Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 109 485
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Много ме запалихте по този Слон, ще отида да го пробвам скоро  Peace

А някой да има впечатления от 331 EX ALIEN EAU EXTRAORDINAIRE THIERRY MUGLER на Заг Зодиак? Или изобщо друга имитация, но аз само на тази попаднах от списъците. Онзи ден колежката ми ухаеше много приятно на оригинала.

# 646
Вчера минах през Рефан в Парадайз и се сдобих с Олимпеа..толкова е прекрасен! Имам чувството, че е на поне 95% сравним с оригинала. Като трайност съм доста изненадана  Flutter Даже и ми подариха някакво сапунче и ми набутаха някакви кремчета, душ-гелчета тестерчета.  Laughing
Попитах ги и за Мадмоазел и те ме увериха, че бил много добър..но като ми пръснаха на блотерче и беше толкова ужасен... Не че съм очаквала да имат хубава имитация на Шанел, но все пак Grinning

# 647
  • Бургас
Да,да друг път добър,нищо общо с истинския няма.Днес две момичета в мола ме спряха да ме питат какъв ми бил парфюма. Mr. GreenА аз съм днес с Макс Марата,явно  прави впечатление,но аз се изкъпах направо. Laughing

# 648
Да,да друг път добър,нищо общо с истинския няма.Днес две момичета в мола ме спряха да ме питат какъв ми бил парфюма. Mr. GreenА аз съм днес с Макс Марата,явно  прави впечатление,но аз се изкъпах направо. Laughing
още не съм го взела... Sad

# 649
  • Бургас
И аз ползвам Макс Марата, но на Голд Тъч /убедена съм, че е същата като Парфен, но трябва да пробвам и парфенската все пак/. Всички много ми я харесват. Може да пробваш и на Заг Зодиак, ако при теб няма от другите. Не си спомням оригинала добре и не мога да кажа до колко е близка имитацията, ще чакаме отзиви.  Peace
Между другото, виждали ли сте Парфен какви цени са пуснали в сайта си?!?  #Crazy
Дали не решиха, че продават оригинали  ooooh!

# 650
Аз бях забравила, че в чантата си прибрах един блотер с My burberry и освен, че мирише доста отчетливо..има страхотен аромат  Shocked Май тези дни пак ще ходя до Рефан

# 651
И аз ползвам Макс Марата, но на Голд Тъч /убедена съм, че е същата като Парфен, но трябва да пробвам и парфенската все пак/. Всички много ми я харесват. Може да пробваш и на Заг Зодиак, ако при теб няма от другите. Не си спомням оригинала добре и не мога да кажа до колко е близка имитацията, ще чакаме отзиви.  Peace
Между другото, виждали ли сте Парфен какви цени са пуснали в сайта си?!?  #Crazy
Дали не решиха, че продават оригинали  ooooh!

Аз имам на Голд тъч Макс Марата, ако наистина си доближава до тази на Парфен... то нямат общо с оригинала. 
Аз говоря за тази Макс Мара. Да уточним дали за същия става дума Simple Smile
http://www.fragrantica.com/perfume/Max-Mara/Max-Mara-Gold-Touch-2452.html

# 652
  • София
Видях и аз и ми се зави свят.  Crazy
Миналата седмица взех два броя наливни по 30 мл. и получих 2 бр. 10 мл. подарък. Компенсация на по-високата цена.  Stop Попитах дали скоро ще предлагат нещо ново, но продавачката ми каза уклончиво, че предполага, че колегите от търговски отдел може би работят върху нови неща. Ха, дано.  Mr. Green

# 653
  • Бургас
Ми то си пише,че имитират тази,която си показала ти има още една на шишенцето пише само Макс Мара.Аз не зная колко е близка до оригинала,не може да се намери вече да сравня,но и да не е близка,както казваш грам не ме засяга.Парфюма е супер и така,и адски се забелязва от околните. Hug

# 654
Ми то си пише,че имитират тази,която си показала ти има още една на шишенцето пише само Макс Мара.Аз не зная колко е близка до оригинала,не може да се намери вече да сравня,но и да не е близка,както казваш грам не ме засяга.Парфюма е супер и така,и адски се забелязва от околните. Hug
Аз много се надявах да е същия като оригинала, защото наистина е разкошен, но както казваш ти в твоя пост, имитацията е много приятна, много ми харесва аромата, нося си го с кеф.  Hug
Моят оригинал е наистина от няколко години и си го пазя като очите.  Mr. Green

# 655
  • Бургас
Анч, за тази Макс Мара става въпрос, да. Аз все пак да кажа отново, че не съм пробвала на Парфен и не съм абсолютно убедена, че е същата като на Голд Тъч, но съм почти сигурна - производителят е един и същи, есенцията ще е една и съща, може да е по-разредена при едните, но да е по-качествена  Stop. Но пък тук бяха изказани и други мнения за други аромати - че имат разлики, че Парфен били по-висок клас и т.н. Не вярвам, но и не споря, защото не съм сравнила един и същи парфюм на двете марки. В крайна сметка ако поръчваш от сайта, където цените са фантастични, по-добре си помисли, според мен ще се разочароваш /помня, че не си от София и предполагам, че при вас няма Парфен, но пък ако има, просто пробвай и ще споделиш/.  Peace
Убедила съм се, че колкото на човек му е по-любим даден парфюм, толкова по-трудно си намира имитация, която да му хареса и това е нормално. Любимите аромати ги познаваме много детайлно, знаем всичко специфично, както основните нотки, така и странични нюанси, а имитациите винаги са една или няколко идеи по-груби, по-орязани, доста често по-плоски, без развитие, понякога си миришат на евтини материали и т.н. Да не забравяме, че са имитации все пак. Такова нещо като "едно към едно" за мен няма.  Peace

# 656
  • Karlovo
Момичета ,спомням си ,че препоръчвахте Алюр на Лорис .Искам да попитам коя друга имитация е добра,че нещо не мога да намеря парфюми на Лорис онлайн .

# 657
  • Бургас
Момичета ,спомням си ,че препоръчвахте Алюр на Лорис .Искам да попитам коя друга имитация е добра,че нещо не мога да намеря парфюми на Лорис онлайн .
На Ди енд Пи според мен е най-добре, на Сан Сиро също, но на Ди енд Пи има повече оттенъци в аромата, по-комплексен е.

А някой да има впечатления от 331 EX ALIEN EAU EXTRAORDINAIRE THIERRY MUGLER на Заг Зодиак? Или изобщо друга имитация, но аз само на тази попаднах от списъците. Онзи ден колежката ми ухаеше много приятно на оригинала.
Този Ейлиън го имат само Заг Зодиак и е добър като изключим началото, което никакво го няма, после е много добре. Трайността е като при оригинала.  Peace

# 658
Видях и аз и ми се зави свят.  Crazy
Миналата седмица взех два броя наливни по 30 мл. и получих 2 бр. 10 мл. подарък. Компенсация на по-високата цена.  Stop Попитах дали скоро ще предлагат нещо ново, но продавачката ми каза уклончиво, че предполага, че колегите от търговски отдел може би работят върху нови неща. Ха, дано.  Mr. Green
Последно когато купувах от Парфен на Руски паметник цената беше 10 лв за 30 мл. в тяхно шише, 14 лв. за 50 мл. в тяхно шише и 22 лв. за 100 мл. в тяхно шише, като при покупка на 50 мл. подаръка беше гъба със сапун /като Рефанските гъби/...
Какви са цените в момента?

# 659
  • Бургас
Не, говоря за сайта, нямам идея за наливните в магазините, не съм ходила скоро.

Общи условия

Активация на акаунт