Получих Коледния си подарък вече, във мен живее мъничко човече! Тема6

• 33 085
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
karagogova важното е, че баткото е най-щастливото човече на света. А живот и здраве като порасне малкото човече и започне да мрънка, че иска да пази дузпите на бати, съм му обещала, че ще му пусна запис да се чуе, какво си е пожелал.
Важното е, че баткото изведнъж стана безгранично грижовен. Чак на моменти леко ме дразни. Третира ме като втора ръка човек. Не ми дава да се качвам на столове, да се навеждам, носи ми легена с прането, чантите от пазара, абе не е за вярване, какво му стана на това дете.

# 496
Браво на момчето Simple Smile Възползвай се Simple Smile

# 497

diet_mountain_dew - ако нямаш забрана от АГ-то съвсем спокойно може да посещаваш фитнеса и да се възползваш от пътечката- пускаш я на умерен ход  и си вървиш километри, също и на велоергометъра, но с бавно темпо. Никакви клекове и напъни с тежести и коремни преси Simple Smile, сигурна съм, че знаеш Simple Smile
jazznia- супер,че баткото ви така реагира, поне към момента няма изпитва ревност, което според мен е много важно.
Добре дошли на новоприсъединилите се мами и от мен!

# 498
Тя, ревността започва след като се роди бебето и вниманието бъде насочено към него. При някои деца е наистина трудно, така че радвай се Simple Smile

# 499
Най-сетне изчетох последните десетина страници от празниците насам и се включвам!!!

За много години момичета! Бъдете много здрави, нека новата 2016-та е прекрасна за всички ни и да донесе най-голямата радост!

Александър ще е. Освен ако не дойде точно на Гергьовден и тогава ще се замислим дали да не си е Георги.
Любимо име, носи го любим човек!!! Но не бих кръстила така детето си, би било странно и не знам как би го приел въпросния човек (не е съпруга ми)
Не съм мислила, какво ще правим, ако бебето дойде на някой празник.

Цитат
след нова година ще ходя на преглед и не знам редно ли е да се подарява нещо на доки.
Аз нищо не мисля да давам за НГ, но и няма да ходя веднага на преглед.
Не е нужно - след раждането кутия бонбони и това е. Не подарък, а почерпка за новороденото, както си е по традиция.

Цитат
Някоя от вас може ли да ми каже , как да отговоря на въпросите на 3,6 годишната ми дъщеря :"От къде идват бебетата ?"  "Защо живеят в коремите на майките ? " и  "Къде спи СВЕТЛОТО , като дойде ТЪМНОТО?
о, много мили въпроси  Wink Моята още не е проговорила както трябва, за да пита такива неща  Sunglasses
Обаче гледа нещо плюшено и казва "бебе", куклите също са "бебе". Гали ми коремчето и казва "бебе". Една вечер гали корема на баща си и пак казва "бебе"  Joy Joy

# 500
Имах и един въпрос - в коя седмица започва 6-ти месец?

# 501
Амандин, в 22-ра седмица започва Simple Smile
В първия пост на темата има една табличка  в която е дадено нагледно.

# 502
Ако правилно смятам на 16.01-ще си завършила 7г.с и започваш 8г.с...28.11-4.12-1г.с; 5.12-11.12-2г.с:; 12.12-18.12-3г.с....и т.н...

# 503
Знам, че има и други мами в групата с Rh- и татко с RH +,  та въпроса ми е към тях: в коя седмица се правеше второто изследване за антитела - 20 г.с. или 25 г.с., че нямам никакъв спомен. За Анти Д-имуноглобулина помня, че ми го слагаха в 28 г.с. Питам, понеже сега съм в 20 г.с. и следващата седмица ще си правя и без това и други изследвания, а забравих да питам док. при последния преглед.

# 504
20-22 и още едно около 28мата май. Анти Д, ако са наред изследванията не е задължителен. Вече при раждането, ако бебето е +, тогава. Аз съм с две деца, до сега не ми е бита инжекция. И двете са Rh-

# 505
Много благодаря! smile3525
И моето първото е с Rh - и не ми биха след раждането. Според моя док. има много голяма вероятност изобщо да нямам антитела, което е още по-добре. Но ще си пусна изследванията де Simple Smile По каса полага ли се или се плаща? За първото изследване минах с направление, но не помня колко се полагаха. Бива ли толкова да съм изветряла.... newsm78

# 506
Доколкото помня от предното бебе и двете бяха по каса. Аз мин.седмица си пусках първото с направление. Излезе отрицателен р-тат от всички антитела (Това май беше, ок, нали?? )
Този петък съм на ЖК и ще му напомня и за второто, да видим какво ще каже, но според мен трябва да е по ЗК.

# 507
Отрицателен трябва да е да. Аз предния път имам някакъв спомен, че плащах единия път, но може и да бъркам. Ще му напомня и аз на моя при следващата ЖК.
Вие къде усещате движенията на бебето? От няколко дни при мен се преместиха доста ниско и се чудя дали е нормално. newsm78

# 508
Ниско долу, от ляво, от дясно, понякога едно придвижване, когато гушна сестра и, все едно се опитва да я отмести Grinning. Но още е рано да усещаш над пъпа движения.

# 509
  • На остров
Аз ги усещам около пъпа основно, но и на най различни места. Особено като легна по гръб вечер Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт