ВТОРИ клас - 4 тема

• 37 028
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Mun,  Hug
Слънце, и нашите съчинения си плачат за ремонт... Но "Великден съществува" си е шедьовър отвсякъде Simple Smile Мартина вчера ми се хвали, че измислила интересно "стихово" пожелание за новата година (имали задание в клас): "Да ви е честита новата година / празници да има/ на всички ви късмет/ годината да няма смет!"  Rolling Eyes Уж го е докарала като стихотворно, ама тоз "смет" нещо не го разбрах... Обясняваше как било като "сливи за смет", да нямало боклуци, нещо в тоя дух, ама само си спомням, че много се смях на обясненията - по подобен начин ги и разписва когато се налага, та да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли... Joy
За гушливото - гушлива е и тя много. Все търси да ме хване за ръка, да се гушне в мен, да се оплаче, че днес не съм я целувала достатъчно... Глезанка-мърморанка ни е тя  Heart Eyes
О, Луси, и моята към Италия се е запътила - името й било популярно там (не знам от къде го е чула!), има пица, спагети, сладолед, италианския бил лесен, най-добрите балерини били там (не че е вярно) и може да караш моторче! Обаче и нас ще ни вземе! Обещала е Simple Smile)))

# 541
Joy Joy давай го. ще правим партия  Hug

Ти представяш ли си.... Сладоледена партия! 😀

Ох, това много смешно - да няма смет, смея се с глас тук! Децата ръсят такива бисери понякога!

# 542
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Whistling ще е с идеална цел, щото сладоледа няма да е наличен още в началото на учредителното събрание   Blush

не сме много по сладкото, с изключение на таткото, но сладолед не отказваме.
и зимата не ни бърка  Blush

# 543
  • Варна
Не, че да си пробтам гарджето, ама - има машина за сладолед от 5 годишна... Рядко оставаме без домашен сладолед... Търговски нюх няма, но се увлича по кулинарията, та ако младежите са навити може да уредим ено прослушване, а? Joy

# 544
С две думи ни нави! 😀

# 545
 Laughing станаха трима и аз  Laughing расте партията  Hug

малчо си взе едната книжка от коледните подаръци и чете сам и с желание, според бащицата.  ooooh! а това започва леко да ме притеснява.  
Скрит текст:
нали знаете, как като малки щом се укротят, значи правят беля.  Laughing
та се чудя да не би да не съм улучила книжката. ooooh!
някой да има отзиви от "Грижите на Безгрижко"?

# 546
  • Sofia
малчо си взе едната книжка от коледните подаръци и чете сам и с желание, според бащицата.  ooooh! а това започва леко да ме притеснява. 
Скрит текст:
нали знаете, как като малки щом се укротят, значи правят беля.  Laughing
...
някой да има отзиви от "Грижите на Безгрижко"?
След като наскро чете "Манолито очилатко" неглижирам съвременните книжки общо казано.  Close
Гушкан през ваканцията прочете две книжки Никола - много и допада и сега е на половината на

която също много ѝ харесва.

А както и друг път съм писала, моята като се кротне - с книга е.  Mr. Green   От малка е така...

# 547
  • В светлината на слънцето
Отвори ми се глътка свободно време и чета бисерите на децата, и се хиля като пача пред компютъра. Уникални са просто!  Hug

И моят е много гушлив. Blush

# 548
морена, обикновено чета книгите преди него и ако нещо не ми пасне ги прибирам.  Blush
 ooooh! тази не успях, защото той се зачете във "Фантастичният господин Фокс" и не очаквах да вземе друга за почивката.
Скрит текст:

а "Грижите на Безгрижко" купих заради анотацията  Blush

Скрит текст:
Confused има нужда да се научи да не обръща внимание на всяко заяждане и на всеки дразнител   Tired

# 549
  • София
Моят син най-много обича пица и сладолед, може само с това да се изхранва. Като пораснел, щял да отиде да живее в страната на пиците и сладоледа - Италия. Само отвреме-навреме щял да си идва тук, за да бъде президент. Миналата година госпожата им беше дала да си попълнят някакви книжки-дневник, имаше "Вярвам в......" и децата написали - вярвам в Дядо Коледа, в Бог, а моят хубавец написал "Вярвам в сладоледа". 😀

Хахахаха, и аз така! Вярвам в сладоледа!!

# 550
Много ме разсмяхте със сладоледа и съществуването на Великден hahaha

Моята чете Мери Попинз, но се оказа, че е последната книга, а преди нея има други три.
Пуснала е сополи и днес ще стои вкъщи.  Заяви, че иска да ходи на състезание по английски.
Имате ли идея за такива за втори клас?
Това ще е идеално, за да седне да прочете малко. Иначе е голяма мъка. Имам чувството, че има някакво самочувствие, че в училище всичко е разбрала и научила и затова няма смисъл да си губи времето вкъщи bowuu

# 551
Пролетен дъждец ако младата дама иска да се явява на "Аз общувам с Европа" с английски език, виж в сайта на СБНУ тестовете от предходни години.

http://sbnu.org/index.php/2-uncategorised/5-testove

А относно четенето на книги, с Д. имахме сериозен разговор как се чете книга. Той чете успоредно поне 3=4 книги и 2 енциклопедии. За енциклопедиите ясно, но едва няколко са книгите, които е прочел от корица до корица, без да започне нова през това време. Що за каша си прави в главата...

# 552
Италия явно е кулинарния рай на Земята за всички деца. Сладолед, пица, паста и портокалов сок на корем  Party

# 553
Солей, благодаря! Не се сетих за тях.

Тук коментирахте Аз и природата. Странно, при нас го нямаше това състезание или моята е забравила да каже.

Напоследък и аз бях започнала няколко книги наведнъж, а обикновено не правя така. Просто нито една не ме грабна от началото.
При щерката четенето върви бавно, когато е на училище. Не мога да й създам навик да чете преди лягане. Не харесва четене в леглото.

# 554
Скрит текст:
Солей, благодаря! Не се сетих за тях.

Тук коментирахте Аз и природата. Странно, при нас го нямаше това състезание или моята е забравила да каже.

Скрит текст:
Напоследък и аз бях започнала няколко книги наведнъж, а обикновено не правя така. Просто нито една не ме грабна от началото.
При щерката четенето върви бавно, когато е на училище. Не мога да й създам навик да чете преди лягане. Не харесва четене в леглото.

при нас пък нямаше състезанието по рисуване  ooooh!
може би не се организира всичко във всяко училище Hug

и аз много му се чудих, когато започна да чете две книги едновременно (енциклопедиите не ги и броя), а отделно си искаше четенето преди лягане.
аз му чета и явно не иска да изпуска  Laughing
събраха му се три книги едновременно,  Crazy но като го попитах до къде сме стигнали веднага ми разказа последно прочетените страници.
не се съмнявам, че успява да си ги раздели някак  Peace

Общи условия

Активация на акаунт