Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 753
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
 wavey
На празнувалите и на празнуващите днес да са здрави, весели и Simple Smile -ти.
По-късно ще чета.  Whistling Голямо писане ...  Shocked, голямо четене ме очаква ... Simple Smile.
Лек, снежен и Simple Smile-т ден!

# 571
Здравейте и в снежния ден.. щом в Пловдив има доста сняг представям си другите места..
Честит празник на всички празнуващи днес, бъдете живи и здрави!

Аз спах до доста късно днес.. сега ще ставам едни бутерки да правя че да се закусо-обядва Grinning
Хайде хубав снежен ден,вадете найлоните и смелоо напред... ах как ми липсват детските години с шейните.. мокри до кости,но веселоооо, а не пред тези компютри по цял ден Simple Smile
Отплеснах се.. прегръдки за всички Wink

# 572
Добър ден и от мен,ние сутринта се борихме с непочистените пътища,защото ходихме да си вземем дребосъка от село,че при нас червен код предвиждат синоптиците.А сега правихме грамаден снежен човек и сега вече сме си на топличко.
Честит имен ден на всички празнуващи

# 573
Честит празник на именниците и на семействата им.

Тук си нямаме сняг,а само дъжд, вече второ денонощие вали.Май предпочитам да беше понатрупало, че децата да излязат да се повъргалят, че това стоене вкъщи им дойде в повече.

Фло, като чета каква веселба е покрай теб и как задоволяваш всякакви кулинарни желания на внучетата, се сещам за моите дни с бабите ми. Беше преди... много години. Едната /на село/ нямаше много време да се занимава с нас, но ми правеше кафе, от което бях много горда /била съм около 7-8 год./, след години разбрах, че това е било ''кафе''- леблебия или ''Инка''  Grinning. Другата /градската/ баба правеше страхотни катми и няма да забравя нейния кус кус, сигурно не е бил по- различен от сегашния, но в спомените ми е специален. Тя ме научи да ям филия с пастет,а върху него сладко или мед  Grinning, малко е извратено, но ми е вкусно. Колко много спомени ми ''изплуваха''...ех.

Весел и усмихнат снежен /дъждовен ден на всички.

# 574
  • Пловдив
Весел празник на именниците и техните семейства. Да сте живи и здрави всички.

Тръстикова, при нас сняг има, но според мен не става за въргаляне, а за накисване. В момента, в който го стиснеш, се превръща в ледена топка. Поне това е на терасата ни. След малко отивам да си изчистя колата, докато времето е по-меко и да не търкам лед утре сутрин. Или поне да е по-малко. Тъкмо е поспряло да вали. Слагам старите боти, грабвам метлата и ... на паркинга.
После ще докладвам дали съм се накиснала много.  Simple Smile

Взех да я мисля мъничето с мъничетата как са в планината. Около Пловдив и Пазарджик има страшно много села без ток, вода, с непочистени улици. Снегът е тежък, падат клони, има смачкани коли.

Фло, моят човек по план трябва да го пуснат утре, ако контролният рентген покаже, че всичко е наред. Вчера си "избяга" за малко от болницата, днес ми каза да не ходя в тази киша, имал си всичко.

Замислям и аз да замеся нещо тестено, да си го лепнем на дупетата. Ами то времето е такова.  Laughing Като свърша с колата, ще мина през магазина да си набавя материал. Добре, че си имам Билла под носа.   Laughing 

# 575
  • Варна
Здравейте и от снежна Варна най сетне след два дни дъжд беше време да побелеем,въпреки че това е най лошата комбинация-първо дъжд и после сняг с минусови температури.Честит имен ден на момчето на Дафинов лист и на всички празнуващи днес.Фло моето не е това което го има на Кауфланд,малко по различно е но горе долу са на същия принцип.Аз исках такова каквото е на Кауфланд,но майка ми ми взема такова понеже тя ми го прати от Англия.Моето е керамична тенджера за бавно готвене с две степени,а това на магазина е тефлонова тенджера/машина с много програми за готвене.И все пак ми обещаха че след време ще ми вземат и него,но ще видим.Сега сложих да правя сарми и като са готови ще споделя резултата.Приятен снежен ден на всички пожелавам и ако мога ще мина за вечерна проверка Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 18:57 от juli0976

# 576
Здравейте! Да се включа и аз отново.

Завърнахме се от Боровец още в четвъртък! Съкратихме почивката с 2 дни, защото бях на консултация  при гинеколожката, трябваше болничен да нося в работата, за капак и лепнах някакъв стомашен вирус и няколко дни на легло  Sad Вече съм по-добре, даже се радвам, че се прибрахме по-рано, иначе трябваше да пътуваме в лошото време.

Като цяло впечатленията ни са доста добри за БПД Боровец. Чисто, топло, със задоволителна храна. След закуска ходехме на пистата до Хотел Олимп, там оставяхме колата, наемахме ски и ММ учеше малкия да кара. Учудващо доста добре  се справи детето, на 5тия ден вече сам се пускаше.Май ще повторим зимната ваканция. Аз, разбира се, малко скучаех отстрани, но няма как.. ММ обеща че ще организира една почивка само за нас двамата ,като родя. Crazy Починахме си много добре, имахме нужда да се откъснем малко, даже ММ се шегува, че най-си починал от тъщата ( понеже живеем в една къща с моите родители, а майка ми на моменти наистина е малко ...  #2gunfire)

Иначе и тук в Софийско има много сняг. Утре ММ заминава за Велико Търново на старшински курс за 1 месец и ми е много притеснено как ще пътува в това време.  
 Спирам дотук, че малчо иска да пише и той.. Лека вечер на всички!

# 577
  • Пловдив
Колата е изчистена, подготвена за измъкване от паркинга, имам десетина метра до изцяло почистен терен. Иначе по вътрешните улици е ад. Вода до глезените. Утре сутрин ще е пързалка. Но иначе снегът става за снежен човек, но не и за бой с топки. Тази сутрин насред кръстовището на пловдивската сточна гара е бил разположен прекрасен, симпатичен снежко.  Laughing Явно младежите не излизане от близките дискотеки са показали на общината колко почистен е бил градът рано сутринта.  Simple Smile

Аз пък се посмях с почистващата фирма, минала през площада. Лабиринт без изход /пътеката около дървото вляво/ Идейно.

Пътека има, но изход от нея към площада - не.  Laughing

Хайде лека вечер, аз ще се мушна под завивките и ще си чета книжка. Никой от предложените филми по телевизията не ми привлече вниманието.

# 578
  • София
Оооо BLOOD_CAT, добре сте си дошли Hug Избягали сте от снежната прегръдка на зимата, макар, че сте попаднали в горещите прегръдки на тъщата Wink Харесвам хора с чувство за хумор hahaha JoyРазкажи нещо за себе си. От кой край на България си ( Софийско? ), каква е професията ти, с какво се занимаваш ( извън това, да износваш бебето ви ), имаш ли си хоби? Колко е голямо момчето ви, че и той пише на компа. Ти как си? Пооправи ли се?

ДУНДИ, като си тръгнала да чистиш коли, що не наминеш и към нас?  WinkАз утре ще се придвижвам с метрото. Вчера си откъртих тока на ботуша. Утре яхвам следващият чифт ( и те на ток ), но обезателно трябва да си намеря боти или ботуши на равна подметка. Все още ми се иска да се катеря на ток, ама май вече трябва да посваля гарда.

ДЖУЛИ, как станаха сармичките? Сподели, моля.

МЪНИЧЕ, как сте миличка. И аз като Дунди взех да се притеснявам за вас. Картината е бедствена. Дано живи и здрави се приберете у дома. Да се обадиш, ей. До тогава ще стискам палци.

ТРЪСТИКОВА, и аз обичам сладко и солено едновременно, ама чак такава комбинация като твоята, не съм пробвала hahaha Важното е, че ти е вкусно и се сети за баба.

ДИМИТРОВА, пази се в това хлъзгаво време. Много отдавна така се изтресох в снега, че успях само да кажа гек и имах чувството, че гръбначният ми стълб излезе през главата. После много дълго ме боля опашната кост и като ставах, все едно, че са ми окачили тежести на дъ-то. Паднала жена Wink

I MISS YOU, станаха ли бутерките? Бременелките, вие не четете...

СГГ, до къде го докара? Остана ли ти време да изчетеш написаното? Пу, пу, много се оживи нашият военен блок. Дано да е все така.

Милички, завивайте се добре и лека нощ. Аз  отивам:  bathgrinning012и после sleepuu Утре съм първа смяна. Успешна седмица на всички трудещи се. Другите да стоят у дома, в блока  и да поддържат огъня, та като се приберем да ни е топло и уютно. Гушкам ви Hug Hug Hug

# 579
Хайде и аз да пожелая лека нощ и успешна седмица.. че като съм на работа малко по-рядко влизам последно време, но утре пак съм сама вечерта и ще имам време.. тез самолети в Граф Игнатиево трябва да се пазят Grinning а аз да си поседяя самичка Grinning

Фло - станаха те, ама няма да ги показвам, че наистина не се бях сетила за бременелките ни  preggo Kissing Heart
 иначе пробвах ги с по-разнообразно оформяне, гледах едно клипче и си викам - хайде малко разнообразие Simple Smile

Дунди, много добре си направила с почистването, не ми се мисли, тези непочистените тротоари утре какъв ужас ще са.. главните улици до колкото видях поне в Тракия бяха доста добре почистени и велоалеите почти добре, но не навсякъде май..

Хайде оставям ви, приятни сънища!!  newsm46 newsm46 Sleeping Sleeping smile3524 smile3524

# 580
  • Варна
Както обещах се явявам да докладвам.Станаха Фло и то доста добре бих казала,въпреки че отне около 6 часа,но то това е идеята на тези уреди да го включиш сутринта като отиваш на работа и като се върнеш след 8-10 часа да имаш топло ядене за вечеря.И така рапорт даден лека нощ от мен на всички и успешна нова седмица без бедствени положения. wavey

# 581
Добро утро ,момичета.Днес при нас е много заледено,аз изпратих домочадието и се захващам с четене,следобяд съм на консултация при лекаря и не знам как ще стигна,но ако не се разледи ще си сменя часа за утре.Лек ден от мен и ще мина да ви навестя довечера

# 582
  • София
Атанасов ден е! Ако в блока има именяци да са живи и здрави, и да почерпят!

Добро утро военни красавици. Закъснявам, политам към тръстиката afwitch

Спорен ден и внимателно. Това се отнася и за пешеходките, и за шофьорките.

ДИМИТРОВА, носа си даже да не показваш навън. Отложи часа си за след няколко дни. Много е опасно по пързалките!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 583
 Фло, аз винаги ви чета , просто вечер през телефон не ми се кълве... Hug

Добре, че ММ е три дни почивка от наряд,че да поеме развозването ни сутрин в този сняг...

Успешна седмица на всички  bouquet

# 584
  • Пловдив
Хоп, троп, допързалях се до офиса. По големите улици всичко е ОК, ама тук в пресечката си е направо ужас. Добре че по нея минават и големи камиони, та се надявам да поомачкат хубаво терена и да разнесат снега. Бях си оставила климатикът пуснат в петък вечер, но токът е спирал. Но за отбелязване температурата вътре беше цели 9 градуса. Кати, при теб как е? може и да ме биеш по студ тази сутрин.

Фло, да ти помогна за колата казваш, ако ми беше по-наблизо, като нищо щях да изровя от преспата и твоята. После щеше да почерпиш кафе с бейлис и нещо останало от поръчките на внучетата, ако е останало де. Ако ли не, здраве да е.

Хайде по една топла напитка от мен. За едни кафенце, за други - чай.

Аз чакам ММ да се обади дали ще го изпишат. Направил е контролен рентген, ама не знае какво е положението. Чакат главна визитация, за да му разпишат билета. Каза, че доста се мотали, та надали ще стане преди обяд.

димитрова, никакво излизане навън, страшна пързалка е. Отлагай прегледа, ако си добре. Или отивай, но само с придружител. Че те белите така стават. Тук температурите не са чак толкова ниски, но не виждам как тротоарите ще се разледят, ако някой не го направи ръчно и много сатрателно. А наблюденията ми по пътя от нас до офиса сочат, че такива ентусиасти почти няма.  Peace

Лек ден на всички и си стойте по възможност на топло. Hug

Общи условия

Активация на акаунт