Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 188
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Хапвам аз, ама дали пък е и здравословно да в съвсем на воля?

# 226
Е ти не се хвърляй на неща, дето си знаеш, че по принцип не са полезни. Гледай да има повечко витамини, да не е пържено и с разни нездравословните мазнини. Но не бери грижа да спазваш диети за килограми, сега е момента да ти е силен организма.

# 227
здравейте, скъпи момичета. отдавна не съм влизала и колко прекрасни новини виждам!
скъпа Moonika, огромно ЧЕСТИТО!!! много се радвам за теб и за смейството ти! още повече, че с доктор Баев и екипа сте успяли от първия път да имате успех! да сте живи и здрави, пожелавам ти всичко да се развива нормално и да ти тече леко бременността!
 чухте ли вече сърчицето?  Hug И как се чувстваш? И ти и Vespova, двете бъдещи мами? горещините сигурно изморяват, така че почивайте си , хапвайте и господата да ви глезят подобавящо Simple Smile)

Luchita_K , не губи кураж. рано или късно хубавите неща се случват!

# 228
  • Sofiq
Благодаря за думите, момичета. Със сигурност няма да се отказваме. Трябваше ми време да го осмисля, но желанието ми е голямо пак да почнем с опитите.
На въпроса за химическата бременност, това е когато изследванията ми показаха бременност и мислехме, че и ние сме успяли. Но после на прегледа нямаше нищо, т.е. имала съм спонтанен аборт веднага след това..

Поздрави на момичетата, които вече сте сред бъдещите мами!!!  Hug

# 229
точно така, мила Лучита! не се отказвай и гледай само напред. важното е, че физически си добре и имате щастието да сте в добри ръце. силно вярвам, че ще сбъднете тази мечта!
планирате ли вече нещо консултации или първо да мине лятото?

# 230
Здравей, manastasia! Много благодаря Hug

Момичета, качила съм поне 3 кг! Не само че нямам гадене, ами точно обратното  Rolling Eyes  Гледам да ям здравословни неща, и както ми каза и доктор Баев, да няма тип аланглета, а да се приготвя на висока температура, да няма риск от бактерии и тн. Ама толкова ли бързо се наддава или просто аз ям прекалено много???

И искам да ви питам за едно друго момиче, с което си говорим, то има сутрешно гадене . Знам, че само трябва да и отшуми, но от знаете ли нещо дето го пооблекчава?

Luchita, преминала си през много, но важното е, че вече си готова да почнете отново!

# 231
 moonika, аз съм 4кг отгоре и не мисля да се ограничавам, но все пак се надявам да не мина 15кг за цялата бременност. 
За сутрешното гадене май няма лек, само отшумява, по-леки храни и течности.
Luchita_K, благодаря ти, вярвам, че и при теб ще се получат нещата!  Hug

# 232
Момичета не се лишавайте, но все пак хапвайте балансирано, мислете и за после защото килцата се свалят трудно.

Лучита, на какво се дължи спонтанния аборт, някакви изследвания правихте ли?

# 233
А аз, ако карам с това темпо, 15кг ще са ми само за предястие   Joy Ох, смея се, ама Mucuni е права. После зор ще има. Но ето, минавам преди малко през кухнята, и как да не посегна към един резен диня, дето така апетитно си стои в хладилника...

Vespova, то и момичето  казва, че така знае, но поне вече била по-добре.
А ти задържаш ли течности?

# 234
moonika от диня не се дебелее, така че спокойно и се наслаждавай. Simple Smile
Кога сте на преглед да видите шушулката?

# 235
Ако беше само тя, може би не. Ама като е на често и допълнено с още неща ??  Joy Почнаха да  ми се услаждат странни комбинации, Vespova на теб случва ли ти се?
При доктор Баев сме утре!

# 236
И при мен беше така, много обичам риба, но по време на бременността само от миризмата ѝ ми ставаше лошо, а умирах за дюнер, който принципно не харесвам. Simple Smile
Съветвам ви да си мажете коремчетата често,  за да не ви се получат стрии.

# 237
Мен киселото ме влече много, даже си мечтая за туршийка, иначе наблягам на таратор, салати и се тъпча със сладолед... Simple Smile Баев е доволен, казва че съм в норма.
Не задържам течности, краката ми отичат, отдавам го на горещините, чакам вечер да се прибере милото  да ги разтрие... Simple Smile
Mucuni, интересна е статията, само не разбрах дали този метод на диагностициране на яйцеклетките е вече въведен или предстои  newsm78

# 238
  • Sofiq
Още един път ви благодаря, голяма подкрепа сте ми!  Hug

Mucuni, това, което ми обясниха е че е имало имплантация, но ембрионите са спрели в даден момент да се развиват. Има много причини това да се случи, най-често се смята, че се дължи на потенциала на самия ембрион, може да не е бил жизненоспособен, може да е бил увреден...точната причина, не може да ти каже нито един лекар.

Живот и здраве след разговор с д-р Баев решихме да продължим септември, имам му пълно доверие защото е изключително съпричастен.

# 239
В петък бяхме на преглед и всичко изглежда наред!  Чухме сърчицето  Heart Eyes и си имаме и нова снимчица на ембриона! Много се разчувствах като го чух да тупка като барабанче  Hug
Иначе и аз се движа в норма. Доктор Баев ме успокои, че всичко се развива добре. А това, което усещам е нормално. И да очаквам дори още хранителни прищявки   Tака че, Vespova - може и аз скоро да почна да залитам на туршийи Joy .Физически се чувствам добре, но да внимавам с горещините и да си почивам. За това уикенда се разходихме с мъжа ми малко на планина на по-хладно.

Лучита, много се радвам, че вече сте планирали. Наистина има случаи, в които природата взима решения, които не разбираме. Но важното е да не се предаваме и това, че можем да разчитаме на помощ от специалисти!

Общи условия

Активация на акаунт