Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 3

• 123 541
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Дами, аз не съм на 40 +, ама се бутам и тука Simple Smile)) Според мен човек с грижата за външния си вид трябва да е с крачка напред. В моя случай с петилетка. Последно нещо за невена пишете - Клоран имат един бебешки измивен продукт с невен. Уж за децата съм го купила, но и аз се мия с него и е много хубав. Виждала съм масло от невен, например на ПРанаром. Милсех да си го купя и докато се наканя , изчезна. После го забравих. Невенът помага и при разширени вени, кожни изгаряния, хемороиди...

# 61
Letsgo,  bouquet, че си продължила темата
Не бях поглеждала от доста време, а тя се раздвижила. Heart Eyes

Забелязала съм за себе си, че като намаля водата до около 1-1.2 литра на ден, водата, не течностите и кожата ми става ужасна, без значение с кое върхово постижение на козметичната индустрия се цапам.
Иначе не съм променяла нещо съществено в подръжката. Освен няколко почистващи български маски, от които съм повече от доволна.
Наблягам на по-голямо количество силно хидратиращи, но леки кремове, тогава я чувствам най-свежа. Септември свалих 2-3 кг за 10-15 дни и сега не успявам да си ги възвърна, поради което съм като изпита в лицето, гледам и мераци за онова увисване се появили. Надявам се зимата да си ги кача пак тези 2кг. Продължавам с бирената мая и прясното мляко. Тази вечер ще пробвам маска с кората на банан, четох разни неща из чужди блогове, за озаряване и подхранване.

Най-любими продукти последната година са ми ето тези:
http://asticosmetics.com/?p=pr_1&s=439&lang=bg- за зимата е лек
http://asticosmetics.com/?p=pr_1&s=438&lang=bg- ползвам го под кремове, рядко самостоятелно. Лятото под фактор, зимата под нещо по-подхранващо.
http://asticosmetics.com/?p=pr_1&s=405&lang=bg- маската я ползвам, като крем, при екстремни ситуации или през нощта, като нощен крем.
В момента нямам нищо от охлювите и макар че имам други леки и хидратиращи, горните два ми липсват.
Освен това продуктите на марката не са комедонообразуващи, а аз водя борба, откакто се помня с черните точки.
То май излезе, като реклама, ама нямам нищо общо с фирмата, дори съм им ядосана, че нямам доставка вече 2 месеца.

пп. Ще правя и аз настойка от невен Laughing Някъде четох, че германките се мажели много с кремове от невен.

# 62
Продава се масло от невен, което може да се слага в кремове, лосиони и маски.

# 63
# 64
А ползвали ли сте масло от ему? На кожата и на косата ли може да се ползва? Много ли е мазно и попива ли добре или стои като филм отгоре? А този крем ползвали ли сте го:

# 65
  • Велико Търново
Аз го ползвам в момента/от два-три дни/, провокирана от положителните мнения в темата за околоочните кремове Wink много добре хидратира, овлажнява околоочната зона, не е мазно, има приятен аромат и бързо попива- още ми е рано за друго мнение, но погледни в темата, там има доста ползвали го bouquet

# 66
  • Sofia
От къде може да се купи този крем?

# 67
# 68
Бисквитка, благодаря... А маслото от серията дали е хубаво? Ти него ползвала ли си го?

# 69
  • Велико Търново
Не съм, но мисля да си взема и да го ползвам в маски за коса Wink

# 70
И аз мисля да си взема крема и може и масло да си взема... щом става и за коса, още по-добре... А от същия сайт ли мислиш да вземеш маслото и кое е то, гледам там има няколко вида - едно е за коса (но е смесено) и има и за тяло 2-3 вида.. newsm78

# 71
Може ли да задам въпрос, който нито е за лицето, нито е за грим, още по-малко се отнася за дама  Mr. Green

Кожата на мъжа ми е много, много суха, с псориазис.
Моля, препоръчайте ми мляко/лосион за тяло.
С някакво масло едва ли ще се маже, заради космите.

Ето това е много ефикасно при суха кожа.

# 72
Маслото от ему също е добро за псориазис.

# 73
  • Велико Търново
И аз мисля да си взема крема и може и масло да си взема... щом става и за коса, още по-добре... А от същия сайт ли мислиш да вземеш маслото и кое е то, гледам там има няколко вида - едно е за коса (но е смесено) и има и за тяло 2-3 вида.. newsm78

Мисля първо да взема оттук - https://www.biofetish.com/produkti,%20продукти,%20козметика,%20cosmetica,%20натурални,%20naturalni,%20био,%20bio,%20сертифицирани-продукти,%20sertificirani-produkti/masla-i-buteri-bg/maslo-ot-avstraliisko-emu-20-ml.html
 Ако ми допадне, тогава по-голямата разфасовка -  http://www.emuoilbg.com/emu-oil

# 74
goddess, и аз лятото окльощавявам. Лицето първо се изпива. Бюстът и той не остава назад. От около два месеца започнах да пия чай от джоджен. Той намалява свободния тестостерон и увеличава естрогена. Целта ми е намаляване на андрогенния косопад, хормоналното акне, окосмяването по лице и тяло. Виждам ефект. Другото, което вече и околните виждат е по-налятите дупе и бюст  Laughing Аз съм свикнала да съм кльощава и ми е малко кофти, но казват, че така изглеждам по-добре  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт