На празнувалите и на празнуващите днес да са здрави, весели и
-ти. По-късно ще чета.
Голямо писане ...
.Лек, снежен и
-т ден!
. Другата /градската/ баба правеше страхотни катми и няма да забравя нейния кус кус, сигурно не е бил по- различен от сегашния, но в спомените ми е специален. Тя ме научи да ям филия с пастет,а върху него сладко или мед
, малко е извратено, но ми е вкусно. Колко много спомени ми ''изплуваха''...ех. 
Вече съм по-добре, даже се радвам, че се прибрахме по-рано, иначе трябваше да пътуваме в лошото време.
Починахме си много добре, имахме нужда да се откъснем малко, даже ММ се шегува, че най-си починал от тъщата ( понеже живеем в една къща с моите родители, а майка ми на моменти наистина е малко ...
)
Избягали сте от снежната прегръдка на зимата, макар, че сте попаднали в горещите прегръдки на тъщата
Харесвам хора с чувство за хумор
Разкажи нещо за себе си. От кой край на България си ( Софийско? ), каква е професията ти, с какво се занимаваш ( извън това, да износваш бебето ви ), имаш ли си хоби? Колко е голямо момчето ви, че и той пише на компа. Ти как си? Пооправи ли се?
Аз утре ще се придвижвам с метрото. Вчера си откъртих тока на ботуша. Утре яхвам следващият чифт ( и те на ток ), но обезателно трябва да си намеря боти или ботуши на равна подметка. Все още ми се иска да се катеря на ток, ама май вече трябва да посваля гарда.
Важното е, че ти е вкусно и се сети за баба.

и после
Утре съм първа смяна. Успешна седмица на всички трудещи се. Другите да стоят у дома, в блока и да поддържат огъня, та като се приберем да ни е топло и уютно. Гушкам ви
а аз да си поседяя самичка