Избягали сте от снежната прегръдка на зимата, макар, че сте попаднали в горещите прегръдки на тъщата
Харесвам хора с чувство за хумор
Разкажи нещо за себе си. От кой край на България си ( Софийско? ), каква е професията ти, с какво се занимаваш ( извън това, да износваш бебето ви ), имаш ли си хоби? Колко е голямо момчето ви, че и той пише на компа. Ти как си? Пооправи ли се?Добро утро!
Ами.. аз съм определено по-добре, пийнах едно кафенце и съм заредена и се захващам с пълна сила с домакинството и заниманията покрай малчо.. Малчо или Божидар е на 3г. и половина
скоро няма да е такъв малчо, друг ще го замести
Иначе, ние живеем в Нови хан, ако сте го чували. ММ служи в Горна Малина и му е удобно да пътува от тук, пък и аз съм израснала тук, тук си ми е мило. Известно време живяхме в София, в апартамент, но не успях да свикна и като дойде време да раждам си дойдохме на село.
Аз съм в болничен вече. Работя за една фирма за събиране на дългове. Не е работата мечта, но почнах като студентка, изкарах първото майчинство, сега и второто и така времето си минаваше, но да не се оплаквам.. Твърдо съм решена живот и здраве след като майчинството свърши, да се ориентирам към смяна на попрището. ММ е обещал, че ще поеме грижите около децата, за да мога да се реализирам, така да се каже. Аз съм завършила ТУ-София, Инженер-Мениджър съм и имам магистратура по Мениджмънт на маркетинга.. иска ми се нещо в тази сфера..
Да ви се похваля, че освен аз и сестра ми чака бебенце. Тя е на финалната права вече и съм много нетърпеливааа.. всеки ден сме в трепетно очакване. Скоро ще посрещам и Рд и така.. много вълнения около мен.
Хубав снежен ден!
Следваше пак игра в снега, но този път сами, а ние с баща им се погрижихме зе прехраната
В началото като се събрахме с мъж ми, живеехме при техните... Направи майка му веднъж картофи - опитвам аз, ама те никакъв вкъс нямат
- не помня, но някой беше наряд точно тогава

.