Спечелете вкусна Коледа с "Димитър Маджаров"!

• 23 379
  • 474
  •   1
Отговори
# 180
  • плевен

Вкъщи много обичаме краве и овче сирене с марка Маджаров,луканка, суджук ,  пастърма,кисело мляко и чудесният катък!

# 181
Моите деца са големи фенове на сушеницата, а майка ми на филе "Елена"!

# 182
Предпочитаме сирене, кашкавал, сушеница, суджук  и филе Елена! А също и кътък ,страхотно мезе!

# 183
На моята трапеза най-често пристъпват Луканка, суджук, сушеница,пастърма, кашкавал "Димитър Маджаров"

# 184
Не съм вегетарианец,обожавам храна с месо ,а най.много харесвам луканка, суджук и сушеница, Докато бабек, филе "Елена", врат "Тракия", пастърма, са в по-специални вечери.Винаги има в хладилника ми кашкавал и сирене

# 185
  • добрич
Вкъщи са на почит ТЕЛЕШКА КАЙЗЕР-ПАСТЪРМА и БЪЛГАРСКИ КАШКАВАЛ ОТ БИВОЛСКО МЛЯКО . Детето обожава и сиренето - БЪЛГАРСКО БЯЛО САЛАМУРЕНО СИРЕНЕ - КРАВЕ. Simple Smile

# 186
Предпочитаните от нас продукти са филе "Елена", пастърма и кашкавал.

# 187
Всякакви продукти на Маджаров харесваме, като сиренето от години е от тази марка, но най-любим продукт ми е от златната селекция - Тракийска пуска.

# 188
На празниците ще замезим с луканка, суджук, сушеница,  филе "Елена" и пастърма

# 189
Единственото сирене, което купуваме вкъщи е Маджаров! Освен това по поводи винаги хапваме с удоволствие луканка и филета като мезе за червеното вино!

# 190
Вкъщи залагаме на филе "Елена", пастърма, кашкавал и сирене с марката "Димитър Маджаров".

# 191
  • София
Най-често,хапваме луканка, суджук,филе "Елена", пастърма, кашкавал и сирене Hug

# 192
  • в страната на абсурдите
Предпочитаме кашкавал, сирене, луканка, суджук, филе Елена и пастърма - не само на празничната трапеза, а целогодишно.

# 193
Луканка, суджук, сушеница, филе "Елена"... ммммм

# 194
На нашите празнични трапези винаги присъстват любимите ни продукти на Маджаров -луканка, суджук, филе "Елена", кашкавал и сирене Simple Smile  Да не говорим, че са в хладилника целогодишно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт