Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Фло ти само желание да имаш,с каручка и кон е по-лесно.За ябълките не искам на картинка да ги видя,малкото и то.Ядох ги само докато бях бременна и то насила.60 кг.бях преди4 години когато се запознах с ММ.После се освинчих яко.А от бременноста нямах какво да свалям.Изписаха ме толкова,колкото бях като забременях.Но при мен проблема е друг.Офертата за яздене си остава,който желае да заповяда.Много ни е кротичко кончето,щом мен търпи Joy

# 541
sad_woman много добра новина - за пътуването. Ама интересна тази твоята майка, досущ като моята, само за нас мисли, игнорирайки себе си. Да й върнете жеста - с голяма любов! Разсмяхте ме с тия приказки за дебелини и туловища. Във връзка с кончето на Радинка - ние пък когато бях дете имахме (дядо и баба) магаре с каруца. Много дива бе нашата магарица - Маруся и се запъваше като магаре на мост, но си я обичахме. СетиБети  как сте? Защо не ядеш ябълките пресни? Мъничето, блазе ви, че ще ходите на планина. Хубаво да си изкарате! И не мога да повярвам, че се имаш за пълна, та с този стаж като кърмачка трябва да си като фиданка. Аз бях в супер форма, докато кърмех и месеци след това веднага започнах да наддавам.

# 542
  • Разпиляна във въображението
Добър ден от мрачният Плевен! Дори успя да превали!

Цял ден се занимавам с къщата. Евентуално свекитата ще ни дойдат на гости /не е сигурно, още не са потвърдили/. Утре Тео ще прави годинка и може да ни почетат с присъствието си. Колебаеха се заради времето, което го дават в неделя. Ще идват от Бургас и пътя не е малко.

Тео се оправи. Превръща се в лепка за мен, нещо, което е нормално за тази възраст. Лошото е, че и предпочита да спри при мен, а това не е добре за семейният живот Crossing Arms

ФЕЙщица, страхотно е, че си се качила на кон. И аз имам подобно изживяване в конюшните в Бургас. Беше ме страх, толкова са големи, когато съм отгоре, а земята - далече Laughing

sad_woman - честито!

Моите килограми след раждането си стоят и не щат да мръднат. Свалих само тези от самото раждане - бебо, околоплодна и т.н. Crossing Arms

# 543
albena30 и нашата магарица /на село/ се казваше Маруся  Grinning.
И аз бях като фиданка докато кърмех, въпреки количествата храна които изяждах, но когато производството на кърма Grinning спря, рязко напълнях, защото апетита си ми остана.За второто вече знаех и си бях казала, че със спирането на кърмата ще спра и храната...да, ама не. Между другото това ми бяха едни от най слабите периоди без да ми се налага да пазя никакви диети.

# 544
Момичета, при нас вали хубав бял снежец. Аз зимата не шофирам, пък и всичко ми е близо и много обичам снега. Аз затова обичам да си живея в провинцията - на душата да ми е широко.
Фей, относно язденето на кон, това е и моята мечта. Често сънувам как яздя, но още не съм се осмелила. Радинка, ти си ми най-близо, така че ще пояздя вашето конче. hahaha
Сети Бети, как е бебчето? И на кого прилича? Hug
Дунди, а твоето момче оправя ли се вече?
ФЛО, много ми хареса сравнението ти, че в нашата група сме като мъниста от герданче.
Мисля, че сме много красиво герданче, само от скъпоценни камъчета. Радвам се, че ставаме повече и по-цветни.
Поздравявам и всички останали момичета, които не съм споменала. bouquet
Моят тинейджър реши да поработи като сервитьор в един хотел и днес му извадихме свидетелство за съдимост и още много документи. Казвах му аз, че предпочитам да набляга на уроците и че работата няма да избяга, но той реши, че иска да спечели някой лев. Не се става лесно мъж. Но пък е отговорен и старателен в работата.
Утре се отбелязва международния ден на снега и при нас ще има много прояви. Дано не е много лошо времето, за да се качим с учениците в ски зоната. Обичам да съм високо в планината, обградена с красивите върхове на Пирин. Качвам се с лифта високо на връх Тодорка и...дъхът ми спира.
Аз трябва да отивам да готвя, така че ви желая лека вечер.

# 545
  • Пловдив
Пътуваме си ние, та ми е време да намина през военния ни блок Hug

За килограми говорите - с предната бременност бях качила 15кг. На изписването племенника казал, да си ме връщат в болницата, защото към имала още едно бебе в корема hahaha 10кг ми останаха, но без никакъв зор, точно за Кръщенето на дребно ги свалих - даже и 2 килограма под тези, ноа които забременя бях Heart Eyes
С втората бременност качих 12 кг - още се боря с тях newsm78 ...не е кой знае каква борба де - хапвам си, когато каквото ми се хапва, един път седмично ходя на кангоджъмп, а когато временно позволява - карам ролери Simple Smile Намерих си най-сетне и 5-те диска с упражненията на Кармен Електра (Aerobic Striptease hahaha) - едно време с тях за 4 месеца се стегнах здравата Flutter Сега остава да се наканя и да започна и да правя упражненията hahaha

Също коментирана тема са ябълките - много ги обичам, заедно с кивито, но и към двете съм алергична Sick Последно, точно преди първия РД на малката си облизах пръстите, с които ѝ давах киви... Резултата беше спешно в токсикологията и отказ от хоспитализация ooooh! Та...оттогава не си правя опити, колкото и да ги обичам и двата плода Simple Smile

И последно, да се похваля, че малкото чудовищенце най-накрая си избра тема за РД и вече мога спокойно да се развихря Simple Smile Успях да я разубедя от манията по "кака Елза" и сега ще стягам Мини Маус парти Simple Smile

Рапорт даден!
Приключвам с доклада, че ще го играя CD - като съм забравила диска с детските песнички вкъщи, ще пея "Жаба жабурана" hahaha

# 546
  • Пловдив
Ох, мъниче, разсмя ме с тази Жаба Жабурана. Ха да видиш какво им е било на бабите и майките ни, когато не е имало CD.  Grinning Накъде сте тръгнали?
Тук времето все още е добре. По новините вещаят апокалипсис, синоптик.бг казва друго, поне за наше село, да видим кой ще познае.
Когато моят дзвер беше малък тия тематични рождени дни още не бях излезли на мода. А и моята е родена между Коледа и Нова година и винаги е било трудно да се съберат деца. На времето и аз не съм празнувала с деца, ами така е като съм родена по време на ваканцията, насред лято.

Моят човек върви на подобрение според лекуващата лекарка, обаче аз го намирам за отпаднал. Тия антибиотици са го размазали. И апетит няма, нищо не му се яде, иска да има там вода или сок за пиене ... В понеделник ще правят контролен рентген и ако всичко е наред, ще го изпишат. Сега се чуди дали да взима 20 дена болнични или 10 дена отпуска. Заради пустите пари. Но при всички положения трябва поне още две седмици да си стои вкъщи, за да се възстанови.   

Лека нощ.  Hug Утре ще бъркам лимонада с джинджифил. За лятото било прекрасна напитка, изстудена, разбира се. А на ММ -посред зима, на стайна температура, за да му се връщат силите и настроението.

# 547
  • гр. Бургас \ гр.Ямбол
Здравейте,момичета!
Случайно открих темата и бих искала  да се включа!  bouquet

# 548
  • Пловдив
Здравейте,момичета!
Случайно открих темата и бих искала  да се включа!  bouquet

Включвай се, ама по-активно и с повече подробности.  Laughing
Брей този наш блок как бързо се разраства. Скоро втора сграда ще отваряме, че не съм фен на високото строителство.
Добре си дошла.

# 549
  • гр. Бургас \ гр.Ямбол
Присадена съм в Ямбол и двамата сме в системата. Имам две принцеси на 11 и 2 години.

# 550
Добър вечер на всички, явявам се на вечерна  проверка .
Синът ми е приет в ВВМУ  „Н. Й. Вапцаров“ Варна   в  специалност
" Информационни и комуникационни технологии в морската индустрия"
Специалността  е гражданска сега  само можем да се надяваме да си вземи всички изпити за средното образование и да продължаваме напред.
Извинете ме че не  пиша редовно но не ми остава много  време от тръстиката (както  казва Фло) нямам възможност да пиша.
При нас днес валя дъжд и се надявам да не завали сняг  че  в неделя съм на работа от 7.30ч  че в нашия  град не чистят  снега , миналата седмица когато валя  започнаха да чистят много късно и то само главните улици а   минавам през целия град за да стигна на работа.
На  болните  бързо оправяне.
Желая ви един  прекрасен уикенд и прегръдки на всички  

# 551
Присадена съм в Ямбол и двамата сме в системата. Имам две принцеси на 11 и 2 години.

Охо ,и любимата ми голяма разлика между децата. ...Добре дошла при нас !
 Не е реклама ,ама нали знаете къде има интерес за покупка на апартаменти?  Където е хубаво. ....Приятна е новата вълна от попълнения в нашето блокче!

Лунно цвете, ако знаеш ММ как ме навиваше да идваме в Банско заради този празник на снега. ...ама като чертаят страшна зимна картинка как да тръгна. ...а и супер лудницата леко ще ме изнерви...май съоръженията щели да са безплатни  ....Браво на момчето, че има желание да работи-на  моя колежка сина й също е 12 клас работи-от 8 до 12 и в 13 отива на училище . Трябва ли му пари ,защото имал гадже Simple Smile  Като гледам моя как се помотва  ,май по - добре да работеше ,ама нали сме без гадже и парите му стигат....

Вили ,бях убедена, че сте в чужбина, но може би е изкарал висока оценка на предварителен изпит...

Както някой каза днес на работа-преди му викахме зима ,а сега бедствие....Да видим какво ще се случи. ...

# 552
  • гр. Бургас \ гр.Ямбол
Какво може ЗИМАТА ПАК ЩЕ НИ ИЗНЕНАДА
 Joy

# 553
  • София
Ей, кой повлече крак? За кратко време 3 момичета се появиха - BLOOD_CAT, JULY и MERY 77

Хайде пак изваждам червеният килим, построявам духовата музика, приготвям китката и плаката. Прегръдката е бонус welcome bouquet Hug Мери, посрещането е за теб. Дано да се окажеш сериозна. Simple Smile Радушно те приемаме, чувствай се като у дома си. В блока има място и за теб. Щом си от Ямбол, вече и срещичка можете да си организирате с ДАНИТИ. Преди много години и аз съм живяла там на ул. Янко Кирчев 1. Simple Smile

Отсъствието на BLOOD_CAT за сега е извинено. Дано и тя се е прибрала от Боровец, та да не я затрупат снеговете и да ѝ свирят песен зимните хали. Обади се момиче, да не те мислим. Hug

Имахме едно момиче ИРКАТА. Къде ли се покри newsm78

ВИЛИ, поздравления! Не е шега ВВМУ. Едно време си мечтаех да имам двама сина и единият да е пилот, а другият да е морски. Е, мечтите не винаги се сбъдват. Да са ми живи щерката и синчето.

СЕТИ_БЕТИ, вече сами ли се гледате? Мама замина ли си? Използвай всяка свободна минута и щом бебчо спи, лягай до него и ти, че не се знае, дали през нощта няма да бодърстваш. Никога не забравяй, че тези толкова немощни и беззащитни наглед същества, са много умнички и големи манипулатори. Колко бързо се научават, че да ги държиш на ръце е много хубаво. И после опитай само да го сложиш в леглото. Пищи кански и си защитава завоюваното. Simple Smile Същото това малко и немощно човече. С моята щерка така и не стигнахме до консенсус. Тя до година, година и нещо носеше децата си на ръце. Така ставали по-интелигентни. Като пораснат още малко и ще ви кажа. За сега деца като деца. А, забравих. Докато спяха внучките ми им пускаха Моцарт за бебета. Брей, аз като не съм слушала  бебешкият Волфганг Амадеус, ей ме на защо съм такава... Mr. Green

ДУНДИ, опитай да изцедиш сока от 250 грама корени джинждифил, прецеди сока през ситна пластмасова цедка, или през няколко ката тензух и с дървена лъжица разбъркай добре сока и 500 грама мед. Пие се по една супена лъжица 3 - 4 пъти на ден ( лъжицата да не е метална) Тези от детските адаптирани млека са много подходящи. Ако нямаш, да ти пратя Simple Smile Ще го вдигнеш на крака твоето момче, нека не бърза, че да не го повтори. Пустите пари все не стигат, ама озапти го, у дома и по-малко ще пуши, и редовно ще се храни и като те гледа, ще му действаш целебно и ти самата Wink

МЪНИЧЕ, питай ме по колко много песни изпявам, като се съберат всичките внучета. Започваме с Две калинки, после Мила моя мамо, У дома часовник трака, Зайченцето бяло, Ние сме войници, Мама ми купи днес, От днес имам вече нови панталонки, Шаро и първия сняг, та за снежинки, та за дядо Мраз и още толкова руски песнички. Не само ме карат да им пея, ами и с музикален съпровод трябва да е. Едно време прахосмукачката съм зарязвала да свиря и пея на моите деца. Сега правя същото и за внучетата.

ЛУННО ЦВЕТЕ, похвално е решението на вашето момче да поработи. Нека се формира като мъж! Изкарани със собствените ръце пари, по-трудно се харчат и повече се ценят. Жив и здрав да е. За утрешният празник ви желая снежен и слънчев ден!

ТРЪСТИКОВА, храни душа, да те слуша. То иначе само ще сплитаме краци и за нищо няма да ставаме. Как беше оная приказка? Като те погледне мъжът ти, да му се прииска да те изхруска, а не да седне и да те храни Wink

МИРИЕЛ, Тео ходи ли вече? Представям си каква шетня е у вас. Стягате се за празник, за гости. Всичко ще е наред.  Hug

РАДИНКА и ти не се кОси.  Момчето ти явно хубаво си те гледа. Като прочетох за ябълките, дето и на картинка не искаш да ги гледаш прихнах с глас да се смея, та чак ММ попита какво толкова смешно чета. Прочетох му поста ти и на него. Joy

ПАТЕНЦЕ, имахме един пациент в Поликлиниката, някъде от Кюстендилските села. Идва веднаж на зъболекар, носи ни ябълки и казва: зЕми докторке, зЕми, оно и прасетата ги не щат. Много се смяхме със сестрата, а ябълките бяха много хубави.

КАТИВИТА, и аз ги правя ябълките като теб. Тази година У наше село много се родиха. Раздавах насам, натам, правихме на сок, на конфитюр, на чай и най-накрая една цяла касетка замина на боклука.

И пак се увлякох. Скоро ще допиша Война и мир.  hahaha smile3523

Хайде бегом по леглата и добре да се завиете, че утре, започва истинската зима.

Мислех си, че сама си говоря в таз потайна доба, а то...

КАТИВИТА  Hug Право е момчето. Няма гадже, не му трябват пари Wink

МЕРИ, Hug нас зимата винаги ни изненадва. Дори и през януари.

Хайде отново лека и спокойна нощ newsm46

# 554
  • Пловдив
Приспах де що има жива душа, а моя Сънчо взе, че ми избяга, та реших да намина, да ви завия Simple Smile

Мери, добре дошла сред нас Hug

Мириел, да ти е жив и здрав Тео! Много пакости, усмивки и верни приятели му пожелавам Hug

Дунди в северозападните Родопи сме - Атолука се казва местността Heart Eyes Имаме си вила тук и ми е любимото място - тук съм прекарвала всяка ваканция навремето и си ми е слабост Heart Eyes
Искахме и ние към Банско да се запътим, но ще е лудница и децата нищо няма да разберат, та затова - компромисен вариант - за нас BBQ, за тях игри на снега Mr. Green
Казваш, че мъж ти е на антибиотици - задължително му кажи да пие и пробиотик - 2 часа след антибиотика и поне месец, след последния му прием Peace Бързо оправяне на него и повече пазене Hug

Вили, браво на сина ти  bouquet Избрал си е не лека специалност Simple Smile Аз самата завърших КТТ в Шумен - първите 2 години се питах къде попаднах, но с много решаване на задачи и обяснения от благоверния, електротехниката ми стана...е чак любима не мога да кажа, но приятна Grinning

Лунно Цветенце, браво на момчето ти Simple Smile Навремето и аз започнах да работя като ученичка - сглобявах химикалки hahaha Ами наистина парите, които сам си си изкарал, са много по-ценни Simple Smile Като исках да си купя нещо, ако нашите ми даваха пари, изобщо не се замислях, но ако трябваше, да го платя със собствените си - 10 пъти "смятах" плюсовете и минусите и в 70-80% от случаите, решавах, че нямам нужда точно в  момента от нещото hahaha

Фло, ако искаш ми вярвай, но когато бях бременна с баткото, стигнах до извода, че не знам нито една детска песничка от началото до край Rolling Eyes Тогава и аз започнах да пускам Моцарт на коремчето Simple Smile Като се роди пък, редовно слушахме вкъщи класическа музика Simple Smile Някъде около 5-6 му месец, вече започнах, да му пея детските песнички, четейки текстовете им от компютъра hahaha
Две години по-късно, когато се роди сестра му, вече имах значителен репертоар, а сега... Сега не мож ме стигне и детски хор  hahaha Само една за папагалчето не знаех - вчера синковеца ми я изпя - сега я уча hahaha
А с дъщеря ти, явно сме от едно тесто месени:) Преобърнах представите на роднините си за това как се гледат деца hahaha
Спомням си първия път, когато дойдохме в родния ми град... Малкият е бил на 10-15 дни и понеже като първо пътуване с дете, бях взела де що се сетих, в колата за количката място не остана и на първата разходка из родния ми град бяхме със слинга. Който ме видеше, се чувстваше задължен, да ме спре и да вземе да ми обяснява, как на детето не му е удобно така, как ще свикне на ръце, как ще остана без кръст...  hahaha
Горда съмс  факта, че и двете деца съм ги изгледала на гърба си (буквално) hahaha В началото, докъм 6-7 месец, ги носих отпред, но след това - на гръб Simple Smile Нито едно от двете "не свикна на ръце" - даже напротив Simple Smile Наборчетата на малката все още си ги возят в количка, а тя ходи по 4-5 километра без проблем Simple Smile ...А слингът си е идеален вариант, както за скиторещи в планината родители hahaha
Скрит текст:
...Така и за море Simple Smile
Скрит текст:

...и едно "не правете така у дома!"
Скрит текст:
Минах, проверих - всички сте завити Simple Smile
Сега лека нощ, а аз ще взема да почета, докато Сънчо реши да ме навести Simple Smile
p.s.някъде назад стана въпрос а книгите и електронните такива - и аз си предпочитам да ми мирише на мастило, но пък четеца ми е супер удобен, защото обичам да чета вечер като си легна, а това няма как да стане, защото на мъж ми му свети и диодчето на бебефона, какво остава лампа да свети Mr. Green Та, откакто имам това чудо на техниката, съм прочела повече книги, отколкото от когато завърших училище Whistling
Друг е и финансовия въпрос - колко пари съм спестила с електроните книги...
И още един плюс се сещам - свалила съм 20-30 книжки с приказки и винаги имам какво да чета на децата, без да носим допълнителен багаж, когато путуваме Whistling

Общи условия

Активация на акаунт