Лидл ::76::

• 85 038
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, харесах си това килимче http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=33796. Трябва ми за пред банята, като излизаме с мокрите чехли да ги изтриваме там. Та ако го има някой интересува ме дали попива водата, че много мразя коридора ми да е в мокри стъпки.

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 11:10 от the explorer

# 166
Не мога да повярвам, че Лидл още не са си редактирали списъка с печеливши, въпреки всичките писма и постове от клиенти, показващи дублирани имена и дублирани кодове. Shocked

Вече и другата игра е на път да се провали - не мога да повярвам, че има събрали точки, които не могат да си вземат книги. Ами ако трябва напечатайте бе, какъв е проблема?!

# 167
Не мога да повярвам, че Лидл още не са си редактирали списъка с печеливши, въпреки всичките писма и постове от клиенти, показващи дублирани имена и дублирани кодове. Shocked

Вече и другата игра е на път да се провали - не мога да повярвам, че има събрали точки, които не могат да си вземат книги. Ами ако трябва напечатайте бе, какъв е проблема?!

И аз не го очаквах това от Лидл - така да се изложат, не и те.  ooooh!

# 168
Момичета, да знаете има ли кисело зеле? Rolling Eyes

# 169
Аз открих нещо ново за мен и уникално вкусно  - Pilos Йогурт по гръцка рецепта. Страхотен е, особено със сладко от боровинки или горски плодове.

# 170
Аз открих нещо ново за мен и уникално вкусно  - Pilos Йогурт по гръцка рецепта. Страхотен е, особено със сладко от боровинки или горски плодове.

Ооо, снощи го гледах, пообиколих го един-два пъти и се отказах да го взема. Сега вече съжалявам  Blush
А вкуса му повече на сметана ли е или на мляко? bouquet

# 171

Ооо, снощи го гледах, пообиколих го един-два пъти и се отказах да го взема. Сега вече съжалявам  Blush

Повече на сметана, като гръцкия йогурт, който пускат в тематичната седмица.

# 172

Повече на сметана, като гръцкия йогурт, който пускат в тематичната седмица.

Ще го пробваме задължително  Heart Eyes

# 173
Пак да попитам за парочистачката? Някой да я е ползвал? Просто не си спомням да са пускали, но може да съм пропуснала...

# 174

И аз не го очаквах това от Лидл - така да се изложат, не и те.  ooooh!
И аз мисля същото. Всички други, но не и те. И най-кофтито е, че не правят нищо да поправят грешките си.

Момичета, харесах си това килимче http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=33796. Трябва ми за пред банята, като излизаме с мокрите чехли да ги изтриваме там. Та ако го има някой интересува ме дали попива водата, че много мразя коридора ми да е в мокри стъпки.
Ще попива водата. Според мен обаче, точно този килим ще е много нехигиеничен, защото не виждам как ще го переш редовно.

# 175
Ще попива водата. Според мен обаче, точно този килим ще е много нехигиеничен, защото не виждам как ще го переш редовно.
[/quote] Добре де, това не е ли голям килим за стая, не килимЧЕ newsm78

# 176
Да, са стая е и не е от тези, които се слагат пред баня. Размерите на този са 80 х 150 cm.

# 177
  • Sofia
Ако е изкуствена материя, което е най-вероятно, не мисля че ще попива.  Thinking
И да, малко килимче за стая е, не толкова малко като за баня и като размер, и като състав. Но пък относно размера the explorer си знае.  

# 178
За мене това килимче е пътека. Поне по размерите  така ми изглежда.
Кисело зеле -  до тази сутрин не съм виждала.
Миналата зима имаше.

# 179
Кисело зеле имаше преди месец, може би, в стъклени буркани, бяха около киселите краставички, компотите (на този стелаж). Тогава случайно го забелязах. Онзи ден взех краставички, но не обърнах внимание има ли кисело зеле.

Общи условия

Активация на акаунт