Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 108 872
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
То върху всяка кожа парфюмите се развиват различно,явно теб Шанел5 те обича. Mr. GreenДобре дошъл в нашата темичка. Hug

# 106
  • София
Menerva, моята съпоставка е стара, отпреди десетина години между оригиналната Венеция и рефанската имитация. Спомените ми за оригинала са за богат, разкошен и преливащ се аромат от цветя, плодове и подправки. Докато имитацията на Рефан беше преобладаващо, та чак преекспонирано сладка, но пък с уникална трайност. Имаше осезаема разлика между двата.  Peace Толкова години по-късно не знам дали има някаква промяна към по-добро в имитацията на Рефан.  33uu
Май и Заг го предлагат, но за тяхната версия нищо не мога да кажа.

# 107
  • BG-DE
Солар, magicjo, много ви благодаря за споделеното, нямам търпение да ме пусне гадната хрема, която ме е хванала и да го тествам  Hug

# 108
То върху всяка кожа парфюмите се развиват различно,явно теб Шанел5 те обича. Mr. GreenДобре дошъл в нашата темичка. Hug
Благодаря! Добре заварили! Simple Smile

# 109
Нел,честита Роза Hug,Николай и оригинала се развива така да,просто ме учудваш ,че си мъж а ползваш дамски парфюм. Mr. GreenКазваш,че даже си си и пръснал,наистина ме учудваш. Laughing,отначало си помислих,че за подарък си го поръчал.
О, аз съм голям фен на парфюмите, колекционирам си и вече ползвам всякакви.  Laughing  Преди си държах дамските само за вкъщи, но в един момент се пречупих и започнах и тях да нося - все пак бутилките нямат гениталии.  Laughing А и щом мирише добре, защо да се ограничавам?  Wink  Интересното е, че досега никой не е забелязвал, когато съм ползвал дамски парфюми, даже са ми правили комплименти.  Laughing  Може би върху моята кожа миришат различно.

Ще бъде интересно един мъж да споделя за дамски аромати...Всяка от нас е ползвала поне веднъж мъжки, защо да няма и другия вариант. А и на всеки човек ароматът стои по различен начин наистина.

А относно това, че коментираше за Шанел 5. Пробвай версията на Ди енд Пи.

# 110
  • Deutschland
Едно време Рефан правеха страхотна имитация на един мъжки парфюм на Пако Рабан, Пако се казваше. Пръсках се с голям кеф. Вече не се намира и в оригинал Sad

# 111
Добре дошъл в нашата темичка. Hug
И от мене добре дошъл!
Хубаво е да имаме мъж тук!  Mr. Green
Прав си за парфюмите - абсолютно си прав - и аз нося чисто мъжки навън и не ми пука! Никой не е забелязал до сега и не ми е казал: "Леле, това дето си го облякла е мъжки аромат"
С такова удоволствие нося JOOP! /примерно/, и в оригинал, и в имитацията на Рефан....Изпадам в "запой" направо с него....!
 Peace

# 112
Ще бъде интересно един мъж да споделя за дамски аромати...Всяка от нас е ползвала поне веднъж мъжки, защо да няма и другия вариант. А и на всеки човек ароматът стои по различен начин наистина.

Благодаря за съвета!  Simple Smile  Досега не съм пробвал нищо от тях, но при първа възможност ще си взема.

И от мене добре дошъл!
Прав си за парфюмите - абсолютно си прав - и аз нося чисто мъжки навън и не ми пука! Никой не е забелязал до сега и не ми е казал: "Леле, това дето си го облякла е мъжки аромат"
С такова удоволствие нося JOOP! /примерно/, и в оригинал, и в имитацията на Рефан....Изпадам в "запой" направо с него....!
 Peace
Абсолютно е така! Аз преди също имах вътрешни задръжки и ограничения, но откакто се отпуснах, сякаш цял нов свят изникна пред мен.  Laughing  Парфюмите ме правят щастлив, колкото и странно да звучи. Simple Smile
Освен това на повечето съвременни парфюми (с някои изключения) никъде на опаковката не пише дали са за мъже или жени. А нишовите дори по официално описание са си ориентирани към всички, за да може всеки сам да си прецени какво му харесва, без да се ограничава.  Wink

# 113
  • Бургас
Едно време Рефан правеха страхотна имитация на един мъжки парфюм на Пако Рабан, Пако се казваше. Пръсках се с голям кеф. Вече не се намира и в оригинал Sad
Ако говориш за този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Paco-1487.html,
ароматът всъщност е унисекс и все още се продава он-лайн. През лятото щях да си го купувам, но така и не стигнах до него.  Simple Smile
Честно казано, не виждам нищо странно мъже да носят дамски парфюми и обратно. Самото делене на мъжки и дамски понякога е доста относително, да не говорим, че повечето нишови предложения се водят унисекс, въпреки че почти винаги са или с мъжки или с дамски уклон. Естествено, има аромати, които за мен са изцяло дамски и стоят нелепо върху мъжка кожа, както и обратното.  Peace

# 114
Ако говориш за този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Paco-1487.html,
ароматът всъщност е унисекс и все още се продава он-лайн. През лятото щях да си го купувам, но така и не стигнах до него.  Simple Smile
Честно казано, не виждам нищо странно мъже да носят дамски парфюми и обратно. Самото делене на мъжки и дамски понякога е доста относително, да не говорим, че повечето нишови предложения се водят унисекс, въпреки че почти винаги са или с мъжки или с дамски уклон. Естествено, има аромати, които за мен са изцяло дамски и стоят нелепо върху мъжка кожа, както и обратното.  Peace

КДС, този  парфюм е разкошен и беше много траен в оригинал. Мъжът ми го ползваше много. Аз също имам изпръскано едно шише назад във времето.

Имаше супер добра версия на Ди енд Пи, но е спряна повече от две години.

Имаше и Рефанска, която също беше добра, но и тя в спряна.

# 115

Благодаря за съвета!  Simple Smile  Досега не съм пробвал нищо от тях, но при първа възможност ще си взема.

И от мене добре дошъл!
 Peace
Абсолютно е така! Аз преди също имах вътрешни задръжки и ограничения, но откакто се отпуснах, сякаш цял нов свят изникна пред мен.  Laughing  Парфюмите ме правят щастлив, колкото и странно да звучи. Simple Smile
Освен това на повечето съвременни парфюми (с някои изключения) никъде на опаковката не пише дали са за мъже или жени. А нишовите дори по официално описание са си ориентирани към всички, за да може всеки сам да си прецени какво му харесва, без да се ограничава.  Wink

Ники, ще ми бъде интересно да ми споделиш кои дамски аромати ползваш и харесваш?

Аз например преди години си харесах много един парфюм, който се оказа дамски от един инструктор във фитнеса, където ходех.

Имам интересен случай и с един мъж, с който сме се засичали няколко пъти в различно време на годината в един магазин, от който години наред си купувах оригинални парфюми и той все си взимаше Елиън. Казваше, че това е любимият му аромат и че всичките му приятели го питали кой е и искали и те.  Simple Smile

Моят съпруг пък например много харесва Еуфорията на Келвин Клайн, но все не се осмелява да се напръска...Ама нали ние сме от по-друго поколение, сещате се.  Simple Smile

А единият ми син така хареса преди време Ма Дам на Готие, че се наложи да му го предотстъпя. Simple Smile

# 116
Ники, ще ми бъде интересно да ми споделиш кои дамски аромати ползваш и харесваш?

Аз например преди години си харесах много един парфюм, който се оказа дамски от един инструктор във фитнеса, където ходех.

Имам интересен случай и с един мъж, с който сме се засичали няколко пъти в различно време на годината в един магазин, от който години наред си купувах оригинални парфюми и той все си взимаше Елиън. Казваше, че това е любимият му аромат и че всичките му приятели го питали кой е и искали и те.  Simple Smile

Моят съпруг пък например много харесва Еуфорията на Келвин Клайн, но все не се осмелява да се напръска...Ама нали ние сме от по-друго поколение, сещате се.  Simple Smile

А единият ми син така хареса преди време Ма Дам на Готие, че се наложи да му го предотстъпя. Simple Smile
И аз много харесвам "Alien", един от любимите ми е. Simple Smile  Най-любимите ми дамски парфюми са двата на Мадона - "Truth or Dare" и "Truth or Dare - Naked". Последният дори си е направо унисекс според мен. Simple Smile
Много харесвам също и "Green Tea" на Елизабет Арден. Наскоро попаднах на версията му с бамбук и направо се влюбих.  Laughing  По-рано споменах и за Шанел 5. По принцип съм склонен да харесам почти всеки парфюм.   Laughing  Може би не ми допадат само крайните миризми, тоест твърде дамски или твърде мъжки.

# 117
  • Deutschland
KDS, благодаря. На мен ми казаха, че не се намира никъде и е спрян от производство. Уникален аромат е!

# 118
Днес пробвах на блотер 419. EAU DE PARFUME AU THE BLUE- BVLGARI, влюбена съм в този аромат  Heart Eyes. Имаха обаче само капсуловани по 100 мл, та ще си потърся другаде. Аз от няколко месеца насам само на унисекс аромати налитам, много съм си променила вкуса. А това Булгари пробвал ли го някой, който познава оригинала? Дали е близък? Надявам се и трайността да е добра.

Искам да похваля обслужването на Ди енд Пи - вчера към 17:30 се обадих да поръчам един парфюм (в София) и днес сутринта вече беше в офис на Еконт във Варна. Досега толкова бързо никой не беше откликвал, а и жената, с която говорих беше много отзивчива.

Nikolay87, добре дошъл при нас!

# 119
Здравейте, търсих назад в темите, но не успях да намеря отзиви за Алюр, иска ми се да си го купя, но не знам коя марка му прави най-сполучлива и трайна имитация. Ако някой го е ползвал да помага Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт