Нашите second hand находки - тема 32

• 142 096
  • 758
  •   1
Отговори
# 15
Аз съм на вълна-пролетно яке....ще се ходи на обиколка или Ремикс ще помага...пожелавам на всички страхотни находки bouquet bouquet

# 16
  • Карлово
Аз съм на вълна-пролетно яке....ще се ходи на обиколка или Ремикс ще помага...пожелавам на всички страхотни находки bouquet bouquet
Ти пък, зимата още не е дошла, аз не съм си извадила палтото и дебелото яке, а ти пролет стягаш!

Благодаря за темата. Имам да показвам, но ...

# 17
  • София
Благодаря за темата и аз  bouquet
strept, страхотна жилетка! Цената още по-страхотна  Simple Smile

Получих това вълнено сако от Remix. Хубаво качество, много е изпипано, но нещо не ми харесва как ми стои, та скоро ще питам в другата тема на Moringa  Confused

# 18
Ти пък, зимата още не е дошла, аз не съм си извадила палтото и дебелото яке, а ти пролет стягаш!

Благодаря за темата. Имам да показвам, но ...
Laughing Laughingаз съм един сезон напред.... newsm44 newsm44

# 19
Аз спрях да го правя това. Преди купувах и тънки дрехи, които ми харесват за следващият сезон, но сега се възпирам с идеята, че като дойде време ще има други неща. Трябва много много много да ми хареса нещо и да мога да го нося и сега по някакъв начин. Но като цяло и пазаруването ми изцяло е под тази идея, ако не ми харесва супер супер много да не го купувам.

# 20
Magrat*, много хубаво сако!

Аз си търся такъв тип шапка. Ако някой е попадал на подобни в София, моля да сподели! Praynig

# 21
Magrat, може би не можеш да се възприемеш със сакото, защото не е вталено.

Августина, в Ремикс имаше много такива шапки. Аз от там си взех и е страхотна.

# 22
strept, там съм ги наредила 7-8 в "Любими", обаче... Главата ли ми е голяма, косата ли - не зная  ooooh!, ама 95% от шапките, които съм мерила са ми малки и затова предпочитам физически магазин.

# 23
Аха, ясно. Моята глава е по-скоро към малка и шапката ХМ универсален размер ми заспа.

# 24
  • София
Августина, видях в Хумана до Университета. Е, не толкова шарени и красиви, но същия тип "ушанка", каквато си показала. В Хумана поне всичко е подредено, макар и по-скъпо.
Вчера влязох в един магазин в Младост 4 до Манията - ми то да те е гнус да ги пипаш дрехите. Харесах едни прежди - намираха се в едно като кош и така се бяха оплели всичките, че ме хвана страх да не ми скочи някакво животно от купчината. Така и не можах да разплета едната и ги зарязах.

# 25
  • София/Севлиево
Благодаря за новата тема.Ние днес с малкия се разхождахме по Мария Луиза,одавна не бях ходила там и загледах няколко магазинчета ВУ.Първият бяха 15 лв.кг, но нищо не ми хареса, на витрината му имаше страхотни кукли и бижута,трябва да питам другия път дали куклите се продават, ще си купя една...После по нагоре видях един Мъпет ли беше,друг ли, но работеше до 15 часа, влязох набързо и си излязох без нищо-беше много обрано.И точно срешу него магазин Евростор или нещо от тоя род беше с 50% намаление и доста ниски цени - за 7 и 90 си взех две долнища за пижами,една жилетка с къс ръкав и две туники,но са в пералнята и ще ги покажа друг път.Имаше и едни страхотни джинси като за малкия в много хубав син цвят,но не ги взех , защото бяха 140 , а той сега е 128-134.Сега малко съжалявам, но пък може да му намеря по-хубави.

# 26
Айде и аз да се запиша в новата тема.
На Мария Луиза са отворили нов магазин на Пастора /Фраш/. Каня се да го проверя, но съм скептична, не го харесвам този. Минах и покрай магазинчето до Руски, пуснали са разпродажба на всичко. Купих си от там много хубави неща, които ще покажа като изсъхнат. Дано не го затварят магазина. Тъкмо си го намерих Simple Smile

Успешна и лека вечер на всички. Късмет с находките!

# 27
  • София
На Мария Луиза са отворили нов магазин на Пастора /Фраш/. Каня се да го проверя, но съм скептична, не го харесвам този. Минах и покрай магазинчето до Руски, пуснали са разпродажба на всичко. Купих си от там много хубави неща, които ще покажа като изсъхнат. Дано не го затварят магазина. Тъкмо си го намерих Simple Smile

Къде се намира този до Руски паметник?
Аз днес се разписах с една тънка блуза в електриково оранжево и сив клин от Манията за 4.50двете  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 28

Къде се намира този до Руски паметник?
Аз днес се разписах с една тънка блуза в електриково оранжево и сив клин от Манията за 4.50двете  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз съвсем не се усетих, че говорите за София Simple Smile Аз съм в Пловдив. Та... моя грешка, извинявам се

# 29
От мен:  Grinning

Два плика персон и половина с коледни мотиви
 http://prikachi.com/images.php?images/855/8507855Y.jpg

Коледни калъфки комплект (пак немски стандарт) от едната страна
 http://prikachi.com/images.php?images/857/8507857G.jpg

От другата
http://prikachi.com/images.php?images/862/8507862d.jpg

Още една
http://prikachi.com/images.php?images/865/8507865q.jpg

И още една
http://prikachi.com/images.php?images/866/8507866Q.jpg

Малко са измачкани,но са свалени от простора,а и имам намерение да спя на тях,тъй че едва ли ще бъдат изгладени.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт