Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 108 873
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Алюр е много сполучлив във версията на Сан Сиро за мен. PeaceХвалена е имитацията на ДП,аз лично ти препоръчвам тази на С.Сиро.

# 121
Здравейте, търсих назад в темите, но не успях да намеря отзиви за Алюр, иска ми се да си го купя, но не знам коя марка му прави най-сполучлива и трайна имитация. Ако някой го е ползвал да помага Simple Smile

Аз съм изключително доволна като трайност и близост до оригинала от Ди енд Пи.

Не ти препоръчвам Рефанския.

А назад в темите момичета са споделяли добри отзиви и за версията на Сан Сиро

# 122
Влезнах в сайта на Сан Сиро, но нещо не им е наред. Не мога да поръчам нищо, кликвам върху парфюма и изобщо не ми го отваря  newsm78

# 123
Тествала съм Allure във варианта на Infinite love, много ми хареса, с уговорката, че не познавам оригинала. Като цяло съм голяма почитателка на Infinite love, а - както неведнъж съм споменавала - Euphoria-та им е страхотна.

# 124
  • София
Момичета,
днес си взех  от Елитис  имитациите на Fashion&Fragrances  Армани Си-разкошен е и много траен(вече повече от 6 часа го усещам осезаемо Heart EyesНе знам дали е добра имитация,но на мен много,много ми харесва  Simple SmileSimple SmileМоля някоя от вас, която познава оригинала да сподели дали  добре е направен Praynig

# 125
И аз много харесвам "Alien", един от любимите ми е. Simple Smile  Най-любимите ми дамски парфюми са двата на Мадона - "Truth or Dare" и "Truth or Dare - Naked". Последният дори си е направо унисекс според мен. Simple Smile
Много харесвам също и "Green Tea" на Елизабет Арден. Наскоро попаднах на версията му с бамбук и направо се влюбих.  Laughing  По-рано споменах и за Шанел 5. По принцип съм склонен да харесам почти всеки парфюм.   Laughing  Може би не ми допадат само крайните миризми, тоест твърде дамски или твърде мъжки.
Двата на Мадона са просто ...шедьоври!!! Имам ги и двата, но кафявия е нетраен на мен. Шедьовър, но нетраен....И си го пръсвам само за лека нощ.... Laughing Белия го ползвам  с огромно удоволствие, уникален е! И много траен.
"Green Tea" е адски нетраен и той...Интересно ми е на теб как е трайността? /между другото рефанския "Green Tea" е по - траен от оригинала... Mr. Green/
Влезнах в сайта на Сан Сиро, но нещо не им е наред. Не мога да поръчам нищо, кликвам върху парфюма и изобщо не ми го отваря  newsm78
Сан Сиро имат сайт ли? ...Не знаех....До сега съм срещала техни парфюми само в ОЛХ и подобни места...Може ли линк?

# 126
  • София
Ами има го в началото на темата, Солар. Mr. Green Ето линк - http://www.sansiro-bg.com/2010-02-23-13-00-05.html

# 127
Nikolay87, добре дошъл при нас!
Благодаря! Добре заварили! Simple Smile

Двата на Мадона са просто ...шедьоври!!! Имам ги и двата, но кафявия е нетраен на мен. Шедьовър, но нетраен....И си го пръсвам само за лека нощ.... Laughing Белия го ползвам  с огромно удоволствие, уникален е! И много траен.
"Green Tea" е адски нетраен и той...Интересно ми е на теб как е трайността? /между другото рефанския "Green Tea" е по - траен от оригинала... Mr. Green/
При мен и двата на Мадона са много трайни. Кафявият малко по-малко, но и той издържа поне 5-6 часа. Simple Smile Пробвах го и през лятото - тогава беше доста по-интензивен и много траен, но и твърде сладникав. През студените месеци ми е по-приятен. Simple Smile
"Green Tea" наистина е нетраен, за съжаление... Пробвах и рефанската версия - тя издържа малко повече, но пак не ми е достатъчно, макар и с добавени капки 2:1. А и той е малко по-различен - сякаш има доста по-силна нотка на лимон, а зеления чай почти не го усещам в него, докато в оригинала точно това преобладава. Simple Smile

# 128

Сан Сиро имат сайт ли? ...Не знаех....До сега съм срещала техни парфюми само в ОЛХ и подобни места...Може ли линк?
[/quote]

http://www.sansiro-bg.com/2010-02-23-13-00-05.html

но както казах, нещо не им е наред и телефон не мога да намеря в сайта, за да се обадя  newsm78

# 129
  • Бургас
Този сайт не работи отдавна. През лятото имаше друг, но преди няколко месеца получих СМС, че спира да функционира и продуктите ще продължат да се предлагат в Базар БГ и ОЛХ, така че търсете обяви там  Peace

# 130
  • Deutschland
Поръчах от Германия червения Tesori, името му беше нещо с дракон  newsm78
Според фрагрантика, наподобява Хипнотичната отрова. Дано само да го има, ако ли не ще е Белия муск, копие на мускусния на Нарцизо. Нямам търпение да пробвам.

# 131
Аз да се похваля , вече имаме Баргело и в Благоевград ( на входа на Кауфланд)

И от мен , добре дошъл , Николай !!! При нас е интересно и забавно  Hug  Laughing

# 132
Вал, преди около седмица за последно бях там, но на входа на Кауфланд имаше само щанд на "Рапфела", от които наистина нищо не съм пробвала, за да изкажа мнение. Наистина ли има нов щанд или е същият? На "Рапфела" парфюмите бяха по 10лв. А тези на Баргело на каква цена са? Пробва ли някой аромат?

# 133

И от мен , добре дошъл , Николай !!! При нас е интересно и забавно  Hug  Laughing

Добре дошъл,Николай! Надявам се да ти хареса тук.Благородно ви завиждам за Баргело,ние в Монтана освен Рефан друго си нямаме.

# 134
Добре дошъл,Николай! Надявам се да ти хареса тук.
Благодаря Ви!  Simple Smile  Аз всъщност ви четях сравнително редовно през лятото. Тези дни пак се зачетох и реших и аз да напиша нещо.   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт