Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 177
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Стискайте ми палци, предстои ми пункция!
Фоликулите са нарастнали, доктор Баев ми постави за последно мерионала и декапептила и вече спираме стимулацията. Сега ми даде една друга инжекция, Овитрел, която трябва да си поставя точно 36 часа преди пункцията. Даже ми записа и точно в колко часа трябва, да не взема да се объркам.
Много съм развълнувана. Да си призная и поуплашена, но и много развълнувана!

# 181
стискам палци , moonika  Hug пожелавам ти всичко да мине леко, да има хубави яйцеклетки и въобще всичко да е успешно!!! няма защо да се плашиш, мисли си само за хубави неща. нали няма да ходиш самичка? следвай си точно указанията на доктор Баев и всичко ще е наред!

# 182
Няма страшно  moonika, всичко ще бъде наред! Стискам палци  и  трансфер да има!  Hug
mamaivana взимай мерки навреме с това пушене, влей му акъл в главата.

# 183
Стискайте ми палци, предстои ми пункция!
Фоликулите са нарастнали, доктор Баев ми постави за последно мерионала и декапептила и вече спираме стимулацията. Сега ми даде една друга инжекция, Овитрел, която трябва да си поставя точно 36 часа преди пункцията. Даже ми записа и точно в колко часа трябва, да не взема да се объркам.
Много съм развълнувана. Да си призная и поуплашена, но и много развълнувана!

Сега видях, стискам палци!  Praynig
Ако е минала пункцията, сега всичко е в ръцете на Дойчев. Не се притеснявай, той е страхотен ембриолог.
liliberta, добре съм, но чакам да мине рисковия период...

# 184
Vespova в коя седмица си, не мина ли 12-та, рискове винаги има, но ако нямаш проблеми като мен може да дишаш по-спокойно, просто не се натоварвай.  Hug

# 185
Здравейте момичета, благодаря за подкрепата на всички!!!
Пункцията мина, извадиха 8 яйцеклетки.
Не обърках часа за онази инжекцията Simple Smile поставих я навреме. Но вечерта, когато спрях храна, ме подгони една предстартова треска и мъжът ми ме закачаше, че съм била като ученичка пред изпит!!! После всичко мина добре, дано да са качествени и осемте. Сега чакаме да разберем как върви с оплождането.  Стискайте ни палци, отново!

# 186
moonika браво, на мен ми извадиха девет, от които 8 се оплодиха, Дойчев е направо магьосник. Стискам палци и скоро двете черти да видиш.  Shocked

Mucuni в 10-та гестационна седмица съм,  не се натоварвам, представям си как се развива шуши, четох, че важните органи започват да функционират, по пръстчетата  на ръцете и краката са се оформили малки нокътчета и върху главата има първи зачатъци на коса, а е само около 30 мм, истинско чудо!  Hug

# 187
браво moonika!! дано всичките са добри и се оплодят!
видя ли, че няма страшно от манипулацията  Hug сега имаш ли други лекарства или просто чакате?

Vespova , сега трябва да се храниш много пълноценно, мисля че точно по това време се формира мозъка. имаш ли много промени в настроенията?

# 188
mamaivana, твоят хубостник директно да спира цигарите, няма извинения, няма инцидентно. Минавали сме и ние по този път. Даже и двамата пушехме. Не беше лесно. После няколко пъти го заподозрях, ама като видя как се отразява на резултатите, започна сам да се контролира.

moonika, много се радвам, че нещата вървят добре. Успех!

При нас - още не съм започнала. Пуснахме още едни изследвания, понеже усетих едно парене и се притесних да не е някакъв цистит. Дано няма нищо.

# 189
Благодаря за окуражаването, момичета!
Направихме трансфер, чувствам се щастлива! До тук всичко върви добре, много ми е едно емоционално в момента... И доктор Баев, и доктор Дойчев, и всички там са толкова мили! Чувствах се като на нещо много специално и наистина беше. Дай боже всичко да се развива добре!!!

# 190
Честито, moonika!!! Вярвам, че всичко ще е наред!  yes
Как се чувстваш сега? Как мина процедурата?

# 191
Благодаря ти  Hug
Добре се чувствам. Нямам усещане за някакъв физически дискомфорт. По-скоро идеята ме кара да се чувствам различно.  Преди трансфера трябваше да изпия доста вода, защото пълния пикучен мехур помагал по време на поставянето на ембрионите. После нещата не отнеха много време. За сега не сме казвали на близките нищо и мисля да по изчакаме. Не искам да си създавам фалшиви надежди още от сега.

# 192
moonika чудесна новина, браво! не мисли сега за роднините, няма смисъл от патаклама. важното е, че се чувстваш добре и нещата вървят по план. колко ембриончета имаше?

# 193
Стискам палци moonika, да има положителен резултата.
Тези две седмици ще ти се сторят най-дългите в живота, не се поддавай на напрежението .  Hug
Колко се развиха,  замразихте ли?

# 194
Благодаря за окуражаването, момичета!
Направихме трансфер, чувствам се щастлива! До тук всичко върви добре, много ми е едно емоционално в момента... И доктор Баев, и доктор Дойчев, и всички там са толкова мили! Чувствах се като на нещо много специално и наистина беше. Дай боже всичко да се развива добре!!!

Браво, чакам благата вест!  Hug
Лесно е да се каже, но ако можеш не го мисли, отдай се на почивка и си изчакай кръвния тест за да не се психираш.

Общи условия

Активация на акаунт