Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 192
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Страхотно е, нали moonika  , аз като му чух сърчицето в първия момент се уплаших, че има сърцебиене, докато Баев не ми обясни, че е нормално да има по- бърз пулз, голяма паника бях, за всяко нещо се притеснявах, то и сега е така...
Пази се от горещините, не са препоръчителни и пий вода. Simple Smile

# 241
В петък бяхме на преглед и всичко изглежда наред!  Чухме сърчицето  Heart Eyes и си имаме и нова снимчица на ембриона! Много се разчувствах като го чух да тупка като барабанче  Hug
Иначе и аз се движа в норма. Доктор Баев ме успокои, че всичко се развива добре. А това, което усещам е нормално. И да очаквам дори още хранителни прищявки   Tака че, Vespova - може и аз скоро да почна да залитам на туршийи Joy .Физически се чувствам добре, но да внимавам с горещините и да си почивам. За това уикенда се разходихме с мъжа ми малко на планина на по-хладно.

Лучита, много се радвам, че вече сте планирали. Наистина има случаи, в които природата взима решения, които не разбираме. Но важното е да не се предаваме и това, че можем да разчитаме на помощ от специалисти!

Изживяването е невероятно, в момента имаме по две сърца  Hug Ще правиш ли пренатална диагностика, аз клоня за, най - малкото ще съм по-спокойна.
Времето е шантаво, като жена в стимулация  Simple Smile

# 242
Ооу, да, много бързо тупка! И аз се изненадах от това. А доктор Баев се пошегува, че е готов маратонец за олимпиадата в Рио  Joy

Vespova, сетих се за една песен, в която се пееше нещо "две сърца в едно да живеят"  Heart Eyes Heart Eyes
Тя пренатална диагностика не почна ли още с ехографа?
А на теб започва ли да ти се очертава нещо по коремчето? Аз само се гледам, ама не мога да преценя. Май по-скоро виждам само резултата от хапването  Embarassed 
Сега през деня гледам да не се подавам много на слънце, но по-привечер с мъжа ми си правим разходки пеша. Чудя се по-нататък дали да не се запиша на нещо като пилатес за бременни или нещо подобно.

# 243
Ох момичета, как ви завиждам, благородно  Hug за тези моменти. Радвайте им се с пълна сила, че са неповторими. Като разказвам на моят юнак как съм чула сърчицето му за първи път, ме гледа с едни ококорени големи очи...
moonika май още е рано да ти личи, в коя седмица си?
Vespova, за времето си права  Simple Smile

# 244
moonika и Vespova, много се радвам за вас, стискам палци всичко да е безпроблемно до края!  Hug
Събирайте сили, че като се родят ангелчетат ще ви трябват...
Кога са ви термините, при д-р Баев ли ще раждате и как?

# 245
Ооу, да, много бързо тупка! И аз се изненадах от това. А доктор Баев се пошегува, че е готов маратонец за олимпиадата в Рио  Joy

Vespova, сетих се за една песен, в която се пееше нещо "две сърца в едно да живеят"  Heart Eyes Heart Eyes
Тя пренатална диагностика не почна ли още с ехографа?
А на теб започва ли да ти се очертава нещо по коремчето? Аз само се гледам, ама не мога да преценя. Май по-скоро виждам само резултата от хапването  Embarassed 
Сега през деня гледам да не се подавам много на слънце, но по-привечер с мъжа ми си правим разходки пеша. Чудя се по-нататък дали да не се запиша на нещо като пилатес за бременни или нещо подобно.

Малко грешно съм се изразила, имам предвид изследвания като амниоцинтеза, да сме сигурни, че бебоците са здрави...  Praynig

На мен краката взеха да ми се подуват, май е от горещината,  при теб така ли е?

# 246
здравейте, момичета!
Moonika, Vespova много сте ми сладки с всички вълнения, които имате  Hug 
сега ще видите като почнат бабите да се съревновават, коя повече да ви се хареса, че да има шанс да се кръсти бебето на нея
ще искате ли да знаете пола предварително?   

Luchita_K  всички ще стискаме палци. имай вяра, че нещата ще се получат!

# 247
Manastasia, не съм се замисляла за този етап, надявам се да не се стига до надпревара между бабите...
Единственото, което ме интересува е да износя  живо и здраво бебе и аз да съм добре за да му се радвам! Не ги коментираме тези неща, суеверието ме гони.
Ние ще правим пълен набор от изследвания, така че пола няма да остане скрит, а и аз искам да знам. Simple Smile

# 248
Веспова, така е, най важното е вие и бебетат да сте живи и здрави, за имената има време!  Hug
Manastasia, ин витро процедурите са толкова напреднали вече,  наскоро четох, не мога да си спомня коя известна личност, че е планирала пола на бебето си предварително.

# 249
На мен ми личеше още от третия месец, на позната до шестия никой не беше разбрал, че е бременна, така че е индивидуален процес, само да ви предупреда да мажете коремчетата още от сега, защото на мен ми се получиха стрии след бременността.
По въпроса за името на бебето, аз съм на мнение, че е работа на родителите как ще кръстят детето си, още повече когато сме преминали през какво ли не за да имаме деца. Simple Smile

# 250
Честито на успелите момичета, много се радвам за вас! 
Да сте живи и здрави и да  цъфтите през цялата бременност! bouquet
Не съм влизала отдавна, но с малкия не смогвам, зъбките го мъчат, голяма драма е...
mamaivana, при вас как се развиват нещата, има ли яснота?

# 251
Здравейте момичета, по мои изчисления вече трябва да съм в четвърти месец, така че дишам по-спокойно, но все пак да ви питам и вас дали са ми верни изчисленията, при положение, че трансфера ми беше на 09.04.  Hug

# 252
Vespova, мисля, че правилно си го сметнала. А ние пък навлизаме в десета седмица!
И на мен от време на време ми се подуват краката, особено в по-топлите дни, но нали така било нормално. Апетитът ми продължава да изумява всички, които ме познават. Сега обаче имам моменти, в които е строго "профилиран" към определени храни. Последният уикенд фикс идея са ми шоколадовите дражета и никакъв шоколад на блокчета не може да ги замени! Шашкаш ли ги и ти околните с такива прищавки или още мечтаеш за туршийките?
За изследванията - ние също мислим да правим пълния набор. 

liliberta, планираме раждането да е при доктор Баев, с него се чувствам най-сигурна и държа с него да сме докрая. За начина още не сме решавали.

Manastasia, нямам търпение да разберем Simple Smile Мъжът ми принципно винаги е искал момиченце, но и двамата знаем, че най-важното е не пола, а всичко да върви добре и да се роди здравичко детенце.

# 253
Vespova, зависи кога е станала имплантацията, но май вече е минал рисковият период, то и Баев трябва да ти е показал как е разположено сакчето.  Hug
Ивана, плановете са ако всичко е наред да започнем края на септември, знаеш че няма нищо сигурно.
moonika, ако не се налага цезарово, съветът ми е да родиш по естествен път.

# 254
Здравейте момичета и честита Света Богородица! Нека ни закриля да сме здрави и живи и да благослови всички в стремежа им да имат дете!  Hug

mamaivana, добре се е захванала шушулката, скоро сме пак на преглед и този път се надявам да разберем пола. Simple Smile

moonika, аз към сладоледа изпитвам привързаност и напоследък забелязвам, че доста праскови хапвам.

Общи условия

Активация на акаунт