Съпруги на военнослужещи - 15

• 64 792
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро и от мен, скъпи мои!
Вили55, сърдечно благодаря за кафенцето! Пристигнах рано-рано тази сутрин в офиса, развихрих се да поизчистя /мой ред е по график/ и сядам да ви нагледам с кафенце.
Димитрова, ЧРД на патерица на майка ти. Да  ти е жива и здрава още дълги години, да се радва на внуци, и правнуци да дочака! А ти гледам, добре се справяш с ученето, браво! Разбира се, че ще излезеш, вчера беше толкова хубаво слънчево време! То не бива само учене, и почивка си трябва. Иначе блокираш и само губиш време да четеш, без да запомняш ефективно. Всички заедно ще ти стискаме палци на 28-ми.
Фло, преборила си гадния бацил, дето те тормози. Тъй ами, няма да му се даваш, я! Огън жена като теб един бацил няма да я стресне  Hug Сама се смях, като си те представих като йога в колата  JoyЗнам, мила, че тогава не ти е било смешно, ама сега вече гледаш позитивно на тази история и така цветно я разказа, че не можах да се сдържа и се разхилих. Да ти кажа за това хубавото, дето го чакам. Мама през май навършва 60 години, да ми е жива и здрава. Та понеже ни е трудна логистиката да се съберем за празника й, решила да ни подари екскурзия в чужбина. Тя финансира начинанието, а на нас се пада тежката задача да решим къде и кога искаме да отидем. А докато ни няма, ще командирова баща ми у дома да гледа момченцето. Мъникът пък е във възторг, първо, че ще дойде дядо му и ще си прекарат супер по мъжки, и второ, че ще има подаръци. Та така, още оглеждаме оферти, туристически компании и т.н. Засега сме се спрели на Италия и вероятно това ще остане окончателното ни решение.
Вивианка, много са отракани тези твоите! Нямало така да се разберете! И изведнъж се сетили, че искат стипендии! Все си мисля, че в един момент ще започнете да се разбирате добре, т.е. нещата ще стават по твоя начин. Време иска, и огромно търпение от твоя страна.
Фей, представих си те цветно като някоя амазонка на коня, с разпиляна руса грива и засмяна до уши  Laughing Познах ли? Колко е хубаво, когато мечтите се сбъдват и си намисляме нови! Дано да се приберете безпроблемно и чакаме рапорт с подробности.
Мадам Тръстикова, кога има РД твоят син? Моят е на 1-ви февруари. Скоро и ние ще стигнем до фазата, когато ще иска само парички, а не парти с децата, организирано от мен.
MERY_MERY надникна само и изчезна. Пък и аз се бях наточила за тържествено посрещане. Що така бе, момиче? Я виж каква готина дружинка сме!
Кет, очакваме и от теб рапорт за Боровец. Да си сравня спомените от преди 3 години.
I miss you, що се тормозиш с тези ябълки, да ти измиват стомаха само? Я питай Фло, тя ще ти каже, че от хубавите хора трябва да има по много. Нали знаеш, мъжът ти като те погледне, трябва да изпита желание да те изяде, а не да те нахрани.
Не знам Фло дали пише "Война и мир", ама аз със сигурност. Скачам в тръстиката. Хубав ден на всички, споменати и неспоменати!  Hug
Редактирам се, за да пропусна Дунди пред мен на портала. Ти нали не искаш да кажеш, че преживяваш само на вода с лимон?!? Не ме стряскай така, моля те  Praynig  Joy

# 526
Добро утро, банда! Днес кафенца, сокчета, нали е петък. Благодаря Вили и Дунди. Вили и аз да се добавя към стискащите палци за твоя вече приет студент. I miss you хапна ли си ябълки? Аз, когато ям ябълки после изпитвам вълчи глад. Феищицата много е хубаво, че си сбъднала мечтите си. И аз никога не съм яздила кон. Днес няма слънце, а само студен вятър.

# 527
  • Пловдив
sad_woman, аз съм от хубавите хора, с по многото мат'риал по тях. Тя и Фло не е казала да е само на целина, ряпа и цвекло.  Joy Туй с лимона е за подсилване на организма, че с тия болни наоколо да не ме лепне нещо и мен. Та после си закусвам, обядвам и вечерям, както си му е редът. Онуй с ябълките не е за мен. Не мога да ходя аз гладна и ... злобна.  hahaha

Фей, аз за кон мерак нямам, ама пусто много ми се стреля в някое стрелбище с пистолет, примерно. Май е трябвало полицай да стана, че те периодично имат стрелби с пистолет.  Simple Smile  

# 528
  • Варна
Добро утро и от мен.През последните няколко дни ми е малко сложно да влизам за повече понеже моята госпожица е решила да превръща и нощите в дни,явно си мисли,че майка и няма нужда от почивка,но както и да е и това ще мине.А сега ето и малко повече за мен-аз и ММ сме от Варна,и двамата сме военни(както обичам да се шегувам-аз съм прост матрос и все пак както съм чела в едно от нашите в.ф.гордост е да си матрос от ВМС Joy).Момченцето ми е предучилищна на есен с песен в първи клас ще бъде.Лелеее кога мина това време,а бяхме млади  LaughingА относно въшките честно да ви кажа ходят на всякаква коса включително и намазана с газ,мас и оцет RageКато малка неможех да се отърва от тази напаст.Е стига толкова понеже някой има нужда от внимание 1crib Лек ден на всички и се надявам да успея да се включа по скоро  Hug за всички.

# 529
Привет,привет!
 Ооо, отборът на випускниците расте-и аз щях да питам Вили къде и какво са избрали да учи момчето?

Мери мери,вчера не намерих копие от договора с Мтел на работа, реших ,че е в къщи , ама и там няма , та не можах да помогна...На *88 наистина отказват инфо...

САД УОМЕН, абе аз правилно ли разбрах-майка ти юбилярка, а вие на екскурзия Simple Smile, много интересно....

Фло, аз мислех днес че ще успея да се класирам за пропуск за една генерална репетиция в театър 199 от 14 ч. и след това да мина през офиса за раничката. Но не се класирах и театърът ми отпадна, но вчера една колежка беше с кола и ме остави в центъра рано и минах и я взех. Иначе през твоя кабинет щеше да мои е много удобно Laughing...както винаги загрижена Hug

Темата пълна със сокове и плодове, а пък аз с планове за баници и добруджанки през почивните дни Grinning...много ми допадат едни кори на килограм и вчера си взех и идеално всичко ще ми пасне на студа, дето го чакаме..В понеделник възстановяваме конкурса за най-ниска температура на работното място...

# 530
Ех момичета нито студ Ви спира,ни сняг.Колата вече е оправена след месец време близо ама на стана.Пия си кафенцето и сокчето и чета на бързо.От както казахте за въшките яко ме сърби глава и всеки ден карам майка да ме поверява.Като дете хванах и беше малак ужас и аз и майка ми и сестра ми сме от край време сме с дълги и гъсти коси,та чистенето си бе голяма мъка.Иначе и при нас е голям бум на въшки по детските градини и в училище.Като четях за премеждията на Фло с колата се сетих за една наша близка.Софиянка жената,идва на гости в провинцията и реши да си подари колата на баща ми,старичко рено с две врати,да си ходел по нивите.Баща ми мека душа вика о давай я и така.Стой мила и вика ама Румка има един проблем не и се отварят вратите,само тази до шофьора,а колата с две врати.Стоя аз и я питам абе лелю Зойче ти как влизаш?Само да кажа че е от 100 кг.нагоре.Ами как слагам едно крача после другото и хоп вътре съм и направи показно,е мн.се смях.Фей вече щеше да разпитвам Фло за теб,къде изчезна.И защо не каза че искаш на кон да се качиш.Следващия път като ти се до иска идвай на гости и кон и каруца предлагам  Joy Хайде сега да Ви оставя за малко че дребното е решило че може да скача по спалнята.
ПП добре дошли на новите момичета дано Вие забавно с нас.
Я Кати ме изпреварила  Hug

# 531
Кати, много правилно си разбрала-рожденичката черпи  Laughing
Ехааа, току-що биг бос ме сюрпризира приятно с леко увеличение на заплатата  newsm44 Да почерпя по повода. След толкова плодове и сокове предлагам леееко да прегрешим

То и аз като Кати съм замислила да поглезя моите момчета с баничка утре сутрин. Имам още един пакет от корите, които си донесох от Турско, и мисля да ги използвам.
Радинка, може ли коня да тегли каруцата, а аз да яздя коня?  Joy

# 532
  • Пловдив
Добро утро  Hug
Сутринта изпратих малчовците по боксовете, мъжа - в съда, че го викат като свидететл и съм се развихрила из къщи Joy
Кафето си го пия с мляко, а то - взело, че свършило и понеже и студено, за да си изкарвам нежното 60 и кусур килограмово туловище, реших, че с малко къщна работа ще се разсъня hahaha

Чакам сега да изсъхне пода, та минах, да ви навестя Simple Smile После ще взема да изкарам и шевната машина - днес явно ще е ден за къщуване hahaha

Следобеда ще стягам багажа, защото смятаме да заведем дребчовците на планина - нали го дават и сняг да вали Heart Eyes Малкото е много въодушевено от идеята, че ще се вози със шейната hahaha

Изчезвам, че мен си чака работата Simple Smile

# 533

Радинка, може ли коня да тегли каруцата, а аз да яздя коня?  Joy
[/quote]
Sad може,как да не може.Хайде идвай

# 534
  • Пловдив
Добро утро  Hug
...
Кафето си го пия с мляко, а то - взело, че свършило и понеже и студено, за да си изкарвам нежното 60 и кусур килограмово туловище, реших, че с малко къщна работа ще се разсъня hahaha

А ние с гайдите какво трябва да кажем ... туловище ми било, 60 кила с две деца - супер си си. Аз на тези килограми съм била в 6 клас.

# 535
Мъниче, ми ако не ти харесват 60-те ти кила, да си ги разменим  Wink Знаеш ли как ще ми отиват на моя ръст 170 см? Толкова тежах, като бях първи курс студентка и се тръшках, че са ми много.

# 536
  • София
Привет военни чаровници. Излишно е да казвам, колко ми е хубаво, като гледам каква весела компания се заформи, каква приказки развързахме. Да, но няма да спестя възхищението си от вас, защото на всеки му е приятно, като му кажеш по някоя и друга добра дума.  ( стига да имаш очи и душа, та да видиш и усетиш доброто у всеки)
Не знам от къде да започна, всяка една от вас ме накара да се усмихна, породи реплики, абе веселба с една дума. Тази сутрин се почувствах ама точно като едно време в нашия военен блок. Момчетата ни отиваха на работа, или на учение, а ние всички с дребни дечица, не ходехме на работа, поразтребвахме и хайде у някоя на кафе. Децата си играят, ние си говорим, мирише омайно на кафе, ех... колко хубаво беше!
ФЕЙЩИЦЕ, прибирайте се, че да не останете там до изчерпване на количествата сняг Wink Чакам обаждане smile3552
ВИВИАНКА, дръж здраво юздите, не се давай. Сигурна съм, че после и двете страни ще са доволни.
ВИЛИ, кафето, поднесено с любов е още по-сладко. Hug
ДИМИТРОВА няма да я разсейвам. Знам, че чете сериозно. Simple Smile
ДУНДИ, днес ще помина с твоите сокчета ( няма да мия машината Wink ) И аз веднъж си заключих ключовете в колата, та се наложи да викам ключар и с/у скромната сума от 100 лв. ми отключи колата с поглед. От тогава насам където съм аз, там е и ключът Simple Smile ( нямаме резервен, та много го пазим. Не знам какъв е проблемът, но не сме си извадили дубликат. Поздрави на боледуващият. Simple Smile
САД_УОМЪН, твоята майчица направо ме разби. Тя е точно като моята щерка. Когато децата имат рождени дни и са в клуб, тя приготвя подаръци за всички гостенчета. Изберете Италия. Преди много години ходих на гости на брат ми. Пристигнах във Венеция, той дойде от там да ме вземе. Разгледахме града и после заминахме за Милано, където той работеше и живееше. До Рим и до папата не стигнах. Браво на биг боса!!!
АЛБЕНЧЕ, и аз не си падам по ябълките, ама затова ще съм на тези кг. Я французойките какво правят. Всеки понеделник са на ябълки, за да свалят трупнатият кг. от събота и неделя. Mr. Green Аз не съм французойка Mr. Green
ДЖУЛИиии, така ти се зарадвах! Момичета, имаме си матрос в компанията. Не е шега работа. Ей, колко хубаво. Hug
КАТИВИТА, честит ти подарък! По два подаръка са получили само две мацки, които са плод на компютърна грешка. Едната от тях е баба от КГБ! Много ѝ се зарадвахме.
РАДИНКА, ако колата забоксува, че се справим. Ама, ако кон с каруца забоксуват как ли ще стане newsm78 Разсмя ме. Joy
МЪНИЧЕ, ти пък ме разсмя с твоето 60 и кусур килограмово туловище. Къде бе маце се буташ в А отбора? Застанеш ли до мен, с микроскоп трябва да те търсят. Разсъни ли се?

Е, поговорих си искрено и лично с всяка една от вас. Сега отиваме с гаджето до кабинета.Ще го лекувам.
Бъдете здрави, огън не остана! Петък е! От понеделник обувайте страстоубийките, навличайте по няколко ката топли дрехи и атакаааа към студените офиси. И това ще мине. Да се надяваме, че през юли няма да е така Joy

ПП Браво момичета, ДУНДИ и САД, присъединявам се към написаното от вас.  Simple Smile

# 537
Здрасти, мацки! Имах безсънна нощ, добре че пишете, та да се разсейвам. Да ви кажа аз как пия кафето-слагам си по малко чисто масло вътре, с кокосово масло било още по-хубаво, ама аз още не съм си купила. Трябва от някой био магазин, ама последните месеци нали се пазех да не излизам, а сега друг пазя хихи. Това го знам поради моята инсулинова резистентност заради оято ртябва да съм на диета. И между рдугото след раждането ми останаха 10 излишни килограма, да видя как ще ги боря.
 Като заговорихте за ябълки-и аз имам, ама голяма хамалогия с правенето на фреш, по-скоро с миенето на машината, та се зачудих дали моите зелени ябълки ще станат хубави изпечени? Или трябва да са друг сорт? Я споделете опит, рецепти.
Всички ви прегръщам!
Ще гледам по-късно да се включа пак, но този път от компютъра, да си поредактирам поста, че да се включа по-адекватно по всяка тема.
Аааа, патенце, искаш ли малко материали за бременност-разни списания имам и материали?

# 538
O, Сети колко хубаво , че писа...10 килограма не е много за няма месец след раждане, ще си отидат ...Аз първия път си върнах килограмите много бързо (а те бяха само 13 кг.) до 40 ден. Тогава отидох да си взема дипломата от университета в една адска жега и знам , че обух едни дънкови къси гащи . Но втория път имах 18 кг и си отиди сигурно една година докато стана пак моите си килца. Ама фактора възраст си има значение...Ама аз нали съм висока и много  не личеше ,сам аз си знаех, но успях де ...А за ябълките-малкия ми син получава от училище заради проект за здравословно хранене  и ги носи вкъщи. Те не са с много добро качество (както казва той "мекички"), обаче на мен ми е жал да ги изхвърля и ги пека . Нарязвам на парчета, поръсвам със захар и малко вода и пека до готовност. По същия начин и дюли,че пресни са ми стипчиви, а като се опекат са разкошни. Нали съм "икономичната " риба и се стремя да не хвълям храна та така ги употребявам...естествено ям ги само аз Laughing... Пиши когато можеш...
Фей, прекрасно е когато мечтите станат реалност...
Аз така да мразя да пътувам в сняг, че утре сигурно и до мола юе ме мързи...Абе що така рано приключиха намаленията тази година...

# 539
Здравейте ☺ Няма да мога да спомена всички от телефона, но да кажа за ябълките, изобщо не ги обичам нали в нашия край с лопата да ги ринеш, та от малка ги мразя. Преди години тате ме научи да ги ям и правя печени и само така минават. Режа ги на две, изчиствам ги от семките, нарежда ги в тавата, в образувалите се отворчета слагам едро смляни орехи и по малко мед, покрива с фолио и задушавам за 20 на мин. после ги откривам да се запекат, докато истината и са свършили. Правила съм ги със всякакъв сорт. Сети, за материалите с удоволствие ще се възползвам.

Общи условия

Активация на акаунт