Вили55, сърдечно благодаря за кафенцето! Пристигнах рано-рано тази сутрин в офиса, развихрих се да поизчистя /мой ред е по график/ и сядам да ви нагледам с кафенце.
Димитрова, ЧРД на патерица на майка ти. Да ти е жива и здрава още дълги години, да се радва на внуци, и правнуци да дочака! А ти гледам, добре се справяш с ученето, браво! Разбира се, че ще излезеш, вчера беше толкова хубаво слънчево време! То не бива само учене, и почивка си трябва. Иначе блокираш и само губиш време да четеш, без да запомняш ефективно. Всички заедно ще ти стискаме палци на 28-ми.
Фло, преборила си гадния бацил, дето те тормози. Тъй ами, няма да му се даваш, я! Огън жена като теб един бацил няма да я стресне
Сама се смях, като си те представих като йога в колата
Знам, мила, че тогава не ти е било смешно, ама сега вече гледаш позитивно на тази история и така цветно я разказа, че не можах да се сдържа и се разхилих. Да ти кажа за това хубавото, дето го чакам. Мама през май навършва 60 години, да ми е жива и здрава. Та понеже ни е трудна логистиката да се съберем за празника й, решила да ни подари екскурзия в чужбина. Тя финансира начинанието, а на нас се пада тежката задача да решим къде и кога искаме да отидем. А докато ни няма, ще командирова баща ми у дома да гледа момченцето. Мъникът пък е във възторг, първо, че ще дойде дядо му и ще си прекарат супер по мъжки, и второ, че ще има подаръци. Та така, още оглеждаме оферти, туристически компании и т.н. Засега сме се спрели на Италия и вероятно това ще остане окончателното ни решение.Вивианка, много са отракани тези твоите! Нямало така да се разберете! И изведнъж се сетили, че искат стипендии! Все си мисля, че в един момент ще започнете да се разбирате добре, т.е. нещата ще стават по твоя начин. Време иска, и огромно търпение от твоя страна.
Фей, представих си те цветно като някоя амазонка на коня, с разпиляна руса грива и засмяна до уши
Мадам Тръстикова, кога има РД твоят син? Моят е на 1-ви февруари. Скоро и ние ще стигнем до фазата, когато ще иска само парички, а не парти с децата, организирано от мен.
MERY_MERY надникна само и изчезна. Пък и аз се бях наточила за тържествено посрещане. Що така бе, момиче? Я виж каква готина дружинка сме!
Кет, очакваме и от теб рапорт за Боровец. Да си сравня спомените от преди 3 години.
I miss you, що се тормозиш с тези ябълки, да ти измиват стомаха само? Я питай Фло, тя ще ти каже, че от хубавите хора трябва да има по много. Нали знаеш, мъжът ти като те погледне, трябва да изпита желание да те изяде, а не да те нахрани.
Не знам Фло дали пише "Война и мир", ама аз със сигурност. Скачам в тръстиката. Хубав ден на всички, споменати и неспоменати!

Редактирам се, за да пропусна Дунди пред мен на портала. Ти нали не искаш да кажеш, че преживяваш само на вода с лимон?!? Не ме стряскай така, моля те
Като малка неможех да се отърва от тази напаст.Е стига толкова понеже някой има нужда от внимание
Лек ден на всички и се надявам да успея да се включа по скоро
...много ми допадат едни кори на килограм и вчера си взех и идеално всичко ще ми пасне на студа, дето го чакаме..В понеделник възстановяваме конкурса за най-ниска температура на работното място...
Да почерпя по повода. След толкова плодове и сокове предлагам леееко да прегрешим
Малкото е много въодушевено от идеята, че ще се вози със шейната
Знаеш ли как ще ми отиват на моя ръст 170 см? Толкова тежах, като бях първи курс студентка и се тръшках, че са ми много. 
Разсмя ме.