Получих Коледния си подарък вече, във мен живее мъничко човече! Тема6

• 33 085
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте на всички бъдещи и настоящи майски мами.
Записвам се най-накрая и аз, като една свободна, вече в болнични мама на едно бъдещо майско момиченце.
Втора бременност, имам едно майско момченце на 5 години, и тази година очаквам сбъдването на най-голямата ми мечта.Момиченце! А това, че термина ми е май (и аз съм родена тогава) е просто бонус към щастието ми.
Записвам се да ви следя и надявам се ще се влючвам редовно.

Прегръдки на всички майки Simple Smile

# 481
Добре дошла! У вас май месец стават щури купони май Simple Smile

# 482
Добре дошла! У вас май месец стават щури купони май Simple Smile

Благодаря.
Добре заварила!

По-скоро обвяваваме фалит Laughing.Пропуснах да кажа, че мъжа ми има и имен ден тогава. Sunglasses

# 483
Добре дошла! В темата май сме повече розови щъркелчета, а сега и още едно.  bouquet Къде ще ги търсим зетьовете не знам, а ще трябва и да ги подбираме...  Laughing Blush

# 484
Здравей, maya_katya!
Добре дошла! Леко и щастливо бременеене с прекрасен финал!

# 485
Аа спокойно - за такива хубави моми, зетьовете сами ще се редят. Ами да му мислим ние - майките на тез бъдещи зетьове, че ако всички татковци са като нашия, (който отсега се кани да си взема ловна пушка в чест на бъдещия зет, който ще ни доведе каката) тежко и горко на синчетата ни. Joy

# 486
Няма страшно, моят баща има цял арсенал вкъщи (подобаващ на военен) и още никого не е застрелял. Само гледаше лошо гаджетата (от ревност) едно време, а сега как се радва на зетя- малко мъжка подкрепа, че едно време бяхме 3 жени вкъщи. Със зетя е сладко да си кажеш наздраве. Wink

Добре дошла и от мен! Пък през май ще е голям купон Grinning

# 487
Привет слънчеви,
Бъдете здрави вие, вашите семейства и вашите близки, за да имате сили да се борите с всичко!
Пожелавам Ви да бъдете много обичани и усмихнати, да си починете покрай празниците и да съберете сили за нови успехи!
Пожелавам ви сбъдване на най-съкровените ви мечти ..... никой не го заслужава повече от вас!

Пожелавам ви повече радост, по-добри перспективи и по-големи успехи.

Нека 2016 г. бъде едно по-добро начало за едно по-добро бъдеще, една по-добра финансова година за едни по-усмихнати хора.

# 488
Е да де. Той нашия си се шегува като се съберат с комшията, че той пък с две дъщери. Rolling Eyes

# 489
За много години на всички! Здрави и усмихнати през тази година! Идвам официално да съобщя, че ще бъда мама на момиченце!  stork-girl
Още от самото началото имах такова предчувствие и се оказа вярно  Heart Eyes

# 490
Здравейте и от мен, дами. Включвам се почти в средата и аз - Вили на 31г. от София, с термин 14-ти май, първа бременност.  Ще се радвам да следя и споделям с вас общите ни трепети и вълнения. Хубава вечер от мен! Simple Smile

# 491
Привет мили мамчета на сладки беборанчета.
Да се похваля и аз със синьо щъркелче. Таткото ни е малко разочарован, но пък баткото е на седмото небе от щастие, защото най-накрая ще имало кой да му пази дузпите.
Втората ФМ и БХС нали бахя в 22 - рата седмица, че съм на доктор чак на 22-ри?
Пожелавам на всички да ви е слънчево, цветно и нежно......

# 492
Добре дошли на новите момичета!
Феталната морфология е 18-23 г.с., а вторият биохимичен скрининг: 15 -19+3 г.с.

# 493
Привет мили мамчета на сладки беборанчета.
Да се похваля и аз със синьо щъркелче. Таткото ни е малко разочарован, но пък баткото е на седмото небе от щастие, защото най-накрая ще имало кой да му пази дузпите.
Втората ФМ и БХС нали бахя в 22 - рата седмица, че съм на доктор чак на 22-ри?
Пожелавам на всички да ви е слънчево, цветно и нежно......

Какви дузпи ще пази малкото? Като гледам лентичките, докато дойде време да пази вратите на футбола, баткото ще напада вратите на гаджетата Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 494
здравейте Simple Smile има ли някоя от вас, която ходи на фитнес и по време на бременността? преди да забременея ходех от време на време, карах и доста колело, после не смеех, сега мъжо иска да тръгне на фитнес и се чудя дали да не ходя с него за раздвижване и малко тонус? пътечка, туй онуй... нищо натоварващо, просто да се пораздвижа?

Общи условия

Активация на акаунт