Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 803
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Привет и от Пловдивския етаж на военния блок Hug
Чета ви, но не остава време да се включа...

Дунди, да се оправя мъжа ти и да позабрави цигарите, че точно сега хич не му е времето.

Добре дошли на новите момичета Hug

Ние от Коледа бяхме без кола - точно на Бъдни вечер ни предаде много брутално #Cussing out Закарахме я при един препочъчан майстор, който работел добре... Че работи добре - добре, ама ако беше и по-бързо... Оставихме я с уговорката, да я изкара на 5.01... Но обещаното не е като даденото - едва тази вечер с3е обади на мм, да ходи да я вземе #2gunfire И цената - двойна Shocked Отидоха забравените парики, които намерих hahaha ...но пък добре, че бяха те, че иначе в началото на годината с 1000лв назад, преди заплати...

Днес цял ден спя hahaha Тъкмо преди малко станах Simple Smile Но пък вчера "тръстичих" (по Фло), а дежурството не беше никак леко... От много време насам не ми се беше случвало такова Whistling
Една колежка от цивилните пък се опитва да прави интриги, та и там нерви кося... Няма да се оплаквам - и това ще мине hahaha

Изчезвам да слагам вечеря на зверчетата и ако остане време, довечера ще намина да ви видя Hug

p.s. от както прочетох за въшките, постоянно ме сърби главата Shocked Ще проверя кратунките на дребчовците, а после ще накарам  мм, да провери и моята Shocked

# 496
Ето ме и мен Simple Smile цял ден с ММ не можем да се нарадваме, че сме си сами у дома Simple Smile СГГ, може би имаш камера у нас Simple Smile точно както си описала така прекарах вечерта си- беше страхотно, днес съм със същата програма, ММ пак е на работа. Момичета с тези въшки и мен ме засърбя главата, хващала съм веднъж в началното училище и беше голям  ужас за мама и още повече за мен, защото аз не обичам друг да ми пипа косата, а тогава не беше само пипане ,а и голямо скубане с едно дребно гребенче Crazy За новите бонуси, честно казано, нямам нищо против ако наистина ги дават на хората които вършат най- мн работа, но съм сигурна, че няма да стане така. Едни и същи мързеливци ще си получават бонуси без да си мръднат пръста, както е и с наградите( копи - пейст) години наред, награждават ги даже и да не се били на съответното занятие. 
Отправям се към леглото и се наслаждавам на спокойствието у дома, хубава и мн приятна вечер на всички

# 497
  • на правилното място, в точното време
Хей,момичета, привет! Hug Нали не сте ме забравили  Embarassed Не бях влизала от миналата година. Липсвате ми,но заспивам още в 8,30. Премествам се при дъщерята,заспивам пак с нея и към 1-1,30 се местя при любимия. И така всяка вечер. Спя във всяка поза,включително и седнала. В къщи ми се смеят,че зсспивам с телефона в ръка,но не го изпускам.  Laughing Добре дошли на новите момичета  bouquet Дано ви е добре при нас! Има страхотни момичета тук и къщичката ни е цветна и уютна  Heart Eyes Все пак бройката на бебоците съм я уцелила. Нареждайте се в редичка да ви врачувам.  Joy   Видях преди доста страници , че някой от 10 е на Боровец. Кой беше и до кога?  Да се обозначи,че ние в момента сме до събота и е срамота,ако сме заедно, да не се запознаем.  Четох споделянията за училище ,напълно споделям казаното. Пълна скръб е и става все по зле. Единици са учителите ентусиасти и са на изчезване. На мм на дунди бързо оздравяване! Пиша от телефон и ми е трудно да отбележа всички. На останалите да сте здрави и ви прегръщам Heart Eyes Hug

# 498
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Добро утро! Имам напредък. Носят тетрадки и пишат  Laughing 12 клас де. Даже и четат.  Wink
С 9,10, 11 клас нямам чак такъв проблем, но определено не са свикнали да пишат. Даже поставям домашни. Много съм радостна от тази моя победа. Голям кеф.
Сега трябва да започна да работя в посока разчупване на часовете. Да използвам най-различни методи за работа в час.

При нас в училище има много болнички от начална степен. Гимназистите се държат, ама те са и с по-силна имунна система. Но то пък и точно в края на срока едва ли ще легнат вкъщи.

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 07:43 от vivianka

# 499
Добро утро!

и една виртуална разходка за добър старт на деня.......... http://gfycat.com/CandidImmaterialDromedary            newsm51

# 500
  • Варна
Здравейте и от мен.Благодаря за чудесната разходка,изпих си кафето с вас и сега остава да пожелая на всички лек и спорен ден wavey

# 501
Добър ден и от мен
Вили мотовили,благодаря за чудесната разходка. Лек ден на всички,радвайте се на последния(според синоптиците) слънчев ден

# 502
  • София
Привет от тръстиката. Днес действам разрушително. Нищо градивно. Извадих от сутринта 7 зъба и нито един пломбиран. при мен нали е обратното на селското стопанство. Първо вадя, после сАдя.

Ооо, ДАНИТИ, бях се затъжила за теб. Хубаво, че се обади. Важното е, че сте здрави и има работа.

МЪНИЧЕ, добре, че намери "скритите" парички. Виж, наместиха се. Да сте живи и здрави, пари се печелят. Сега слуша ли колата? И на нас ни предстои да караме едната кола на ремонт. Сега от 4 врати нормално се отваря само шофьорската, а останалите, с кандърми и чалъм. Е не може така.

ПАТЕНЦЕ, свекърите ти здравословни проблеми ли имаха, или на зяй пазар бяха дошли? Изпуснала съм целта на визитата.

ФЕЙЩИЦЕ, как ще те забравим бе миличка? Добре да си починете, да проветрите белите дробове, да се заредите за нови действия... После ще разказваш.

ВИВИАНКА, поздравления. Все пак пожъна своята първа победа.( носят тетрадки и пишат) А с изречението "Даже и четат" , направо ме накара да се усмихна Joy Знам, че няма да се предадеш. желая ти успех и удовлетвореност.

ВИЛИ МОТОВИЛИ, не, не съм си приготвила сутрешното кафе Simple Smile От няколко дни съм на чайчета, че онзи ден ми доведоха един малчо с червено гърло и само след 30 мин. усетих, че и мен започва да ме наболява. Потърсих си Нишадъра, не го намерих, а докато се прибера, вече ме болеше яко гърлото и моя стар, изпитан илач, вече не помогна. Сега съм на чайчета с Фервекс, Аспирин, Стрепсилс. Започвам да се оправям. Нямам Т, хрема, кашлица. Само гърлото ме тормози все още. От разходката дъхът ми спря... красиво, внушително...

ДЖУЛИ, оправно момиче си Hug, щом и с малко бебче, пак имаш време и за нас. Разкажи нещо за себе си, за дечицата, за това от къде си, какво работиш. Нали все пак вече сме в един блок. Така се опознаваме с новодошлите Simple Smile

След някой и друг ден да рапортувате как върви борбата с нашествениците по детските кратунки ( по Мъничето)

Сега отивам при бабите, че от вчера при тях като се вихрят едни алкохолни пари и цели рояци винарки, думата не мога да взема. То как и да се изказвам, като съм пияч в графата Гола вОда. Толкова си мога. Да, може и да не пия, но настроението ми винаги е добро. А нали все пак един трябва да разкаже на другият ден какво се е случило на купона hahaha Drunk

Спорен ден чаровници!

ПП Моля ДИМИТРОВА, влез, а аз след теб Simple Smile

# 503
И днес хубав слънчев ден, а какво ни обещават за почивните дни...

Фей, мисля че BLOOD_KET беше казала ,че ще е в този период на ВПД Боровец...

Мъниче, ние останахме лятото повече от 1 месец без кола! А уж само десетина дена...това майсторите са уникални в обещанията...

Вивианка, това е голям успех за теб щом за толкова кратък период отбелязваш такава промяна...Това е и сериозен стимул да продължаваш все така...

А Фло, ние за сега само превенция обсъждаме, дано да няма нашествие...че както Данити е казала мъжете лесно ще ги оправим , ами ние как ще се спасяваме... Grinning

# 504
Здравейте и от поспаливата част на блока ни. Пия си чайче във вашата приятна компания. Родата идва последните два пъти, за операция(смяна на лещите на очите на бабата)то трае 2 часа, но те престояват по 3-4 дни всички, да не вземем да се затъжим за тях. Хубавото е, че бабата вече вижда по-добре и от нас, а тя мн обича да бродира и това, че не виждаше добре мн я тормозеше. Сега ще има да се забавлява с любимите гоблени.За вратите на колата, пак ти се отваря шофьорската, аз миналата година в студа съм влизала от къде ли не, само не и през шофьорска врата. Проблема вече е оправен, но спомена от шпагатите рано сутрин си остава  Joy Отивам малко да се разходя докато не е сковал студа, който всички предвиждат тези дни. Хубав ден.

# 505
Хубав ден, дами. Аз докато се разпиша днес, то станало обед. Vili_Motovili благодаря за линка и разходката, не бях попадала на такова в нета. Много красиво! Фло бързо оздравяване на гърлото ти! ВИВИАНКА, браво! Днес моята щерка ми се оплаква от г-жата по математика, беше ядосана и каза думи, които никак не й подхождат. Очакваше, че ще съм на нейна страна, но аз и направих забележка, пообясних й какво трябва да бъде отношението им към учител. Не ми се зарадва, чак се разплака, че тя бързо плаче. Ама нека и е за урок! При нас е супер ден - слънчев с не много силен вятър. Преди се оплаквахме, че е студено в офисите ни, а вчера и днес при мен е страшна жега. Защо не направи малко икономии параджията ни? Стоим на отворени прозорци. патенце-то развесели ме с твоите сутрешни шпагати за влизане в колата. Аз пък не съм шофьор, но пътуването "като куфар" ми е в кръвта. Дори в момента търся информация в нета за източни Родопи, може и да променим маршрута, но дано не ни "мине котка път" за самото пътуване.
ФЕЙЩИЦЕ приятна почивка - има ли сняг? sweet_maniche добре са ви дошли намерените пари, е можеше за нещо по-желано, но то пък и без кола не може. И ММ закара нашата на ремонт - казва ми, споко дадох само 400 лв, а мислех че ще са 500  Simple Smile.

# 506
Здравейте! Щастлива нова година на всички! Искам да ви попитам с кои държави може да се говори безплатно с военните карти? По специално ме интересува Чехия.
Благодаря ви предварително!

# 507
  • Пловдив
Здравейте! Щастлива нова година на всички! Искам да ви попитам с кои държави може да се говори безплатно с военните карти? По специално ме интересува Чехия.

на кой оператор? че има на м-тел, има и на виваком.

# 508

на кой оператор? че има на м-тел, има и на виваком.

М-тел, не знаех, че и другите оператори са пуснали подобни карти!

# 509
  • Пловдив
Сухопътни са на М-тел. В Граф Игнатиево примерно са на виваком.
За М-тел не мога да помогна, но пък би трябвало да имаш някъде описана тарифа.
Или се обаждаш на звезда 88 и се пробваш да получиш информация.
Че на вивакомските, за да ти дадат отговор, трябва да знаеш таен въпрос и отговор.  Joy

А и гледай добре зоните и дали разговорите са към стационарни телефони.
При нас /виваком/ разговорите с Европа са безплатни САМО към стационарни. Към САЩ и Канада - и стационарни, и мобилни.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт