Магията на изтока - тема 44

• 30 802
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Е,ако някой тепърва е започнал да гледа азиатско и не е видял Марс с Вик,може и да се загледа в новия Марс.Историята е завладяваща - тайни,любов,мотори,лоши момчета.... За всички останали историята може да се изчерпи с:някакви са седнали на на бутилка саке и докато са хапвали суши са обсъждали нов сериал и в пиянски унес някой като същински Архимед е извикал "Еврика,да направим версия на Марс" и всички са се съгласили  cheers
Цитат
....Hana Yori Dango и Meteor Garden са ми почти равностойни и то заради великолепния каст и в двете версии....
А великолепните къдрички на Мими,а?
 hahaha

Ах Heart EyesХаназава Рюи,ах Heart EyesОгури Шун
Скрит текст:
Имам изтеглен Rich Man,Poor Woman,ще взема да го видя.

# 706
  • DE
Цитат
За всички останали историята може да се изчерпи с:някакви са седнали на на бутилка саке и докато са хапвали суши са обсъждали нов сериал и в пиянски унес някой като същински Архимед е извикал "Еврика,да направим версия на Марс" и всички са се съгласили
hahaha Joy
То да бе само Ханазава Руй  Heart Eyes И на Лей му нищо
Скрит текст:
още се чудя кой от двамата ми е харесал повече в ролята  newsm78
Къдричките бяха потресаващи, а Мими е бебе още там  Crossing Arms
Избора Джери или Мими дори не стои на дневен ред. Предвид колко обичам Джери, а на Мими просто му се радвам какъв е дръвник и как всичките му съперници играят по-добре от него  Mr. Green

# 707
Незнам.
Знам,че Kim Hyun Joong е с най-слабата игра.
Джери или Мими ... две ръце за Домьоджи,щото Мацумото Джун си го харесвам,най-много от тримата.
На Джери не съм върла фенка,а Мими имаше по-убава прическа във Вяра. Crazy
Жалко,че няма тайландска версия,но имало индийска - Kaisi Yeh Yaariyan
Само 337 еп. ама като чета в един момент си става твърде индийски и далеч от историята.
Дали си денсят

# 708
Мими имаше по-убава прическа във Вяра-ми така си е Peace
Индийската версия и аз съм я пропуснала Joy,явно е заради епизодите Laughing
Гледах Attack on Titan,нямам нищо против фентъзито ,ама това ми дойде някак в повечко.Пък и с две изречения може да се преразкаже,даже взех да се чудя какво гледах два часа newsm78 Харума ,ясно може би Satomi Ishihara ми допадна.

# 709
  • DE
Цитат
Жалко,че няма тайландска версия,но имало индийска - Kaisi Yeh Yaariyan
Shocked тук признавам ме изненада  Grinning А си мислех, че съм ги гледала всичките  Crossing Arms обаче не мисля да опитвам де  Laughing при положение, че понякога 20+ са ми много. Във викито излизат някакви противоречиви данни с вампир на обложката  Shocked и два сезона по около 75 епизода.

# 710
Сосче,първата част ли гледа?Те са две-да си знаеш,ако имаш сили да гледаш втората.
А от същия режисьор очакваме нова Годзила.

Дане,аз докато проверявах дали все пак няма тай версия открих индийската.
Аз спрях на американската версия,която беше крайно противна.Както е тръгнало и българска ще направят.Става си скучно,нищо,че историята се променя и пречупва през призмата на различните националности.
Какви зъбати?

# 711
  • DE
Tuon, https://en.wikipedia.org/wiki/MTV_Fanaah пише сезон 2, фентъзи  newsm78 дали пък да не го потърся все пак да погледна  Mr. Green
Междувременно се метнах на http://wiki.d-addicts.com/Xing_Ming_Shi_Ye
още съм на вълна Уолас  Heart Eyes С първи епизод ме грабна, обичам да се прави на палячо  hahaha а това, че прилича на Джак Спароу и идва от Италия е върхана сладоледа  Crazy
Скрит текст:

с удоволствие ще ги гледам в партньорство с Ники Ву
И нямам търпение да го излъскат по китайски  Flutter

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 23:23 от дането

# 712
Първата част да-нея гладах.Не знам дали ще имам сили за втората ooooh!
Гледа ми се нещо по-реално и либовно Heart Eyes,ама не като Венерата Rolling Eyes

# 713
Сосче, като ти се гледа нещо лИбовно що не пробваш Marry Me, or Not?.

One More Happy Ending
Голям майтап в 5 епизод  hahaha. Уж перфектния годеник на едната мацка се оказа скрита лимонка Laughing. След като най-накрая мадамата реши да се омъжи за него на сватбата се появиха бившите му гаджета Mr. Green и стана една..... Joy Joy Joy.
А пък на нервната даскалица най-накрая й се отвори парашутът и прекъсна дългогодишния сух режим tooth.

Колкото повече наближава краят на Glamorous Temptation, толкова повече се убеждавам, че няма как да завърши добре. Логически трябва да си имаме някой и друг труп, просто няма как иначе. За никой от героите няма възможен щастлив край. Прекалено много си омешаха шапките и отмъщенията.

# 714
  • Toronto
Леле, 2в1, толкова ли е зле положението със Съкровището? Той скоро не е умирал, ако въобще е умирал някъде, че не помня. ooooh!

Малко смях:
Скрит текст:

# 715
  • MJF
Glamorous Temptation- текущ зрител съм от един момент преди няколко епизода- откакто често взеха да се местят пешките. Иначе и играта и снимането ме приковава към екрана. Много добра игра от всички. В последния излъчен епизод в текста на Тя имаше голяма намек за това което казваш 2в1. Но имат достатъчно серии да направят и най-големите престъпници , минали през някакъв катарзис уж и стига им толкоз. С далекоизточните повели за съдба, предопределеност и т.н.  Mr. Green. Абе ще видим колко трупа ще броим на края. Залагам на 0  Mr. Green.
В другия текущ съботно -неделен- за близначките, да не ровя сега за заглавието  Blush, залагам на над 0 обаче.  Thinking
 Simple Smile
Аз не любител на индийски и сие ритми и да не ви казвам на какъв тормоз бях подложена на европейското по фиг.пърз. Сега съм с пълно вето докато ми се оправят ушите  Crossing Arms.

# 716
Tuon, https://en.wikipedia.org/wiki/MTV_Fanaah пише сезон 2, фентъзи  newsm78 дали пък да не го потърся все пак да погледна  Mr. Green
Това е друг.
Индийски зъбати newsm78Интересно,още по-интересно е бройката на епизодите Shocked само 75. Shocked Shocked
Аз отвреме на време гледам по някой индийски филм,ако е с добра оценка в ИМДБ-то или има добри коментари.

На мен ми се гледат Игри на тронове или нещо космическо.

# 717
  • DE
Троновете ги зарязах след трети сезон,  нещо не ме кефи. Но виж фантастика с удоволствие. Тъкмо си бях приготвила един маратон с Ентърпрайс  Heart Eyes Като междувременно си подслаждам с една фентъзи поредица "Лариел"

# 718
За Съкровището не съм абсолютно сигурна дали ще му видят сметката, но не изключвам такава възможност, все пак това е корейски сериал Mr. Green. Съмнява ме, че екс премиерът може и да го изпратят с чуждите китки, защото имаше няколко опита вече, но все му се разминава. Не виждам обаче общо бъдеще за двамата ни главни. Прекалено объркано стана всичко, за да се получи "и заживели щастливо".

# 719
Като междувременно си подслаждам с една фентъзи поредица "Лариел"
а по-точно?

Общи условия

Активация на акаунт