Сушилня - комбиниран уред или самостоятелен?

• 41 468
  • 169
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Как предпазвате пералнята от мокрене ,ако се намира в банята? А ако е на балкона,как я свързвате с вода и канал?

Аз бих изкарала сушилнята на балкона, защото и трябва само кабел за ток  Peace

Леля ми си сложиха пералнята и сушилнята в банята, като сушилнята е над пералнята и до тях има стъклена преграда, която продължава с праг и така не стига вода до тях  Peace

# 91
  • София
Електроуред на балкон не е добра идея, ако няма да се отоплява. Особено пък сушилня или пералня. Зимата всико замръзва и после почват проблемите.

# 92
Електроуред на балкон не е добра идея, ако няма да се отоплява. Особено пък сушилня или пералня. Зимата всико замръзва и после почват проблемите.
И аз така смятам!

# 93
Трета година сушилнята ни е на неотопляем остъклен балкон. Работи без проблеми.

# 94
Трета година сушилнята ни е на неотопляем остъклен балкон. Работи без проблеми.
За остъклен е ясно, аз имам предвид открит, целта ми е да го освободя от простряни дрехи, а да слагам сушилня абсурд  Simple Smile

# 95
Някой да ползва комбиниран уред на Whirlpool?

# 96
За мен отделни уреди е много голям компромис, само ако вече имам единия и твърдо не искам да го сменям е смислено да се допълни с другия.

От половин година ползвам комбиниран уред с термопомпа и висок енергиен клас с вместимост 9/7 пране сушене, марка АЕГ. Аз пера 5-6 дни (нощи по-скоро)  в седмицата, но не голямо количество.

Предимствата:
- най-голямото: вечер се прибираме към 11-12 вечерта, събличаме всички дрехи + тези от тренировките, слагам ги, натискам копчето и лягам. Сутрин ме чакат готови за обличане. Без прехвърляне и междинни дейности между пране и сушене. Дрехите ми за тренировки буквално са всеки ден едни и същи - нощем се перат, сутрин си ги слагам в сака и така Simple Smile
- заема по-малко пространство, ако е проблем пространството.
- един уред по-малко за разваляне  Rolling Eyes и за поддръжка и профилактика
- по-лесно за употреба, даже мъжът ми, който не е силен в копчетата на домакинските уреди се справя, ако се наложи.

Недостатъци:
- засега не съм открила. Единствено ми се струва, че ако се развали комбиниран уред в частта на сушилнята, не можеш и да переш, а ако са отделни ще можеш да переш. Но това е извънредна ситуация, която я се случи, я не се случи.

# 97
Някой да ползва комбиниран уред на Whirlpool?
Ние купихме преди месец. Сушилнята още не съм ползвала  Blush

# 98
А доволна ли си от пералнята? Моля те пиша като тестваш сушилнята, защото още съм в чуденка, а имам време да избирам.

# 99
 10г. бяхме с Уърпул. На 10-тата година програматорът се развали и трябваше да купя нещо  Wink Не мисля, че съм пристрастна към марката. Отидохме в 2-3 магазина с голям избор. Уърпул имаше промоция-5год. гаранция. Електролукс беше с подобни параметри,по-малка гаранция/2 или 3 год/, но +200лв и не ми се даваха  Blush,
От пералнята съм доволна  Peace.Пусках вече веднъж и сушилня. Едно одеало,чаршаф и възглавница и 2-3 детски дрешки, че се изпусна малката, докато спи следобед.На програма пране+ сушене-2кг. Всичко извадих сухо, меко, одеалото пухкаво, възглавницата и тя  Peace,нищо смалено,може би само чорапките една идея по-малки  Wink
Ето тази е:
Мисля, че не е с инверторен мотор, ако ви притеснява шума, може да сравните с други марки. Нямам представа най-новия модел в продажба ли е вече, но пък и цената ще е по-висока  Peace

# 100
И аз съм с комбиниран уред, защото нямам място за два. Купихме я през март, от месец активно ползвам сушилнята. Е няма такъв кеф. Всичко суша, изобщо не гледам етикети. Пускам вечер и сутринта прибирам.
Ето такава е: https://www.technomarket.bg/peralni/samsung-wd-80j6410aw-le-09143026

# 101
  • Kazanlak
Здравейте, някой има ли http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines%26Dryers/Washing-m … -WSSS-EU/p/682346  .не дадоха упътване на български и  цял ден я мъчим на суши, обаче не става и не става

# 102
  • София
Здравейте, някой има ли http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines%26Dryers/Washing-m … -WSSS-EU/p/682346  .не дадоха упътване на български и  цял ден я мъчим на суши, обаче не става и не става
Ами то на сайта на индезит няма упътване на български, така че ползвай английското примерно или на друг език.
/Това е то индезит Mr. Green/

# 103
За да не съм голословна - и аз имам комбиниран уред на АЕГ с термопомпа и съм твърде доволна, недостатъци не съм видяла. Т.е. мнението ми съвпада с това на Shinebox.

# 104
Кое е АЕГ-то?

Общи условия

Активация на акаунт