Получих Коледния си подарък вече, във мен живее мъничко човече! Тема6

• 33 086
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
За броени часове и аз вече съм повалена.Едва изчистих и сега лежа,че се чувствам като пълен парцал,всичко си ме боли.Много ми е криво,че немога нищо да пия,поне да ми посветне малко до довечера. cry

# 376
Amairani, много ме заинтригува с това мъжко име, което сте избрали много отдавна. Ако не е тайна ще може ли да го споделиш?

# 377
Александър ще е. Освен ако не дойде точно на Гергьовден и тогава ще се замислим дали да не си е Георги. Макар че баща ми се казва Георги негово име сякаш никога не е седяло на дневен ред. А и нещо не ми харесва идеята за рожден ден и имен ден наедно.

# 378
Аз щях да питам и другите момичета по този въпрос, но след като случайно Amairani засегна въпроса да питам. Ако случайно бебчето се роди на някой от празниците: Великден, Цветница или Гергьовден смятате ли да го кръщавате на светеца? Моят мъж иска бебчето да си има имен ден и рожден ден отделно. Вие какво мислите?
Amairani, и аз харесвам много Александър.

# 379
karina31 и на мен не ми харесва идеята за имен ден и рожден ден заедно. Но го обмисляме като вариант макар и доста условен. Каката ми е родена точно на цветница. Не е кръстена на цвете - не си харесах име.

# 380
  • На остров
Цветница и Великден са различни дни всяка година.
Честита Коледа момичета, много магия и любов  Heart Eyes !

# 381
Весела Коледа, бъдете живи и здрави и вие и коремчетата!  santa2

# 382
Честита Коледа на всички! 🎄
Някой ако знае дали мога да кача снимка от телефона тук, моля да ми каже как?
 Hug

# 383
Весела Коледа, майчета!
От сърце желая на вас и на вашите семейства здраве, щастие, благополучие, любов! 🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅

# 384

Весела Коледа мили момичета! Бъдете много здрави вие и вашите бебчета! И дано май месец да се радваме на нашите дечица и да бъдем най-щастливите мами!!!  santa2 Close-mas: Nature Snowman

# 385
Честито Рождество Христово!Бъдете много здрави и щастливи и нека в домовете ви цари само мир,любов и топлина! santa2

Бухалче,честно казано мисля,че нестава качването на снимки директно от телефона, защото и аз търсих ама...тц.

# 386
Честито и от мен! Надявам се всички са си изкарали добре Hug

Мен честно казано ми дойдоха малко изтощаващи тези празници(макар повечето подготовка да беше поета от бабите). Не знам на НГ как ще издържа, че там плануваме да сме и на ресторант. Не е като да си направиш бърза почивка на дивана Mr. Green

# 387
Здравейте,

На всички мами. Записавам се и аз да ви следя. Терминът ми е първите дни на юни, тааа не се знае бебо дали няма да пожелае да се покаже няколко дни по-раничко. Честита Коледа на всички и леко бременейване. Ще се опитам да вляза в крак със старите ви темички, за да ви поопозная Simple Smile

# 388
Честита Коледа, момичета!  Hug Hug
Карина - не, не се отказвам от измисленото име, имам си един младеж с Г вече у дома, и имения ден да си е имен ден, рождения да си е отделно Simple Smile

# 389
Добре дошла Бебесита!

Общи условия

Активация на акаунт