Чета ви, но не остава време да се включа...
Дунди, да се оправя мъжа ти и да позабрави цигарите, че точно сега хич не му е времето.
Добре дошли на новите момичета

Ние от Коледа бяхме без кола - точно на Бъдни вечер ни предаде много брутално
Закарахме я при един препочъчан майстор, който работел добре... Че работи добре - добре, ама ако беше и по-бързо... Оставихме я с уговорката, да я изкара на 5.01... Но обещаното не е като даденото - едва тази вечер с3е обади на мм, да ходи да я вземе
И цената - двойна
...но пък добре, че бяха те, че иначе в началото на годината с 1000лв назад, преди заплати...Днес цял ден спя
Тъкмо преди малко станах
Но пък вчера "тръстичих" (по Фло), а дежурството не беше никак леко... От много време насам не ми се беше случвало такова
Една колежка от цивилните пък се опитва да прави интриги, та и там нерви кося... Няма да се оплаквам - и това ще мине

Изчезвам да слагам вечеря на зверчетата и ако остане време, довечера ще намина да ви видя

p.s. от както прочетох за въшките, постоянно ме сърби главата
За новите бонуси, честно казано, нямам нищо против ако наистина ги дават на хората които вършат най- мн работа, но съм сигурна, че няма да стане така. Едни и същи мързеливци ще си получават бонуси без да си мръднат пръста, както е и с наградите( копи - пейст) години наред, награждават ги даже и да не се били на съответното занятие.
Дано ви е добре при нас! Има страхотни момичета тук и къщичката ни е цветна и уютна
Все пак бройката на бебоците съм я уцелила. Нареждайте се в редичка да ви врачувам.
Видях преди доста страници , че някой от 10 е на Боровец. Кой беше и до кога? Да се обозначи,че ние в момента сме до събота и е срамота,ако сме заедно, да не се запознаем. Четох споделянията за училище ,напълно споделям казаното. Пълна скръб е и става все по зле. Единици са учителите ентусиасти и са на изчезване. На мм на дунди бързо оздравяване! Пиша от телефон и ми е трудно да отбележа всички. На останалите да сте здрави и ви прегръщам