Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 166
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
moonika, нямаме право да униваме. Знам за какво чувство говориш, но перспективата за успех, трябва да ни е импулс за всяко предизвикателство!

# 121
Момичета, както знаете суеверието ме гони и не смеех да кажа, на 09.04 имах трансфер и сега  чакам. Извадиха 9 яйцеклетки, от които се оплодиха 8, трансферираха 2 ембриона, другите ги замразихме. Добре съм, нямам оплаквания, усещам от време на време леко придърпване и се чудя дали е нормално. Единствено чакането ме убива, моля се този път да стане!  Praynig

# 122
Момичета, както знаете суеверието ме гони и не смеех да кажа, на 09.04 имах трансфер и сега  чакам. Извадиха 9 яйцеклетки, от които се оплодиха 8, трансферираха 2 ембриона, другите ги замразихме. Добре съм, нямам оплаквания, усещам от време на време леко придърпване и се чудя дали е нормално. Единствено чакането ме убива, моля се този път да стане!  Praynig

Стискам палци всичко да е наред!  Hug
Не се притеснявай от придърпването, нормално е, избягвай стреса и си почивай.

# 123
Vespova каква хубава новина  Hug искрено се надявам всичко да върви добре. Мисли си само положителни неща. Казват, че до всеки човек има по един ангел хранител, които само чака да си пожелаеш нещо хубаво, за да помага да се сбъдва. Неизвестността в такива моменти сигурно кара времето да тече много бавно, намирай приятни занимания и времето ще се изниже. 

# 124

Стискам палци да се покажат двете заветни черти!  Hug

# 125
Благодаря ви много за окуражаването. Вече попреусмислих нещата, чувствам се доста мотивирана за всичко, което ще е нужно занапред!

mamaivana , правихме лапароскопия, но при мен за съжаление не може да помогне. Нали доктор Баев предпочете този метод за проверка на проходимостта защото понякога така се и решавал проблем. Но при мен не е възможно. Какво следва ли? ами ще довършим задължителните изследвания и за мен и за мъжа ми и след това пак среща и вървим към стимулация.

Vespova и аз стискам палци, дано скоро има с какво да ни се похвалиш Simple Smile!

# 126
Благодаря ви много за окуражаването. Вече попреусмислих нещата, чувствам се доста мотивирана за всичко, което ще е нужно занапред!

mamaivana , правихме лапароскопия, но при мен за съжаление не може да помогне. Нали доктор Баев предпочете този метод за проверка на проходимостта защото понякога така се и решавал проблем. Но при мен не е възможно. Какво следва ли? ами ще довършим задължителните изследвания и за мен и за мъжа ми и след това пак среща и вървим към стимулация.

Vespova и аз стискам палци, дано скоро има с какво да ни се похвалиш Simple Smile!

Важното е че постепенно нещата се изясняват и знаеш с какво трябва да се пребориш, а с яйчниковия резерв как си?

# 127
С него, да чукна на дърво, не е показало проблем. При мъжа ми също до сега не сме установили да има нещо. Същественото в момента е запушването.

# 128
moonika, запушените тръби е решим проблем, чувала съм, че някои лекари ако са запушени,  при ин витро предпочитат да ги махнат, така че спокойно, зареди се с търпение и всичко ще се нареди.  Hug

# 129
а аз съм чувала, че има значение къде точно е запушването и от това зависело дали има смисъл да се пробва отпушване.
moonika надявам се още да има някакъв шанс за отпушване

vespova Hug стискаме палци!!!

# 130
Благодара ви за подкрепата и искам да се похваля, че този път  не съм правила тестове. Мисля си, че съм бременна и до кръвния никой не може да ме разубеди.

Manastasia, така е, има значение къде е запушването и следствие на какво се е получило. 

moonika, Баев знае най-добре какво е удачно в твоя случай, информирай се, но не се стресирай. Hug

# 131
значи имаш много силно вътрешно усещане Simple Smile кога се пада да е кръвния?

за запушването, в какъв смисъл зависи в следствие на какво?

# 132
Manastasia, не знам какво имам, само знам, че така ми е по-спокойно, обнадеждена съм, нямам индикации за цикъл. Датата е 23-ти, но май ще отложа за понеделник.
Запушването може да е вродено или следствие на прекарани възпалителни процеси и заболяване, зависи и в коя част на тръбите е.

# 133
Веспова, браво на теб, имаш железни нерви, аз едва издържах няколко дена.

При нас положението никак не е розово, нивата на FSH и естрадиола не са в норма, добре че имам замразени...  Sad

# 134
И аз съм чувала, че ако запушването е откъм външния край лесно може да се отпуши оперативно. А ако от долната, към матката, е по-сложно. Надявам се всичко да се развива максимално благоприятно и скоро да почвате с опитите!

mamaivana и ние така, но трябва да събирам

Общи условия

Активация на акаунт