Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 109 593
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
С времето установих, че много харесвам парфюми, в които има сол или подобен акорд....
Мдааааа.... Thinking И аз така.  Thinking
Уоманити и Олимпеята са ме спечелили именно с тази си нотка, която не е еднаква при двата, но е особена, нетипична, невероятна!
Аз усещам "солта" в Олимпеята на Рефан именно в първото вдишване и понеже след минути то се трансформира, ловя като омагьосана именно първото вдишване.... Heart Eyes...И пак пръскам, и пак, и пак, и пак.... Laughing..."Наркотик"....  Heart Eyes

# 376
  • Бургас
Мдааа,Сладурке,дай шанс на Клоето,аз много си го обичкам. HugИ да Ви споделя днес с ужас установих,че почти не са ми останали парфюми от имитациите,всичко съм изпръскала понеже си купувам 30-ки и заминават бързо,останаха ми само оригинали,които са много,но реших да си зарадвам душичката с нещо новичко-имитационно.И се отправих към Парфен,понеже при мен са много трайни,и съм им голяма фенка.Започвам с Брайт Кристъл разбира се Grinning-много добро копие от Парфен за мен,идентично с оригинала,две ми стават любимите версии вече тази и Рефанската.Другият парфюм,който ме очарова е Lanvin marry me-сладък,но не е сладникъв,плодово цветен,усеща се предимно жасмин,непретенциозен аромат идеален за ежедневието. Heart EyesМного ми хареса Органза на Живънши-четох много кофти  мнения за него,как не го понасяли...няма такова нещо,нищо страшно няма в този парфюм,напротив.Цветен,женствен,величествен,поставям го до Поем,който също харесвам.Това са може би двете класики,които ми допадат.Бамбото им е много добро,повече ми хареса от на Рефан.Среднощната роза е почти идентична с тази на Баргело,но все пак предпочитам втория.Не ми харесаха-Диор Чери,Issey miyake pleats please,amouage dia-този е ужасен,сякаш Шанел 5 беше пред мен,за мен си приличат. PeaceНе ми хареса Chloe love story-много обикновен ми се стори с дразнеща позната нотки,нямам представа каква е тази съставка,но съм я усещала и в др.парфюми.Chanel chance eau tendre-уникален,близък до истинския,хванали са идеята ,много ми хареса,много свеж,нежен аромат,препоръчвам за проба. PeaceМного им е добро Черното Версаче-това е най добрата имитация до момента,доста близка до оригинала,няма смисъл от оригинал даже.Narciso rodriguez for her-този също е добър,достатъчно близък до истинския.Най ми легна  на сърцето обаче Max Mara-карамелено сладък,има джинджифил и захарно цвекло,адски ми допадна,налях си 30-ка. Heart EyesФере-In the mood for love -този е много приятен,цветно -дървесен аромат.Различен,поне на мен не ми напомня на други еднотипни,следва покупка.Hermes eau des merveilles-уникално парфюмче,ориенталско-дървесно,почти няма цветя,а на мен ми допадна доста. Heart EyesИ последно,но само за сега Laughingси налях и 30-ка от Черешката на Ескада.Не устоях на вишните и малинките,има бяла ружа и сандалово дърво.Не съм голям фен на марката,но този и Магнетизма са ми любимци.Това е от мен засега. Hug

# 377
Ах, сега това ми трябваше да прочета. Имам Макс Мара в оригинал, Gold touch, нали за него става въпрос? Имам съвсем малко останал от него и си го пазя, защото няма вече никъде оригинал.

Да си поръчам освен, тъкмо ще го сравня. Парфен няма откъде да си купя тук. ах, запали ме!

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 23:13 от Анч

# 378
  • Бургас
На блотерите пише gold touch-сравни го,оригинала не се намира вече,аз не мога да сравня.

# 379
Много го харесвам този парфюм и наистина ще го поръчам да ги сравня.

Днес забърсах едно Лайт блу на Рефан.

# 380
Момичета, да Ви споделя впечатленията ми от два аромата на Парфен.

Тествах ги от приятелка, която си ги е взела.

Black Opium- YSL- доближава се до оригинала. Сравнен с версиите на Ди енд Пи и Рефан, за мен те са определено по-близки. Траен е може би колкото версията на Ди енд Пи, нямам големи наблюдения върху трайността на Рефанската версия. Развитието му обаче е съвсем различно от развитието на другите две версии, но на мен ми хареса повече от тяхното развитие. След около час избива една специфична нотка, която при другите я няма и на мен много ми допадна.

Crystal Noir- Versace- много приятно съм изненадана! Приятелката ми каза, че е изключително траен. Оказа се наистина доста траен. Доста близък до оригинала и много по-добър откъм близост от Рефанската версия (както и откъм трайност). Определено има разлики и не е имитация, която да е почти едно към едно, но доста се доближава.

# 381
Брайт, днес тествах Среднощната роза на Баргело и много ми хареса. Исках да те попитам ти пробва ли Розата на Парфен и какви са ти впечатленията. Кой от двата е по-добър и по-траен? bouquet
Нел, извинявам се, но не успявам да открия кой номер е тази Среднощна роза на Баргело /преглеждам списъка на стр.1 вече трети път, просто не мога да я открия в него...... Confused/, ще ми подскажеш ли?

# 382
Брайт, днес тествах Среднощната роза на Баргело и много ми хареса. Исках да те попитам ти пробва ли Розата на Парфен и какви са ти впечатленията. Кой от двата е по-добър и по-траен? bouquet
Нел, извинявам се, но не успявам да открия кой номер е тази Среднощна роза на Баргело /преглеждам списъка на стр.1 вече трети път, просто не мога да я открия в него...... Confused/, ще ми подскажеш ли?

Номерът на Среднощната роза е 326.

# 383
Момичета, да Ви споделя за Coco Mademoiselle  във версията на Лидъл- Suddenly.

Най-накрая през декември и аз се сдобих с него. Много съм доволна!

Като че ли наистина ще се окаже, че това е най-добрата имитация на Coco Mademoiselle, която се предлага на нашия пазар. Близостта с оригинала е много голяма на фона на другите версии на парфюма.

Липсва ми началото на оригинала, което е по-остро и силно, Лидълската версия за мен започва все едно от към средата на оригинала, но пък се доближава много. Развитие при мен почти няма. Наситеността е средна. Трайността е супер- около 6 часа.

Наистина съм много доволна, защото за тази цена от 10лв. за 50мл, не мисля че има какво повече да искам.  Simple Smile

# 384
  • Стара Загора
Добра е Лидълската имитация. Peace
Аз имам този парфюм на Ив Роше, който също е близък до Мадмоазелата, но не на 100 %.
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/So-Elixir-6492.html

Не е така плътен, траен и шлейфов. Peace

# 385
Добра е Лидълската имитация. Peace
Аз имам този парфюм на Ив Роше, който също е близък до Мадмоазелата, но не на 100 %.
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/So-Elixir-6492.html

Не е така плътен, траен и шлейфов. Peace

Отдавна съм хвърлила око на този парфюм. Може ли да споделиш как е като трайност, наситеност и развитие при теб.  Simple Smile

Харесвам и So Elixir purple.

# 386
След многото препоръки в темата прибавих към колекцията:
106 DKNY Be delicious
158 Black XS P.Rabanna
и Императрицата на D&G 126- специално този го взех с двойно количество капки и само след едно пръскане на китката мога да заключа, че е ЧУДОВИЩНО траен Shocked. За другите два ще дам отзиви по-късно. Peace

# 387
Аз си взех в крайна сметка на Заг Coco mademoiselle.Доста силен е,пръскам се само по два пъти и също е много траен,пръснато сутрин изкарва до вечерта,дори и след като се изкъпя пак усещам аромата.А иначе в магазина като го купих се пръснах отстрани под ушите,на китките  и на още едно -две места  Laughing Мерак голям,обаче беше адски силен,даже ходих след това да се мия  Laughing

# 388
Номерът на Среднощната роза е 326.
МНОГО благодаря!!! bouquet
След многото препоръки в темата прибавих към колекцията:
106 DKNY Be delicious
158 Black XS P.Rabanna
и Императрицата на D&G 126- специално този го взех с двойно количество капки и само след едно пръскане на китката мога да заключа, че е ЧУДОВИЩНО траен Shocked. За другите два ще дам отзиви по-късно. Peace
Да, чудесен избор!  Wink №106 е летен, мирише на краставица и зелена ябълка, трайността му е чудесна, дори в жегата, за Императрицата гарантирам лично, защото имам и оригинала и, рефанската версия е 1:1. Колкото до №158, на мен и оригинала не ми беше много по сърце, спирах да го усещам и го размених в крайна сметка.... Mr. Green

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 14:32 от solar_fields

# 389

Императрицата и ябълката съм ги приготвила за лятото,ама тоя мерак за нещо свежо през зимата надделя и ги взех по-рано Joy А XS в първия момент и аз помислих, че не го усещам, но след обстоен тест вкъщи си промених мнението. Чудя се на другите му две версии от Рефан дали да си ги взимам newsm78 Подобни ли са като аромати?

Общи условия

Активация на акаунт