Лидл ::76::

• 85 054
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Мерси, момичета за отговорите, пък килимче ли, пътечка ли, все тая, размерите ме устройват идеално, ще преценявам на място. За прането, не мисля че ще е проблем, не е голямо все пак.
pticasprujina, каква е цената и грамажа на този йогурт по гръцка рецепта?

# 181
  • Асеновград
Някой в предната тема питаше за останали надуваеми матраци. Днес видях 2 бр. в магазина в Асеновград бяха извадили разни неща от стари промоции явно залежали в склада. Слуховоя апарат работи съвсем нормално има регулатор за сила на звука и три вида силиконови накрайници за различна ушна мида. Засега майка ми е доволна . Според упътването на лидълския и другия който имаме обхвата е еднакъв , на външен вид и възможности за регулиране също нямат разлика.

# 182
.
pticasprujina, каква е цената и грамажа на този йогурт по гръцка рецепта?

400 г, един и нещо беше, не си спомням точно.

# 183
Преди около три седмици имаше блендери със стъклена кана. Дали има още някъде останали или да не се надявам.

# 184
Сега се сетих, че някой питаше за "планетарния" миксер - вчера имаше един в мол Галерия, Бургас

# 185
Не мога да повярвам, че Лидл още не са си редактирали списъка с печеливши, въпреки всичките писма и постове от клиенти, показващи дублирани имена и дублирани кодове. Shocked

Вече и другата игра е на път да се провали - не мога да повярвам, че има събрали точки, които не могат да си вземат книги. Ами ако трябва напечатайте бе, какъв е проблема?!

Аз пък съм много щастлива от промоцията с книгата. Благодарение на Lidl си изкарах една минимална заплата кажи-речи. Тъй като правя около 50 лв на седмица оборот в Lidl, обаче 25 лв наведнъж ми идват множко, трябваше да измисля някакъв друг по-хитър вариант. Всяка сутрин преди работа съвсем целенасочено си вземах един чифт дамски кожени ботуши за 129 лв, оставях ги в колата да седят, докато съм на работа и след работа ги връщах с думите, че не ми пасва номера и ще потърся друг номер. Отново вземах чифт ботуши, без да гледам кой номер са. Магазините ги сменях, за да не се набивам на очи и да правя лошо впечатление. Разбира се, получените при покупката 5 точки, необходими за книгата, си оставаха в мен и като събера 10 си вземах по 2 книги. Бях си пуснала обява в OLX и Bazar, че продавам книгата за 10 лв и бързо ги разпродавах. Някои съм ги дала и по 7-8 лв. Продадох общо 33 книги между 7 - 10 лв, без да съм дала и 1 лв. Последната книга я взех понеделник.

# 186

Аз пък съм много щастлива от промоцията с книгата. Благодарение на Lidl си изкарах една минимална заплата кажи-речи. Тъй като правя около 50 лв на седмица оборот в Lidl, обаче 25 лв наведнъж ми идват множко, трябваше да измисля някакъв друг по-хитър вариант. Всяка сутрин преди работа съвсем целенасочено си вземах един чифт дамски кожени ботуши за 129 лв, оставях ги в колата да седят, докато съм на работа и след работа ги връщах с думите, че не ми пасва номера и ще потърся друг номер. Отново вземах чифт ботуши, без да гледам кой номер са. Магазините ги сменях, за да не се набивам на очи и да правя лошо впечатление. Разбира се, получените при покупката 5 точки, необходими за книгата, си оставаха в мен и като събера 10 си вземах по 2 книги. Бях си пуснала обява в OLX и Bazar, че продавам книгата за 10 лв и бързо ги разпродавах. Някои съм ги дала и по 7-8 лв. Продадох общо 33 книги между 7 - 10 лв, без да съм дала и 1 лв. Последната книга я взех понеделник.
Е аз ако правех така, никога нямаше да се похваля. Селска тарикатка!

# 187
Вярно, че имало много прости хора.  #Crazy

# 188
  • София
KitKatChunky, хвалиш ли се?
Защо ли се учудвам, типично е за хорицата тук в България.  ooooh!

# 189
Защо ще дават нови 5 точки, при замяна на ботуши?

# 190
Вярно, че имало много прости хора.  #Crazy

Не е луд (прост) този, който яде баницата. Ама аз не търся нито книга, нито точка, така че не знам кой е простият.

Нещо не си разбрала. В Lidl не можеш да заменяш стоки. Можеш само да върнеш стока и да си получиш парите обратно. А дали с парите ще си купиш отново същата стока или не, си е твоя работа. Та аз връщах ботушите и купувах друг чифт на нова сметка, срещу който получавах нови 5 точки и така.

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 17:31 от KitKatChunky

# 191
Моля те не я храни, че ще стане мазало.

# 192
Тя не ги заменя, а ги връща. А останалите се чудим защо свършиха книгите...

# 193
Вярно, че имало много прости хора.  #Crazy

Не е луд (прост) този, който яде баницата. Ама аз не търся нито книга, нито точка, така че не знам кой е простият.

И аз не търся книга или точка, пазарувам си в Лидл, така или иначе. Събрала съм и съм раздала доста точки, без да обикалям като циганка магазините. Пък и коментарът за простотията беше за друго, но очевидно нямаш достатъчно акъл за да го разбереш.

# 194
Тя не ги заменя, а ги връща. А останалите се чудим защо свършиха книгите...
А ясно. Жената явно едва е изчакала да свърши промоцията, за да се похвали тук.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт