Получих Коледния си подарък вече, във мен живее мъничко човече! Тема6

• 33 088
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, и аз от днес съм в редиците на неработещите  Crossing Arms Не знам как ще я карам сама в къщи по цял ден, дано да се почувствам в кондиция и да мога да ида някой път на работа за разнообразие. Знам, че имат голяма нужда от мен, ама какво да се прави.

# 466
amini ,  с предната бременност и аз така си мислех. Затова и до последно бях на работа. После си мечтаех да остана сама за малко Mr. Green Особено дойде ли момента с пълзене, а после и вървене...не може човек спокойно да отиде до тоалетната даже ooooh! Така че този път аз използвам свободните си дни на макс Mr. Green

# 467
Цветна палитра, аз съм в къщи принудително, бебчетата са притиснали някакъв нерв и едва ходя, лежа и т.н. Никак не се чувствам пълноценна  Crossing Arms

# 468
Честита Нова Година и от мен! Simple Smile
Amini, почивай сега, че после няма. Както е казала и цветна палитра, аз все още си мечтая да си остана за малко сама вкъщи и саааамо да си лежа.  Joy Joy Joy

# 469
Карелия, ти с близнаците кога спря работа и как се чувстваше, беше ли активна до края?

# 470
Ами бях, да. Имах много важни проекти, които нямаше как да прехвърля, трябваше да ги довърша.
Родих 10 юли, бях на работа до около края на май. Но понеже работата ми може да се върши от къщи, последните месеци работех почти изцяло и само от дивана вкъщи. Не можех да стоя на стол в офиса. Започваше да ме боли корема и не ставаше. Дори от дивана ми беше тежко и се чудех накъде да се завъртя. Реално работех само по конкретните проекти и не поемах нищо допълнително, т.е. общо взето довършвах каквото не можеше да се даде на друг.
Тежко е с близнаци, няма какво да се заблуждаваме. Ако можеш да почиваш, почивай.
Заради тези проекти, не успях да отида нито на лекции, нито на обучения. Бях си ги оставила за последния месец и половина, както правят другите работещи майки, но не става. Твърде тежко ми беше. Дори по паветата за малко не можех да издържам, започваше да ме боли корема. За градски транспорт и през ум не можеше да ми мине. Последният месец и нощем не можех да спя.
Така че, с близнаци, най-добре, ако имаш възможност, почивай. Подготви си нещата и пазарувките по-рано. Ходи на лекции, ако искаш. Чети си за кърменето Wink и това е. Няма нужда от геройства според мен. Simple Smile

# 471
Здравейте и от мен!

Моята седмица стартира в излизане в този студ и сняг,но нямаше как...все наложителни задачки,които силно се надявам да са успешни.

За яденето и аз дори от малко храна и ми става вече тежко,но мисля е нормално.Все пак беборан расте и избутва все по-нагоре всички чаркове и остава малко място за храната.

Мен честно казано колкото ми е хубаво вкъщи на топличко,толкова и ми е скучно постоянно самичка.В предвид вече и лошото,студено време съвсем.

# 472
Добър ден и от мен!

Аз не можах да спя тази нощ. Ококорих се рано,рано и не можах да заспя до 8ч. После съм задрямала и малко наваксах. На бебчо му е най-удобно да се завъртя наляво, а мен вече ме боли рамото от лежане на лявата страна. Ако се завъртя по гръб или на другата страна, започва едно недоволство и бясно шаване.. newsm32

Да ви кажа честно, откакто не работя и съм вкъщи, спряха болежките и неразположенията при мен. Давам си сметка, че на моите колеги им е било все тая дали съм добре, всичко е било един фарс и цирк "за пред хората". Знаеха,че съм бременна и пак настояваха за пътувания, да поема още работа, а не направих жест да ми подисгурят паркомясто (не е като да няма!) и ме оставяха да паркирам през 3-4 улици. Явно не съм попаднала на колектив. Как ще да е, мисълта ми беше да се пазите и мислите за себе си повече, понеже всичко в повечето случаи солидарността е само на думи.

Момичета, един въпрос ме гложди от няколко дни. Предстои ни местене малко след като се роди бебчето и на първо време мисля да вземем портативна кошара (от сгъваемите). Имате ли наблюдения за предлаганите на пазара? На мен май най-много ми допадна на Hauck babycenter.

# 473
  • На остров
Амини почивай и си гледай бебешки неща  Hug . Виж дали няма някаква лечебна гимнастика малко да те облекчи и пробвай с крем от арника да се мажеш.
Аз не съм била бременна с близнаци, но съм съгласна с Карелия, че накрая е тежко и човек няма сили за нищо. Тук затова препоръчват около 25 26 седмица мамите с близнаци да са готови с повечето неща за да може само да се почива после  Simple Smile .

# 474
Карелия, благодаря за споделения опит. Аз си мислех, че ще е тежко, но не бях подготвена за болките, които се появиха от нищото сякаш  ooooh!

natalkus в един магазин ми казаха, че общо взето това е артикул, на който няма кой знае какво да му се сбърка и нямат оплаквания от никоя марка и модел, така че вземи каквото ти харесва Simple Smile За себе си съм решила, че искам да може да се люлее, да има колелца, защото може да се наложи да се мести от стая в стая и не съм много сигурна, но казват, че е важно да има страничен отвор с цип за да може да излиза бебето като порасне.

# 475
аmini, мен ме притеснява основно закрепването на високото ниво на кошарката. Ама явно добре съм се ориентирала, понеже гледам все кошарки със страничен отвор. Simple Smile

В Комсед има намаления до 10.01.

# 476
Две в едно, ти скоро влизаш в заветната 22-ра седмица, откога я чакаш  Hug

Купила съм препарат за пране и скоро като взема дрешките ще почна малко по малко да ги пера да са готови Simple Smile и най-вече да видя от кое по колко имам, че съм много дезориентирана. Хубавото е, че племенниците ми също са летни бебета и предполагам няма да има неподходящи за сезона неща.

В Комсед има кажи речи само играчки, няма бебешки дрешки, колички и т.н.

# 477

В Комсед има кажи речи само играчки, няма бебешки дрешки, колички и т.н.

Аааа, имат и кошари, колички...даже предлагат колички и на Мutsy (поне в Paradise съм виждала).

# 478
Момичета, ние решихме, че ще поизчакаме с покупките. За количката изпуснахме вече едно намаление, но аз все се осланям на идеята, че до април- май ще има още намаления, поне покрай Великден. Би трябвало, нали?

Иначе благодаря за инфото, Наталкус. Ние точно на Муци се канихме, ама май още ще изчакаме... Дано не съжаляваме после.

# 479
Здравейте мамииии  Hug
Най-накрая и аз да мога редовно да се включвам и да чета.
Преди малко бях на лекар.. всичко е наред, моята госпожица докато не се показваше сега само разкрачена стои  Rolling Eyes  Embarassed ... срама няма Grinning
От днес и аз официално съм в болничен и не мога да се нарадвам.
Вече ми изписаха да пия магнерот, имала съм леки стягания на матката, а странно защо аз нищо не усещам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт