Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 438
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofiq
Момичета, от днес съм в стимулация, стискайте палци.
Вярвам и се моля този път да стане.  Praynig

# 376
Браво Лучита, успех ти желая. Виж на какъв хубав ден стартирате с Баев- от Андреевден започва да се увеличава деня и всичко да нараства! Сигурна съм, че ще ви е на късмет!!

Как патешка походка, бе момичета, старая се да се движа грациозно Joy Нали сме две дами - да не ни се смеят. Но по снега не ходя, страх ме е.

# 377
Успех на Luchita_K и SPetrova75, за Коледа по две сърца да носите !  Hug

Бременните да внимават, никакво излизане сами  в поледицата. Вкъщи на топло, че навън и вирус може да хванете.

# 378
Чудесно, Luchita_K. Сигурно ще се засичаме! По какъв протокол си?
Mucuni инжекциите там ги бием. Знам, че ако искам може акушерката да ми покаже как да го правя сама, ама в момента ми е удобно така. Сега ми взеха кръв за хормонални изследвания – естрадиол, пролактин и прогестерон, LH
Не знам какво мисли мъжа ми, ама аз не усещам да имам странни настроения. По-скоро ми е нервно как ли ще се развиват нещата. Баев както винаги е много внимателен и ми обяснява все подробно, ама нали знаете, като нямам кристална топка да надникна в бъдещето...Simple Smile

# 379
Vespova, Moonika, как сте момичета, пишете ли писма на дядо Коледа за много играчки?
Luchita, SPetrova, mamaivana, виждам, че вече сте започнали. кураж на всички, успех, живот и здраве скоро да имате само хубави новини да разказвате!

# 380
Много се радвам Петрова, давай така с положителна настройка. Личното отношение и съпричастността на Баев много помага. Стискам палци, да сигнете до трансфер и да видите  EFP

# 381
Момичета, бях на контролен преглед. Д-р Баев каза, че всичко ни е в норма. Нашата мома хем фотогенична, хем с манекенски мерки  Joy .  Бебето вече започвало да има усещане за допир, защото ръчичките на този етап се развиват усилено. Ще започне да разпознава дали мама или татко го гали през корема.
Напоследък съм започнала да похърквам през нощта, ама не било нищо необичайно.

# 382
Наистина Баев е много мил човек, много ме окуражава и ми вдъхва доверие. Пак бях на преглед, според указанията веднага щом ми дойде цикъла отидохме. Изписа ми още неща, сега имам и по 4 инжекции Мерионал. Вече съм на същинската стимулация.

Moonika, вашето сладурче кокетно май ще бъде Simple Smile Мислите ли за имена или ще чакате до последно?

# 383
Привет и от мама кит Simple Smile  много мина малко остана. Нереално ми е, че след месец ще гушна рожбата си.

moonika и аз като теб, похърквам заобиколена от възглавници, вече не мога да спя в легнало положение. Нямам оплаквания, единствено ме мъчат киселини. 

SPetrova75, Голяма душа е Баев, лекар с призвание, успех мила. 

# 384
Petrova, такъв е Баев, винаги е грижовен и внимателен.

На мен приятелките ми подариха една специална възглавница за бременни, която е като огромен суджук и като се завъртиш настрани е много анатомична и удобна. А за похъркването питах, ако не е нещо драстично е нормално да го има, понеже се увеличавал притока на кръв към лигавиците в носа.

Vespova, киселини и аз имам, но не много. Пиеш ли нещо за тях?

# 385
Как се изниза времето и скоро мами ще ставате!  Hug
Тежко е накрая, всичко тежи, ама е от хубаво.
Момичета планували ли те как ще раждате?

# 386
Очаквах като започне стимулацията да се чувствам много по-неразположена. Даже предвиждах да искам отпуска да си поседя вкъщи. Но в интерес на истината не е кой знае какво. Усещам се само по-подпухнала по корема.

Moonika, такива възглавници съм виждала само на снимка, оформени като животинчета. Изглеждат доста забавни.

# 387
Успех на момичетата в стимулация.  Praynig
Ние януари ще продължим, така решихме, да изкараме празниците и дето се казва Нова година, нов късмет.
А и честит 8-ми декември, няма бивши студенти, така че весел празник.

# 388
Mucuni, да ти призная, нямам търпение да минат и останалите няколко месеца.

SPetorova, ако можеше възглавницата и да ме побутва, когато тръгвам да ставам, щеше да са направо вълшебна Simple Smile . Голямо неразположение и аз не съм имала при стимулацията. Баев ме следеше внимателно, а аз го питах за всичко, което ми минеше през ума. Усещах подпухнал корем и в началото се притеснявах как ще ми понесат инжекциите, но нямах проблеми.

mamaivana, януари е близко. Изкарайте си хубави коледни празници и дай Боже, догодина да сте с един повече Simple Smile - Пожелавам ти го точно на деня на Света Ана!

# 389
Честит празник на Света Ана, тя е покровителка на майчинството, семейството и женското начало.

moonika, бързо ще се изтъркалят, сега се пази и събирай сили, че безсънни нощи те чакат.

mamaivana, наслади се на празниците, нека те заредят и с нови сили напред! Hug

Общи условия

Активация на акаунт