Фермата- сезон 1, тема 6

• 58 487
  • 894
  •   1
Отговори
# 135
За Райно съм аз на финала, предвид цялостно представяне, а и дуели и предвид останалите хора, все пак.
Съжалявам, че Митко си тръгва като пребит, не беше необходимо.
+1. Peace
Не беше нужно и трите игри да са силови. Ама зрелища да има. ooooh! Симеон малко ме разочарова последните дни, първо с държанието си към Райно, сега след дуела ( можеше да си мълчи, а не да казва, че още игри можел да изкара).

# 136
До вчера всички се оплакваха, че игрите не били особено тежки, а сега се оплаквате, че били прекалено тежки. Това е поледният дуел преди финала, все пак. Поклон и пред двамата участници. Нямаше други мъже, които да могат да изкарат този дуел докрай и на това ниво. Според мен тия контузии на Митко не са случайни. Според мен той беше пренавит, както се казва, и поради това рискуваше прекалено много и съответно съдбата не беше на негова страна. Самият двубой беше изключително равностоен. За мен ключово се оказа и жребият, който определи Митко да започне първи последното състезание. Това даде на Симо повече време за почивка и той беше по-свеж.  Другият мал шанс беше на първото състезание. Там Митко се движеше по-добре от Симо, но загуби равновесие в най-решителния момент и това го забави много. Разбира се контузиите също оказа влияние. Хората обаче трябва да знаят, че в такива моменти, когато адреналина ти е на макс, болката не се усеща толкова. Сигурен съм, че няколко часа след дуела Митко е усетил с пълна сила всичко, което му се случи. Много хора го обвиняваха, че бил мишка и страхлив. Но ето че с този дуел, въпреки всичко, което му се случи, доказа, че е достоен и истински мъжкар. Даде всичко от себе си, не му стигна малко късмет. Срещу него беше и за мен най-добрия дуелист в цялото предаване, така че и това не трябва да се подценява.

# 137
В Сървайвър поне взеха мерки след четвърти сезон. Е, вярно, че на моменти беше леко скучно да гледаме все пъзели, но пък поне всичките им участници си останаха живи и здрави.
Дори и с мерките пак имаше проблеми.
Джаферович за малко да си счупи зъбите в една от игрите.
На Занев постоянно му изтегляха някакви гадости от подутото рамо.
Йори имала мъртва тъкан в таза май след ~4 часовата мисия.

От Къртицата 2 и Кети пострада. Като се спускаше по една от пързалките в мисия си нарани крака. Показваше снимка във ФБ как и се подул. На нея обаче никой не и обърна внимание.

# 138
  • постоянно
Лично на мен ми дойде в множко историята с детето. Деца болни има много и не е  нужно да чакаш предаване като това за да събереш пари за детето си или да дадеш гласност на проблема.  Той работи с хора,  които не си броят стотинките.  Ако иска да промоутне проблема с церебрална парализа може да организира благотворителен маратон или "най силният " мъж в фитнеса или да си направят кола маска пред публика и да събират пари.   Начини има много....  Стига да имаш желание.  А и доколкото съм запозната няма процедура или лечение,  което би излекувало детето, единствено могат да увеличат качеството на живота му. Аз като гледах Иво е борбено дете и спортува и ще постигне целите си,  сигурна съм.  Не е нужно всяко предаване да ни набиват в мозъците за това.  Не е честно спрямо останалите участници.  Симо ми е най малко симпатичен,  но беше по-добрият тази вечер и победи. Нека да му дадем заслуженият кредит за това. Стига Митко,  Митко -герой. Хайде сега да гледаме един интересен финал без драми...  😍

# 139
В Сървайвър поне взеха мерки след четвърти сезон. Е, вярно, че на моменти беше леко скучно да гледаме все пъзели, но пък поне всичките им участници си останаха живи и здрави.
Дори и с мерките пак имаше проблеми.
Джаферович за малко да си счупи зъбите в една от игрите.
На Занев постоянно му изтегляха някакви гадости от подутото рамо.
Йори имала мъртва тъкан в таза май след ~4 часовата мисия.

От Къртицата 2 и Кети пострада. Като се спускаше по една от пързалките в мисия си нарани крака. Показваше снимка във ФБ как и се подул. На нея обаче никой не и обърна внимание.

Да, и там имаше някои неприятни моменти, но мисълта ми беше, че като цяло игрите бяха сравнително леки в сравнение с предишния сезон - основно си спомням много кал, бутане и блъскане там, докато следващия сезон имаше много пъзел, много нещо, почти нямаше игра, която да не включва редене на пъзел.

Рейтинг, рейтинг, но не струва повече от здравето. Изобщо, участници с травми следва да бъдат спирани от участие, а не съветвани драматично, че може да стане много опасно.

# 140
  • Ню Йорк
Отвратена съм  Sick Опосумите за единия рейтинг човек убиват. Кому беше нужна тази  гладиаторска битка и какво общо има с живота на село преди 100г ?!?! Мразя и не гледам боксови мачове, а това беше поне толкова гадно, ако знаех едва ли щях да гледам. И права беше Михнева, че е унизително за Митко, прав беше и Карбовски, че си правят рейтинг на чужд гръб и изобщо си беше гадно.
Носят се слухова, че рускинята ще спечели, дано не са верни че по-противна от нея няма.
Двубоя ще е 100 между Нора и Симо, искрено се надявам да го спечели Симо. Не харесвам никой от останалите за финала, но като че ли най ще преглътна победата на Симо.

# 141
  • Вестерос
По -противна от Альона е Нора.

# 142
По -противна от Альона е Нора.
Хич не! Альона е най- противна от оставащите.
За Райно и после за Симо съм.

# 143
  • Тра-ла-ла
Ако на финала победителят ще се реши чрез битки...какво ли са им намислили опосумите?! Ремонт на тракторен двигател, изкопаване на кладенец с голи ръце, израждане на животно Tired

# 144
  • Другата България
Отвратена съм  Sick Опосумите за единия рейтинг човек убиват. Кому беше нужна тази  гладиаторска битка и какво общо има с живота на село преди 100г ?!?! Мразя и не гледам боксови мачове, а това беше поне толкова гадно, ако знаех едва ли щях да гледам. И права беше Михнева, че е унизително за Митко, прав беше и Карбовски, че си правят рейтинг на чужд гръб и изобщо си беше гадно.
Носят се слухова, че рускинята ще спечели, дано не са верни че по-противна от нея няма.
Двубоя ще е 100 между Нора и Симо, искрено се надявам да го спечели Симо. Не харесвам никой от останалите за финала, но като че ли най ще преглътна победата на Симо.
Подкрепям всяка дума.Направо съм погнусена от тия двамата опосуми. Сигурна бях, че Митко ще отпадне след изцепките на джуката и ме е яд много.Райно ще спечели, каква рускиня Mr. Green, и дума да не става.Дано след като даде полагащото на лисия турчин даде и на  Митко част от тях,че заради него е навън...

# 145
  • out of space
Изобщо не съм възмутена. Двамата играха достойно.

# 146
Много се радвам, че Митко отпадна! Много ми е противен, а и беше нарочен за победител.
Гнусно е да манипулираш хората с личната си трагедия.

Не знам кой искам да победи. Никой не става за победител.

# 147
  • Велико Търново
Аз съжалявам за отпадането на Митко - не знам защо го приемате като "навиране" заболяването на детето и каузата, за която се бори той?!? Не е лъгал за какво влиза в играта,  /май само за него се знае за какво ще използва парите от наградата/ , откъде знаете дали не е събирал средства /или не събира/ за лечението? Не дай Боже/защото и аз имам дете/ да ми се наложи да търся всякакви начини за подобряване живота на най-милото ми Praynig Преекспонирането на драмата около Митко го правят продуцентите и водещите, не самия Митко, според мен.

# 148
Много се радвам, че Митко отпадна! Много ми е противен, а и беше нарочен за победител.

Ако беше, щеще да е  Peace
Беше нарочен само в главите на тези, които не го харесваха

# 149
Аз очаквам публично посипване на главите с пепел от всички, които какви ли не теории на конспирации развиваха и бяха сигурни че Митко е победител Laughing
То не беше че го побутвали нарочно, че му вкарвали помощници че всичко било нагласено за него.

Общи условия

Активация на акаунт