.
спря, рязко напълнях, защото апетита си ми остана.За второто вече знаех и си бях казала, че със спирането на кърмата ще спра и храната...да, ама не. Между другото това ми бяха едни от най слабите периоди без да ми се налага да пазя никакви диети. 

10кг ми останаха, но без никакъв зор, точно за Кръщенето на дребно ги свалих - даже и 2 килограма под тези, ноа които забременя бях 
...не е кой знае каква борба де - хапвам си, когато каквото ми се хапва, един път седмично ходя на кангоджъмп, а когато временно позволява - карам ролери
Намерих си най-сетне и 5-те диска с упражненията на Кармен Електра (Aerobic Striptease
) - едно време с тях за 4 месеца се стегнах здравата
Сега остава да се наканя и да започна и да правя упражненията 
Последно, точно преди първия РД на малката си облизах пръстите, с които ѝ давах киви... Резултата беше спешно в токсикологията и отказ от хоспитализация
Та...оттогава не си правя опити, колкото и да ги обичам и двата плода 
Успях да я разубедя от манията по "кака Елза" и сега ще стягам Мини Маус парти 
Накъде сте тръгнали?
Утре ще бъркам лимонада с джинджифил. За лятото било прекрасна напитка, изстудена, разбира се. А на ММ -посред зима, на стайна температура, за да му се връщат силите и настроението. 
Като гледам моя как се помотва ,май по - добре да работеше ,ама нали сме без гадже и парите му стигат....
Мери, посрещането е за теб. Дано да се окажеш сериозна.
Радушно те приемаме, чувствай се като у дома си. В блока има място и за теб. Щом си от Ямбол, вече и срещичка можете да си организирате с ДАНИТИ. Преди много години и аз съм живяла там на ул. Янко Кирчев 1. 

Същото това малко и немощно човече. С моята щерка така и не стигнахме до консенсус. Тя до година, година и нещо носеше децата си на ръце. Така ставали по-интелигентни. Като пораснат още малко и ще ви кажа. За сега деца като деца. А, забравих. Докато спяха внучките ми им пускаха Моцарт за бебета. Брей, аз като не съм слушала бебешкият Волфганг Амадеус, ей ме на защо съм такава...
Ще го вдигнеш на крака твоето момче, нека не бърза, че да не го повтори. Пустите пари все не стигат, ама озапти го, у дома и по-малко ще пуши, и редовно ще се храни и като те гледа, ще му действаш целебно и ти самата 

Право е момчето. Няма гадже, не му трябват пари 
нас зимата винаги ни изненадва. Дори и през януари.

Имаме си вила тук и ми е любимото място - тук съм прекарвала всяка ваканция навремето и си ми е слабост 
Бързо оправяне на него и повече пазене 
Избрал си е не лека специалност
Аз самата завърших КТТ в Шумен - първите 2 години се питах къде попаднах, но с много решаване на задачи и обяснения от благоверния, електротехниката ми стана...е чак любима не мога да кажа, но приятна 
Навремето и аз започнах да работя като ученичка - сглобявах химикалки
Ами наистина парите, които сам си си изкарал, са много по-ценни
Като исках да си купя нещо, ако нашите ми даваха пари, изобщо не се замислях, но ако трябваше, да го платя със собствените си - 10 пъти "смятах" плюсовете и минусите и в 70-80% от случаите, решавах, че нямам нужда точно в момента от нещото 
Като се роди пък, редовно слушахме вкъщи класическа музика
Някъде около 5-6 му месец, вече започнах, да му пея детските песнички, четейки текстовете им от компютъра 
Само една за папагалчето не знаех - вчера синковеца ми я изпя - сега я уча 

В началото, докъм 6-7 месец, ги носих отпред, но след това - на гръб
Нито едно от двете "не свикна на ръце" - даже напротив
Наборчетата на малката все още си ги возят в количка, а тя ходи по 4-5 километра без проблем
...А слингът си е идеален вариант, както за скиторещи в планината родители