Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 187
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, страшно съм въодушевена. На втория тест ЧХГто беше  978 и ще продължавам да следя. Има още време до преглед при доктор Баев, но се чувствам по-спокойна като виждам, че показателя расте.

Много ви благодаря за думите, много особено се чувствам!

mamaivana, планирате ли семейна почивка,  с пътуване или море?..ако да,  може наистина да ви е по-удобно от есента да се заемете.   

Страхотно ЧХГ, на прегледа ще видите сакчето или сакчетата Simple Smile

mamaivana, от теб зависи какви са ти приоритетите, ако е заради детето, може да го пуснеш с баща му на море.

# 211
Моника, перфектно ЧХГ, кога си на пргеглед в Афродита?

Mucuni, аз пък съм на мнение, че е по-добре да си почине със семейството, така ще се зареди положително и наесен да почне. Занеш колко сили трябват после...  Hug

# 212
moonika при тези стойности на ЧХГ, спокойно можеш да си запишеш час при Баев, не е нужно да чакаш, вече ще се види сакчето!  Hug

mamaivana, не трябва ли така или иначе да изчакате подобрение на спермограмата или вече всичко е наред при мъжът ти?

Vespova при теб как са нещата, расте ли коремчето? Simple Smile

# 213
  • Sofiq
Честито на момичета, които са успели и стискам палци всичко да е наред!  bouquet

Не съм писала отдавна , изкарах биохимична бременност, беше ми тежко, имах нужда от време да го преодолея... физически съм добре, но няма да лъжа, страх ме е да не се случи пак и малко плахо подхождам към следващия опит.

# 214
Luchita_K, съжалявам, че така се е случило, важното е, че е имало  имплантация, фокусирай се върху това.
Не мисли какъв е шанса пак да се случи, а какъв е да не се случи отново.  Hug

# 215
Мила Luchita_K  знам колко е тежко, преживяла съм два спонтанни аборта, но не го мисли. 
Оставаш го зад гърба си и продължаваш напред. Hug

# 216
Благодаря Luchita_K, съжалявам много, че се е получило така, но това е част от борбата и неслучайно всички предупреждават, че пътя е тежък и дълъг.   Hug Надявам се следващия път да успеете, не се поддавай на страхове!

# 217
Здравейте, момичета! Бях на преглед и няма никакво съмнение за бременността - видя се плодното сакче! Много съм щастлива и нямам търпение да дойде следващия, Доктор Баев каза, че тогава ще може да се чуе и сърчице  Heart Eyes . Толкова се вълнувам, толкова съм мечтала и на мен да ми се случва всичко това!

Luchita_K , не знам какво точно представлява биохимична бременност, но не губи надежда. Знаеш, че има един там горе, дето помага да се случват нещата, които са ни на сърце. Не мисли за онова, което би могло да се случи, а само за това, което искаш да се случи!

# 218
moonika, много се радвам,  чувството, че носиш живот е невероятно, стискам палци всичко да се развива добре Simple Smile
Взе ли си първата снимка?

# 219
Благодаря, Vespova!  Да, взехме си снимката и си я гледаме:hug: То е само точица, ама е там!!!
А да те питам, при теб как е въпроса с гаденето?

# 220
moonika виждала ли си по-красиво нещо от тази точица, истинско чудо е как се заражда човешкият живот. Добре, че медицината е напреднала и слава богу имаме добри специалисти, които ни помагат това чудо да стане реалност.
Да нямаш сутрешно неразположение, аз се разминах, изобщо не съм повръщала, но имаше момичета, които много се оплакваха, след третия месец казват, че минава.  Hug

# 221
Благодаря, Vespova!  Да, взехме си снимката и си я гледаме:hug: То е само точица, ама е там!!!
А да те питам, при теб как е въпроса с гаденето?

Ох, всичко да е наред и като се роди, съм решила в албумчето това да е първата снимка!  Praynig

Нормално е да ти се гади, не се притеснявай, ама дето се казва от хубаво ни е лошо. Simple Smile Вече по-рядко, по-отпаднала се чувствам и горещините не помагат. 

# 222
Аз за сега не съм имала гадене, но едно друго момиче ми споделяше, че има и се зачудих дали и аз мога да очаквам да се появи, след като в момента нямам.
Иначе това, което със сигурност усещам, е повишен апетит chef

Mucuni, дай боже всичко да е наред - в рамка ще стои! Simple Smile

# 223
Аз за сега не съм имала гадене, но едно друго момиче ми споделяше, че има и се зачудих дали и аз мога да очаквам да се появи, след като в момента нямам.
Иначе това, което със сигурност усещам, е повишен апетит chef

Mucuni, дай боже всичко да е наред - в рамка ще стои! Simple Smile

Щом досега не ти се гади, вероятността тепърва да започне е малка.
Не се лишавай от храна, но все пак внимавай и прекаляването не е хубаво. Simple Smile

# 224
Ами, никакви ограничения, сега ти е паднало, радвай се на апетита  и си дебелей на воля. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт