Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 758
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • на правилното място, в точното време
Жива съм и минавам да ви завия,че студ се задава! Мммм,изчетох ви,добре дошла на новото момиче! Ябълки и прелести коментирате. За ябълките съм пас,не обичам. За прелестите казвам,че има повече за обичане. С двете деца качих по 8-10 кг. С бааткото ги свалих докато ни изпишат от болницата. Но с дребната стартовата ми позиция беше 20+. Остаеих цигарите между двте деца и качих 25 кг. И сега има повече за обичане. За язденето,момичета, яхайте коня,струва си емоцията. Heart Eyes Ради,ще яхна Маруся,само да дойда. Ако искате,като се стопли,можем да си спретнем срещичка в някоя конна база. Ухааа,ще бъде забавно, мисля. Момичета прекрасни, гушвам ви, ще се пробвам да поспя,че любимият нещо не е добре и ще си го гледам и лекувам. Утре,ще опитам да намеря време за комп,че от тел е голяма мъка,а и не виждам постовете ви,пък не съм паметлива като фло и още някой,който всички споменава. Русичко съм,все пак. Ще се опитам да пусна снимка с Тигър/коня се казваше така/ Laughing спокойна и лека  Hug

# 556
 Добро утро и от мен...Добро дошли и от мен на новите момичета bouquet

Изпратих ММ наряд, пия кафе и подхващам домакинската работа..На обяд сме на логопед в Троян и дано не е лошо времето, засега само дъжд прикапва...В задачи почивните ( уж)  дни минават толкова бързо...

Пприятен ден на всички Simple Smile

# 557
Добро утро! Изпреварили са ме, но кафето е от мен.

Отдавна не съм писала, но поне успявам редовно да ви чета. Много весело е станало при нас. Добре дошли момичета  welcome
Не пиша, защото имам много работа. Вечер не ми се стои пред компа, че тези очи ми трябват. При нас в момента е много мрачно и вали дъжд. Пак идва гадния студ, но да не забравяме кой месец сме. На всички усмихнат ден и много Hug Hug Hug Hug

# 558
  • гр. Бургас \ гр.Ямбол
Добро утро и от мен. Благодаря за топлото посрещане. Hug
ММ се върна от наряд и настъпва трета световна.

# 559
  • София
Добро утро военни красавици. Привет от снежна София. В нашия блок има празник ura newsm18 Party Time Хайде да празнуваме newsm68

МАЛЪК ТЕО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА ПОРАСТЕШ ЗДРАВ И ГОЛЯМ, УМЕН И РАЗУМЕН, ДА РАДВАШ МАМА, ТАТКО И КАКИТЕ. А СЕГА ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

МИРИЕЛ, Честито! Хубав празник. Щастливи родители сте. Бъдете живи и здрави. Радвам ви се Hug

Цветя за мама Simple Smile

ЛУННО ЦВЕТЕ, каква е обстановката при вас? В Световния ден на снега, дано имате много сняг и слънце, настроение и радост.

Момичета, днес ще съм много кратка. ММ заведе внука на курс по математика, а аз очаквам да ми доведат внучката, та да могат сина и снахата да си подреждат дома. От снощи си имаме съседи Simple Smile. Ще живеем на 800 м. едни от други. Надявам се, че няма да сме като в сериала Всички обичат Реймънд Wink

Желая ви хубав ден Hug Hug Hug

# 560
Честит ден на снега и честит рожден ден на Тео и на цялото му семейство Simple Smile Нека да е мн здраво, щастливо и емоционално хлапе Simple Smile
Фло, относно ябълките, братовчедка ми като беше малка и я караха да ги яде, винаги казваше сърдита" Аз да не съм "коница"" и до сега всички я майтапят за това Simple Smile
Фейщицата,  е сменила превозното средство с кон  Hug и аз мн ги харесвам, мн са ми величествени и красиви, радвам се че си се забавлявала.
 sweet_maniche, представям си ви с дребосъците как се забавлявате в снега Simple Smile Родопите наистина са едно прекрасно място, сред любимите ми в БГ, предимно съм ходила там пролетта, но преди две години бяхме в Якуруда на НГ и мн  ми хареса Simple Smile
Добре дошли на новите момичета дано ви допадне при нас и да се забавляваме заедно.
Аз последните нощи или заспивам в 4 ч. или се събуждам горе долу в толкова наспана, това не е нормално какво да правя в 4ч., една нощ правих баница, а ММ разказа на всичките ни познати каква работна жена си е намерил и как правя баници по цяла нощ Simple Smile
Е това е от мен за сега Simple Smile Хубав снежен ден Simple Smile

# 561
Добро утро и от мен
Добре дошла на Мери дано ти е причтно с нас
Честит рожден ден на Тео, да е много здраво и щасливо дете,честит празник на цялото семейство newsm59 newsm38
Ние снощи имахме гости и днес малко се поуспах и затова ви оставям да наваксам с четенето
Приятен ден на всички и дано синоптиците не познаят за студа и снега

# 562
Фло, той моя има доста мат'рял да хруска от мен, но понеже нежно и любовно ме нарича толумба, а той таквоз нещо не яде и се опъва. Обича кюфтета, но така пък аз няма да му дам да ме нарича, пък било и с любовна интонация Grinning.

Честит рожден ден на Тео! ura Да е жив и здрав и много щастлив.

# 563
  • Пловдив
Цял ден не съм влизала, ами вие сте изписали света.
Първо да честитя празника на Тео. Една годинка е сериозна възраст. Ами вече не е бебе.  newsm68 Да е здрав, игрив и много любознателен.

мъниче - Ех, Равногор. Мястото е божествено с най-чистия въздух в България. До Атолука не съм стигала, че с моята калинка пътят е непревземаем. Това лято се качихме на гайдарското надсвирване, едва се дотътри милата. А какви картофи имат. Мммммм.  Grinning И да те питам дали знаеш кога в Равногор комините спират да пушат? ... Ще ти кажа - само когато чистят печките.  Laughing

ММ не пие антибиотиците, наливат му ги през абокат.  Laughing Та удоволствието дупчене с игла по два пъти, поне, на ден го няма. Зареден е с пробиотик, че първите два дни голям зор видя, беше редовен посетител на тоалетната. Сега се е обзавел и с гъбички в устата, армаган от силните лекарства. И други "екстри" има, но като спрат антибиотиците напълно, ще се възстановява. Важното е да пребори пневмонията. Ама определено ги няма вече тежестта в гърдите и бодежите в гърба.

И дзверчо на възрастта на твоята госпожица ходеше пеша като кон. Имахме една лятна сгъваема количка, втора употреба - подарък, един ден просто се счупи, когато отивахме за храната от детската кухня, метнах я в казана и девойката стана пешеходка. Като тръгна на ясла, първите два дена реши да се пробва да реве по пътя, за да я нося, ама аз не се казвам Маруся, влачих я по пътя. Тя реве, аз я дърпам. Еми не беше случила на майка, милата. На третия ден си извървя пътя съвсем нормално.  Mr. Green 

Фло, ще пробвам рецептата с джинджифила. В Билла тази седмица е на прИмоция. Само не знам как ще му изцедя сока, без да се допира до метален предмет.  newsm78 За днес само ломонада - ама стана супер, лимоните убиват парливостта на джинджифила и като се подслади с мед или захар, става много приятна. Лятото ще я пробвам изстудена, само лимоните да не станат по 10 лв. килото.  Laughing

Тук още нямаме сняг. Сутринта валеше дъжд, но леко, после позасили. Да видим утре как ще се събудим. В прогнозите чета, че снегът ще е мокър. Т.е. ще вали киша. Гадно.

Моят дзвер обожава ябълки. Като беше по-малка всички се изненадваха, че вместо банан, предпочита ябълка. Има ли ябълки вкъщи, друг плод може и да не се купува. Яде ги всякакви, но любими са й онези зелените с по-кисел вкус. Киселко - веселко, така казваше едно време.  Laughing     

Лунно цвете, качихте ли се на Бъндеришките поляни? По обяд по новините даваха репортаж от там. Супер празник на снега с мноооого сняг. И концерт на Легендите.

Тук станахме едни писателки, да не изгоним новодошлите с тези дълги постове, че може да си помислят, че все по толкова пишем.  Laughing момичета, и с по два реда може, ама редовно. Че сме като в казармата, с вечерни проверки.  Joy

Лека вечер на всички.  Hug

# 564
  • София
Само надниквам, че днес бях баба, задоволяваща желанията на внучетата. Пилешка супичка? Йес! Пиле с картофки? Йес! Бухтички топчета? Йес. Сега вече всички са по леглата, а аз при вас Simple Smile

ДУНДИ, и аз така попитах билкаря: Как ще изцедя сока, без да се допира до метал? Естествено със сокоизстисквачка, каза ми той. С нея може. Ами добре, но бърках меда и сока с дървена лъжица.

ДИМИТРОВА Hug, напредваш ли?

ПАТЕНЦЕ, почивай си Hug

Лека нощ и приятни сънища sleepuu Ще лягам и аз по-рано, че утре за закуска заявката вече е подадена newsm64

# 565
  • Варна
Здравейте момичета ето ме и мен за вечерна проверка.Цял ден не мога да се добера до компютър да ви прочета пък какво остава да пиша.Събота и неделя е много сложно за мен да седна на компа а пък от телефона ми е голяма мъка.И нека първо да честитя рождения ден на Тео,да е жив и здрав и да има едно вълшебно детство  newsm59 Tada.Днес цял ден се скитам по пътищата на пук на всичкия дъжд който се лее от снощи тук,но с голямо задоволство мога да се похваля че се обзаведох със слоукукър и с нови телефони за мен и за мъжо.Относно ябълките това бяха любимите ми плодове преди време,сега вече не толкова,но ако искам да смъкна всичко натрупано по мен ще трябва да се помъча малко с тях,но всичко това когато малкия дзвер спре да си похапва сладко сладко от запасите на мама Laughing.А сега ви пожелавам лека нощ и се надявам утре да мога да се добера до блока. Hugза всички.

# 566
Ето ме и мен за нощен рапорт, то стана никое време.. Simple Smile
Ооо, да не си мислите, че само ябълки ям (не че нямам нужда да го правя), нооо си хапвам всичко, просто онази вечер бях решила да го направя, макар че както казвате, още по-гладно ми става от тях, ама.. бях посвалила аз миналото лято, тогава бях без работа, постоянно движение, сега от м. Май 2015 съм на тази работа и по цял ден без движение, пред компютъра... указа си влияние това.. ама скоро във фейса прочетох: "Напълняла, напълняла, ами как няма, като не ходя, а на ръце ме носят" хихи, та така и аз се оправдавам.. Grinning

Намалила съм тестеното и слабостта ми - сладкото от няколко седмици.. поне малко дано имам ефект.. Simple Smile

Фло - честити съседи, то е хубаво като баба е наблизо.. доволни ще останат май от мястото на живеене синчето ти.. Simple Smile Simple Smile
Дунди - като гледам навън, права си, май ще бъде киша... толкова я мразя и аз.. но какво да се прави..  cold cold
Джули - честити нови придобивки, хубаво е като човек получи подарък, или сам си го направи де   Party Party
Патенце с тази среднощна баница ме развесели..

Днес нали е събота и утре може да си поспяя.. гледайте ме и мен по кое време съм тук.. и не спя..  Blush

Хайде сладки сънища, военни красавици.. bouquet bouquet Hug Hug

# 567
Добро утро, военни сладурки!

Черпя ви кафе и сладки за моето момче - има имен ден днес. Да ми е жив и здрав!
Честит рожден ден със закъснение на Тео nbirthday. Да е много здрав и да носи само радост на мама и тати!
При нас падна голям сняг cold Пътищата са затрупани, има съборени стълбове, райони без вода. Абе бедствено положение. Как винаги ни изненадва снега през януари, не знам. Това е от мен. Лек и усмихнат ден Hug Hug Hug Hug

# 568
Добро утро на целия ни военен блок Simple Smile Честит празник на момчето на Дафинов лист, да си носи името със здраве.
 I miss you, и аз се бях засилила да започвам диета и фитнес преди празниците, за да не наддавам тази година, но човек когато си прави планове, никога не става така. Сега съм по- доволна, пък когато бебечето се роди, ще му мисля за килограмите, сега си похапвам всичко за да може и двамата да сме здрави.
 juli0976, мн е хубаво, когато човек си направи подарък без повод, ние с ММ скоро така решихме да похарчим ( не мн малко ) непредвидени пари, ей така просто за да се зарадваме един друг Simple Smile
Flo 51, менюто ние било едно и също с изключение на бухтички топчета  chef
Сети бети, как сте  Hug
През прозореца ми е мн красиво, бяло и снежно, продължава да си трупа и чак ми идвам да отида да се по търкалям с децата пред блока в снега. Като гледам и като слушам обаче, пътищата в София не са добре изчистени, затова на всички които им се налага да карат и да пътуват- бъдете внимателни, положението е зимно Simple Smile ММ е на работа днес и каза, че има главни пътища които изобщо не са бутвани, явно зимата ни изненада- пак Simple Smile Желая ви прекрасна неделя и излизайте да си спретнем един снежен човек пред военния ни блок Simple Smile

# 569
  • София
Добро утро военни красавици! В блока пак има празник Simple Smile

АНТОНОВ ДЕН Е! НА ИМЕНЯЦИТЕ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ ЧЕСТИТО! ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО С ЧЕСТ И ГОРДОСТ! И ДА ПОЧЕРПЯТ Simple Smile

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, благодаря за угощението. Да ти е живо и здраво момчето, от здраве и късмет да се не отърве, успехите и парите да го съпътстват, обичта и радостта да топлят дните му! Наздраве!
Много ми е приятно, сутрин като надникна, да те видя Hug

Особено приятно ме изненадва новото попълнение на компанията - матрос ДЖУЛИ smile3548. Миличка, като знам колко малко време имаш за лирически отклонения и все пак си с нас, си казвам: Сериозно, организирано момиче. Hug Как е малкото човече? За придобивките - честито! Ще споделиш доволна ли си от кукъра. И аз съм събрала точки от Кауфланд, ама още се  newsm78. Сигурно си много добричка, щом и след празниците продължаваш да получаваш подаръци Wink

I MISS YOU, и ти си в групата на сериозните Simple Smile В потайна доба мина да се отчетеш. Сладурка Hug

ДУНДИ, кога ще изписват твоя човек? Пожелавам му бързо възстановяване.

ТРЪСТИКОВА, освен толумбичка и кюфтенце е много хубаво. Стига интонацията да е любовна Wink

СИМПАТЮХЧЕ и ти ме зарадва с появата си Hug

ФЕЙЩИЦЕ, мила, как е твоето либе? Къде да го броим? Към болните или към здравите?

МЪНИЧЕ, вас не ви мисля. Знам, че сте на топло, в снежната планина. Добре да си изкарате и после да разказваш

Неспоменатите ги гушкам Hug Внучетата ми наскачаха, та да им правя закуската.  newsm64
Хубав ден, мили мои Simple Smile

ООоо, мило ПАТЕНЦЕ, добро утро Hug. Правя ти път да минеш, че не си и сама, ами сте двама ( или трима) newsm78 Що пък само девера ти да се отчете с два бебока наведнъж? На вас какво ви е? Wink

Общи условия

Активация на акаунт