напразно сте били важна част от партито на БГ мама, толкова настроение и живот лъха от тази усмихната компания. Поздрави на всички "баби", но като цяло сте мн далеч от представата ми за тази думичка. Много ви се радвам
Аз май ще пропусна откриването на ски сезона, въпреки огромното ми желание. Сети Бети, мн се радвам за котенцето, сега ще ти прави компания в почивките
Е това е от мен за сега, желая ви хубав и ползотворен ден.

.
? Не се чувствам изобщо добре, изтощена съм, хапчетата ме приспиват, синузита се обади и той. От вчера почнах да намалявам дозата на едното. Дълго ще ги пия. То не е депресия само, а и нервен срив
.
.
. Не се хваля, просто съм организирана и работя бързо, а те се туткат. Просто начин на работа и характери.
, дано и при теб нещата се оправят 
.Нишадърът не става за смучене-вервай ми!
!Другите начини за прием са вдухване в гърлото със сламка,на чийто край има нишадър.На децата тази процедура им е по-гадна от намазването.И третото използване е една щипка нишадър разтворена във вода и в студен инхалатор-втечнява секретите при бронхит и подобни.
Препоръчани теми