Получих Коледния си подарък вече, във мен живее мъничко човече! Тема6

• 33 088
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Честита нова година, момичета. Нека новата 2016 година ни донесе много щастие, усмивки и любов. Както и едни пухкави, здрави бебоци през месец май.  newsm51

# 451
Да е Честита Новата година!
Нека да е изпълнена с много радост, здраве, късмет, мир и любов!
От все сърце желая на вас и вашите семейства здраве, щастие и късмет!

# 452
Честита 2016 и от мен! Hug
Нека донесе здраве и само положителни емоции за всички! А май месец всички да гушкаме малките си съкровища Hug

# 453
Честита Нова Година! Нека това бъде една прекрасна за всички нас година и да си гушкаме сладките бебенца през май!

# 454
Честита Нова година, съфорумки! Бъдете по-здрави, по-щастливи, усмихвайте се и се обичайте повече през 2016-та! cheers bigdance2

# 455
За много години и от мен!

Бъдете най-вече много здрави и много щастливи!Нека новата година донесе на всички ни много сбъднати мечти,късмет,мир и любов! cheers

Как сте след великото похапване?

# 456
От сърце желая на вас и вашите семейства през новата 2016 година много здраве, щастливи мигове, сбъднати мечти и доволно количество късмет. Нека имаме едно лесно и безпроблемно раждане и да се радваме на здрави майски бебчета!!!!

Роси, не ми говори за новогодишното хапване. Сигурно съм качила 2,3 килограма. Не ми се мисли. Увеличи ми се доста апетита покрай тези празници.

# 457
Честита нова година момичета, живи и здрави, и през април-май всички да си гушнем бебчетата  bouquet
За храна дори не искам да си помислям, от малко ми става тежко  Confused

# 458
И аз ще съм качила 100%. Че и тази вечер бяхме на имен ден и съвсем... Crazy Утре пак на гости, а даже не сме уговорили кога ще се виждаме с кумовете и кръстниците ooooh! С тея празници ще счупя кантара накрая Embarassed

# 459
Забравих да честитя именния ден на всички именнички. Да са ви живи и здрави имената!!!

# 460
Я да побутна темичката нагоре, че нещо голямо затишие има тези дни Thinking
Къде се загубихте, момичета? Аз днес си скучая вкъщи - рано-рано изпратих мъжо на работа, а малкият на градина....и сега се отдавам на малко почивка, че с тези празници детето ми изцеди силите направо Crazy

# 461
 Party Party
Привет и от мен в снежния ден  Grinning
И аз си мързелувам вкъщи. Изпратих ММ на работа, дечко на ясла ии си се излежавам.
Хубав и успешен ден на всички майчета!
 Hug Hug Hug

# 462
Здравейте, момичета! Честита нова година и от мен! Желая ви да е здрава и много емоционална - с хубави емоции, разбира се. Много да ни радват мъничетата, които очакваме през май Simple Smile

Завиждам ви малко на вас, които сте си вкъщи. Аз съм на работа и започнах деня с нерви. Мъжът ми каза, че не ме пуска с градски транспорт, за да не падна някъде в леда. Да де, ама то падне ли малко сняг по улиците става лудница и 40 минути не можах да си викна такси. Как да е, закъснях си, идвам тук - студено. От сутринта съм с яке. Отгоре на това имам работа и не мога да си тръгна. А търсенето на заместник е много трудна работа, все не харесват кандидатите.
Изобщо малко припряно стартирам работната година, но вярвам, че като спра да работя ще се оправят нещата Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 463
Добро утро и от мен. Аз сутринта се опитах да отида на работа - безуспешно. Не ми стига преспите непочистен сняг ами и кръвното ми пак ми изигра лоша шега. Та май, май ще се излиза в болничен, колкото и да не ми се иска.  ooooh! Хич не искам да се затварям вкъщи, но едно е да правя кратки разходки при хубаво време, друго е да търча като финикиец от училище в училище.

# 464
Добър ден и от мен!
Честита нова година! На всички пожелавам най-вече здраве, много късмет, хубави емоции и едно голямо щастие през м.май!
И сега и аз да се оплача - и на мен днес денят ми тръгна много криво. И аз закъснях за работа с около час, не ми се работи, не ми се говори.. абе не съм за сред хора май, но няма как. Май и аз ще излизам болнични, въпреки че ми се искаше да изкарам поне до края на месеца. НО живи и здрави, както се казва.
Хубав и спокоен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт