Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 185
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
moonika, браво, сега вече всичко е в божиите ръце, стиснати палци чудото да стане!  Praynig

Моят хубостник, както казва Петрова, спря цигарите,  но трябва да изчакаме иавестно време преди следващата спермограма, шашнат е защото преди проблеми нямаше, даже го даваха за пример, големи бойци имал... Simple Smile

# 196
Пак благодаря за окуражаването, момичета. Наистина чакането е много тегаво, само за това мисля. Вкъщи гледаме уж рационално да се държим, ама май само се преструваме за пред другия Simple Smile. Виждам го и мъжа ми -вчера седнал и шоколад яде (а той по принцип не си пада по сладкото)..  Кажете някоя тайна, как сте се справяли вие? Нямам търпение да мине още седмица, та да идем при Баев!
Mucuni , да, замразихме.  Развиха се седем, два имплантирахме, останалите замразихме. 

mamaivana, добре че се е стегнал!

# 197
Какво да ти кажа, няма рецепта, всеки сам се справя. При мен четенето и гледането на филми вършеше работа до някъде, но вечер, преди да заспя, емоционални вълни ме обливаха... мъжът ми се шегува, че още не са спряли Simple Smile, сега са ми други страховете. Не забравяй, че хормоните ти играят...

# 198
Моника много се радвам за теб, вярвам и се моля всичко да е наред. Кръвен тест може да направиш и по-рано, някъде към 8-10 ден според мен трябва да покаже резултат. Разбирам те, чакането е кошмарно, здрави нерви си трябват, до колкото можеш не го мисли. На теб кой ден ти е от трансфера?

# 199
Момичета, с дуфастона се регулираха нещата и този месец ми дойде под часовник. Горещините обаче ми влияят ужасно, толкова отпаднала се чувствам, че едвам извеждам малкия. Вие как се справяте?

# 200
Здравейте мили момичета.
moonika как си, има ли новини, стискам палци да е положителен резултата!  Praynig

mamaivana тежко е времето, и на малкия не му понасят горещините, нещо се изрина и съм притеснена, добре че малко позаваля, да поразхлади. Ти за стимулация ли се подготвяш?

# 201
Ивана, горещините са ужасни, пази го малкия бебок, давай му водичка, че било много опасно ако се дехидратират.
Да mamaivana се реши на второ детенце, тя е нашата гордост!

# 202
Момичета, БРЕМЕННА СЪМ!!!  Сякаш е сън, кръвният тест показа ЧХГ 324 !!!
Не мога да повярвам, че стана от първия път!! Не мога да си намеря място, а мъжът ми от сутринта е застинал в нахилена физиономия Simple Smile))  Страшно радостни сме и нямам търпение да отидем на консултация!

# 203
Честито moonika, лека бременност и прекрасно ангелче!  bouquet
Да успееш от първия път си е голямо постижение, браво! когато разбрах, че съм бременна беше един от най-щастливите дни в живота ми, изживей радостта максимално!  Hug

# 204
Не мога да повярвам, че стана от първия път!! Не мога да си намеря място, а мъжът ми от сутринта е застинал в нахилена физиономия Simple Smile))  Страшно радостни сме и нямам търпение да отидем на консултация!

Честито мила и след девет месеца пухкав резултат!  bouquet

# 205
moonika, ЧЕСТИТО!!!  Hug
Страхотно ЧХГ, сега го следи дали се удвоява и да се пазиш, никакво натоварване!

IvanaBoneva подготвяме се с мъжът ми, искаме малкия да има братче или сестриче. Simple Smile

# 206

Честито Моника, да си жива и здрава и след девет месеца да гушнеш рожбата си!  bouquet
Мъжът ти тепърва ще има да се чуди какво да прави, не им е лесно, но с времето се научават.  Simple Smile
Сега се готви за най-хубавата музика - тоновете на сърчицето. 

# 207
Момичета, в двоумение съм, дали да започнем сега или да изчакам лятото и след почивката с нови сили да стартираме?  newsm78

# 208
Момичета, страшно съм въодушевена. На втория тест ЧХГто беше  978 и ще продължавам да следя. Има още време до преглед при доктор Баев, но се чувствам по-спокойна като виждам, че показателя расте.

Много ви благодаря за думите, много особено се чувствам!

mamaivana, планирате ли семейна почивка,  с пътуване или море?..ако да,  може наистина да ви е по-удобно от есента да се заемете.   

# 209
Браво moonika, значи всичко се развива както трябва, много се радвам за теб, дано да повлечеш крак и да си ни на кадем. Simple Smile
Планирали сме почивка,  малкия задължително трябва на море да го водим, а мислим и сами двамата да отидем.

Общи условия

Активация на акаунт