Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 415
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
mamaivana, само така, няма да униваш. Важното е, че сте събрали ембриони и като оправите проблема и трансфер ще има.  Hug
rosica.doneva, Баев казва какви изследвания трява да се направят, слушай го. Simple Smile

# 361
mamaivana, браво, стимулацията е била успешна.  По-добре че е нямало трансфер, за да не ти изгърмят ембрионите. Във форума се начетох на какви ли не случаи, ясно, че няма 100% гаранция, но  темата за дългото чакане е показателна.
Какъв е плана ще правите ли още стимулации или директно със ЗЕТ?

# 362
Vespova, така погледнато си напълно права, ама като си спомня това беше заветната мечта, без да си даваме сметка, че трансфера не гарантира успешен опит, да не говоря и за разочарованието след това.
Юнакът ми е вече на годинка, благодаря, че попита. Отпразнувахме го семейно. Simple Smile

# 363
Здравейте, приоритета сега е лигавицата да позволи да се направи трансфер. ЗЕТ ще е, имаме достаъчно ембриони, Дойчев е доволен от качеството им.

SPetrova75,  не губете време,  винаги може да изкочи  нещо, с годините не ставаме по-здрави. Simple Smile

# 364
 mamaivana, пак са добри новини, оплодили са се 5 и то качествени.
Стискам палци, преди коледа се сбъдват мечти, вярвам, че всичко ще се оправи.
Поздрави на целия екип, кажи им коташки, веднага ще се сетят. Simple Smile

# 365
Здравейте, минавам да проверя как сте. Голяма прегръдка за mamaivana, постигнатото е голям напредък по пътя, сигурна съм, че всичко ще се нареди.  Hug
Да се попхваля, че нашия преди месец духна първата свещичка. Много бързо растат, като гъбки са, попиват всичко.
Рядко имам време да пиша и имате бойната задача, следващия път да ме зарадвате с хубави новини, това за момичетата, на които тепърва им предстои стимулация.  Praynig

# 366
Здравей liliberta, да ви е жив и здрав големия юнак!   bouquet
Благодаря за хубавите думи.  Hug
Ще гледам и аз да те зарадвам, ама вземи по-често да ни проверяваш. Simple Smile

# 367
  • Sofiq
Привет и от мен.
Стискам палци на mamaivana да се оправи и да стигне до трансфер.
Аз се подготвям, другата седмица трябва да стартираме и дано наистина преди коледа, чудото да стане.  Praynig

# 368
Мерси, Лучита, стиснати палци и на теб!
Кога си на преглед, може да се засечем. Simple Smile

# 369
Здравейте и от мен.
mamaivana, за мен 5 качествени ембрина са впечатляваща бройка. Аз ще съм щастлива и на половината, с което идвам да съобщя, че започнахме стимулацията. Simple Smile
Кога да очаквам промени в  настроението, на този етап не забелязвам такива.

# 370
SPetrova75, стискам палци всичко да е добре!  Praynig
При стимулациите е индивидуално, всеки реагира по различен
начин. Баев е внимателен и ще те следи, сама ли се бодеш или ходиш в центъра?

Luchita_K, успех и на теб, този път да стигнеш до фимала!  Hug

liliberta  , да ви е жив и здрав и само радост да ви носи!  bouquet                                                             

# 371
Петрова, стиснати палци и успех!  Hug
Другите ако не забелязват промени в настроението ти и най-вече мъжът ти, тогава няма проблем.
Сама ще го усетиш, идва на вълни, в рамките на секунди може да те обхване тъга и радост.
Мисли позитивно, нагласата според мен е много важна. Simple Smile

# 372
SPetrova, Lichita, много се радвам, че вече започвате и ви пожелавам успех! За промените в настроенията по-скоро околните да му мислят и да свикват, че на глава с вас не се излиза  Simple Smile. Шегувам се! SPetrova, може и да не усетиш промени в настроенията, не е задължително.
Mamaivana, макар и да не сте правили сега трансфера, новината, че имате толкова добри ембиончета, е много добра! Щом Баев в преценил, значи залага на по-сигурно.
Liliberta, Mucuni, да са живи и здрави малките мъже! 1 годинка - това си е направо първи юбилей!
Аз тази седмица ще ходя на контролен. Чувствам се добре, коремчето расте, бебето мърда, вече ми отстъпват място - значи всички забелязват, дори и с палто като съм. Шегуваме се, че за Коледа сигурно аз ще обличам червения костюм  Joy

# 373
Голяма прегръдка за адашката, да се оправяш и за Коледа да ни зарадваш.  Hug
На стартиращите да вземете пример от нея, само положитени мисли е емоции и ще видите, че ще се получи.
SPetrova75, честата смяна  в  настроенията, цял живот ни преследва. Simple Smile
moonika, кога ти беше термина, ходиш ли вече патешката?

# 374
Привет и честит първи сняг! Дано се задържи, обичам на Коледа да има сняг.
За Моника не знам, но аз определено се клатя като пате. Коремчето   наедря, вкъщи ме събуват и обуват. Шуши футболист ще го правим, не спира да рита.
Нямам оплаквания, на последния преглед Баев каза, че се развива  нормално, тонове, всичко ни е наред.
Успех на момичетата, които са започнали стимулация, стискам палци и положителни резултати!   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт