Фермата- сезон 1, тема 6

• 58 551
  • 894
  •   1
Отговори
# 675
  • Вестерос
Все ми е едно кой ще победи. Толкова тъпо и безинтересно предаване не бяха правили Иван и Андрей. Пък имах големи очаквания и нетърпение да започне. Много се разочаровах.
Бях за Веско, но уви отпадна.
Единствено се надявам да не спечели заспалата Нора.

Да бяха направили една Къртица или Сървайвър.
Хайде без генерални заключения, тъпо за теб, за мен не беше, предпочитам го пред Къртици, Брадъри и прочие

# 676
  • Вестерос
Оффф, ми що продължаваш да гледаш тъпото безинтересно предаване? Sick

Не го гледам. Знам обаче кои са на финал.

И все пак ако трябва да избера някой, по - добре Райно да спечели.

Симеон и Нора са отвратително бавни.
И дойде да ни уведомиш за това?  Stop Stop Stop

# 677
  • Тра-ла-ла
Сигурно са им дали по един алманах да зубрят вкъщи. А по-добре щеше да бъде да не им се дава, за да се види кой какво е запомнил от четеното по време на престоя във фермата.

За Нора съм

# 678
Трябва да искат специално разрешение за Къртицата от ТВ7, докато Евтим Милошев и Любо Нейков държат правата върху Сървайвър България.
Доколкото знам правата се държат от бтв, а те делегират на продуцентска фирма. Ако помните първият сезон го прави Слави Трифонов.

Евтим Милошев е заявил намерение да прави и следващи сезони, но БТВ не прави повече от едно голямо реалити на година. Може би ще има Сървайвър или Фермата догодина по това време - най-удобно за реалити.

# 679
  • София
Симпатизирам на Нора, дано да спечели Peace

# 680
  • Вестерос
Ако не им бяха дали Симо все пак най го е чел вътре, нямаше да е честно

# 681
Гласувах чрез СМС за Нора. Все още нямам върнат отговор, че са зачели съобщението ми.  Twisted Evil

Иван с писането на 2 е дразнещ  ooooh!

Музикалният фон страшно ми допада. Обичам българска народна музика.  Heart Eyes

# 682
  • Вестерос
Аз все пак съм за Райно, Нора обаче ми се издигна малко в очите с битките днес, дано е втора, а Симо трети, прекалено нахакан ми е тази вечер

# 683
  • Тра-ла-ла
Ако не им бяха дали Симо все пак най го е чел вътре, нямаше да е честно
Щеше да е честно, за всеки да има алманах във фермата.

# 684
  • Вестерос
А да, това да, а не един само

# 685
Божке, Иван и Андрай съвсем се оляха. Заек ли е или козина от заек. И за брашното ще имат да вземат. Баш си чукахме черупките на парченца едно време на село и даже не ги слагахме в храната, ами просто ги хвърляхме в курника. Кокошките веднъж не се оплакаха, че не са на брашно.

Не са попитали под каква форма Дидичка си дава черупките на кокошките, а как точно пише в Алманаха.

Аз просто ги счупвах на канарчетата  Laughing

Не, не са питали, но очевидно и тримата знаеха отговора - черупки. Калцият все е там, без значение дали е брашно или парчета.

Скрит текст:
Аз лично се подразних. Ако нещо съм ненавиждала в училище, то е било преподаватели, които искат да разкажеш урока дума по дума. Имах няколко такива - за щастие не много - и си беше цяла мъка. Зубриш, зубриш, зубриш, и накрая пак не можеш да го изпееш така както е в учебника.

Все пак един фермер трябва да знае какво се прави, а не как точно е написано в учебника.

# 686
Все ми е едно кой ще победи. Толкова тъпо и безинтересно предаване не бяха правили Иван и Андрей. Пък имах големи очаквания и нетърпение да започне. Много се разочаровах.
Бях за Веско, но уви отпадна.
Единствено се надявам да не спечели заспалата Нора.

Да бяха направили една Къртица или Сървайвър.
Хайде без генерални заключения, тъпо за теб, за мен не беше, предпочитам го пред Къртици, Брадъри и прочие

Моето виждане е такова.

Оффф, ми що продължаваш да гледаш тъпото безинтересно предаване? Sick

Не го гледам. Знам обаче кои са на финал.

И все пак ако трябва да избера някой, по - добре Райно да спечели.

Симеон и Нора са отвратително бавни.
И дойде да ни уведомиш за това?  Stop Stop Stop

Да.
Нали темата е за предаването? В началото, още преди ти да пишеш в нея, аз се включвах. После спрях, защото предаването е според мен, пълен провал. Финалистите също са  Sick
На финала реших да изкажа мнението ми. Както вие изказвате вашето.

Иначе предполагам, че Симеон ще победи.

# 687
  • somewhere near the sea
Митко първо обяви, че Симо е най-големият схемаджия, после пък бил най-достойният...щото му обеща пари

# 688
  • Вестерос
И дойде пак да кажеш, че е тъпо предаването...

# 689
  • out of space
Хайде, за Нора! Може и Мандрата. Само не Райно!

Общи условия

Активация на акаунт