Търся филм, сериал... – Тема 8

• 121 817
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Търся си някакво сравнително ново сериалче с мистерия , която да държи под напрежение до края

# 601
Здравейте! Търся филм на който сюжета е следния до колкото си спомням: Филма започва и свършва с една стара дама седи и на коленете и е сиднало внучето. Началото един странник отсяда в староприемница - собственика го ограби и изхвърли на лешоядите,спасиго някакъв негър по късно заедно на някакъв плаж диамантена мина откраднаха няколко диаманта, ожени се за дъщерята на ханджията , побърка я от нея наследи дъщеря и тя бе главното лице и накрая бабата с внучето.
        Мисля че е Австралийски но не съм сигорен.   Моля за някаква информация ------ Благодаря Ви!!!

# 602
  • София, България
Здравейте! Търся филм на който сюжета е следния до колкото си спомням: Филма започва и свършва с една стара дама седи и на коленете и е сиднало внучето. Началото един странник отсяда в староприемница - собственика го ограби и изхвърли на лешоядите,спасиго някакъв негър по късно заедно на някакъв плаж диамантена мина откраднаха няколко диаманта, ожени се за дъщерята на ханджията , побърка я от нея наследи дъщеря и тя бе главното лице и накрая бабата с внучето.
        Мисля че е Австралийски но не съм сигорен.   Моля за някаква информация ------ Благодаря Ви!!!

Чела съм книга с подобен, да не кажа даже същия сюжет, казваше се "Диамантената династия", но за филм не знам.

# 603
        Мисля че е Австралийски но не съм сигорен.   Моля за някаква информация ------ Благодаря Ви!!!

Чела съм книга с подобен, да не кажа даже същия сюжет, казваше се "Диамантената династия", но за филм не знам.
Мисля , че е филмирана книгата  , но отдавна.

# 604
Търся си някакво сравнително ново сериалче с мистерия , която да държи под напрежение до края

Препоръчвам ти "Готъм", Game Of Thrones и "True Detective" .

# 605
Здравейте! Имам нужда от помощ. Търся известен филм (без значение година, дали е български, или чуждестранен), в който да има дълга сцена с един или двама персонажи като сцената трябва да е някъде навън - в град, село, парк или нещо подобно. Давам примери като: Изкуплението Шоушенк последната сцена в гората, Добрият Уил Хънтинг сцената в парка. Ако някой се сеща за подобно нещо, ще съм му много благодарна.

# 606
Здравейте, търся един филм, който много обичах да гледам като дете, мисля, че беше в две части, разказваше се за двете половини на един златен диск, може би в Перу, момиченце беше в главната роля.

да не е този :

Secret of the Andes

Дааа, този е, много благодаря Simple Smile

# 607
Вярно ли е, че ще има сериал-предистория на филма "Taken" с Лиъм Нийсън, чували ли сте?

# 608
Здравейте,дали някой би могъл да ми каже къде мога да намеря всички серии с БГ превод на турския сериял "Листопад"? Мерси предварително

# 609
Здравейте bouquet
Имам нужда от помощ за един  турски филм. Надявам се някой да може да ми помогне.
Преди доста години, може би около 15, гледах един турски филм, на турски канал. И понеже аз не разбирам и дума турски, гледах картинки, но пък сюжета ми беше интересен. До колкото помня- един мъж открадна една жена, беше влюбен в нея. Занесе я в дома си, мисля, че на остров беше. Тя беше сърдита и цяла нощ стоя отвън и я ядоха комарите. Накрая той се принуди да я върне обратно. Тя си продължи живота но мислеше за него, и накрая сама се върна. Нещо да ви подсказва това newsm78 newsm78 newsm78

# 610
  • На изток от Рая
Здравейте,дали някой би могъл да ми каже къде мога да намеря всички серии с БГ превод на турския сериял "Листопад"? Мерси предварително

vbox7, dailymotion.com  newsm78

# 611
Здравейте. Опитах с търсачката,но не помогна, за това да питам: къде мога да намеря всички епизоди на Туин Пийкс с бг субтитри?  newsm78 Благодаря предварително.  bouquet

# 612
  • Ямбол
Здравейте. Опитах с търсачката,но не помогна, за това да питам: къде мога да намеря всички епизоди на Туин Пийкс с бг субтитри?  newsm78 Благодаря предварително.  bouquet
Аз ги теглих от замунда преди година. Там всички епизоди са налични Peace

# 613
И аз ги теглих ,но нещо имах проблем със субтитрите.  Rolling Eyes

# 614
  • Ямбол
И аз ги теглих ,но нещо имах проблем със субтитрите.  Rolling Eyes
Какъв по-точно? Коментарите четохте ли под торента? Винаги чета първо там при наличие на проблем.

Общи условия

Активация на акаунт