Получих Коледния си подарък вече, във мен живее мъничко човече! Тема6

• 32 832
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
 newsm62 smile3525 Поздравления, мила Simple Smile. Леко бременеене и успешен финал  newsm30

# 646
newsm62 smile3525 Поздравления, мила Simple Smile. Леко бременеене и успешен финал  newsm30

Мерси, дано всичко да е успешно и аз за това се моля  Simple Smile

# 647
  • София
Привет от мен, събудих се и не мога да заспя. Имам някакъв проблем с дишането и леко се задушавам, затова през нощта си правя разходки, пия вода и чакам да ми мине Sad
След прегледа онзи ден всичко е наред с бебока. Расте определено голям. Изведнъж коремът ми стана огромен, бебока е 700грама, пулсът му е 144. Разположил се е с главата надолу и махаше сладко с ръчичка Simple Smile Вече съм 6кг отгоре, имам чувството че коремът ми ще се пръсне в дадени моменти, много ми е трудно с това палаво човече, защото постоянно рита, сякаш не спи, ето и в момента е много активен Simple Smile

# 648
Две в едно, аз явно все попадам на едни доктори, които "много обичат" да съобщават мерки Simple Smile И предната и сега тази, са много пестеливи. Затова пък редовно оо.глеждаме другите органи, та все едно всеки път съм на ФМ. Иначе отговаря на 21 г.с.- продължава да си върви със седмица напред. Затова пък док. ми каза, че това,че отговаря на по-късна седмица, не означава, че ще се роди по-рано. Казвам го в този смисъл за изместването на термина. Да не говорим, че много често се случва да има големи разминавания в ехографските стойности и действителните мерки на бебчето. На моя близка ден преди да роди и казаха,че бебчето няма да е голямо- около 3,600, а се роди 4,300. Simple Smile Затова и приемам стойностите по-скоро като ориентир, че бебето расте и се развива в нормите.
Иначе, инфо от преглед съм дала и във фейсбук и явно като пиша на двете места, пропускам да пиша някои неща Simple Smile.

# 649
На този етап вече изчисляват и по формула според обиколка на главата, обиколка на корем и т.н. Синът ми през цялото време вървеше назад(само обиколката на главата що годе се доближаваше по дни). Еми...главата си му е голяма просто на човека  Simple Smile И за него имаше притеснения, че няма да има 3кг при раждането, ама го докарахме до 3.200 Simple Smile
Сега на ФМ пък бъдещата госпожица се оказа, че върви с по-дълги крака засега Simple Smile Така че...всеки си е индивидуален още от утробата.

# 650
Моята я изкарваха все по-голяма, последно 3400-3500, роди се 2900. Сега тази върви дребна спрямо вашите бебчета. Последно 450 грама, термина ми е 11.05, къде ти 600-700 грама Grinning...пък като се роди ще и вземем най-точната мярка Grinning

# 651
  • На остров
На мен едно време ми обясняваха как максимум 3 кг ще бъде младежа, а той се роди почти 4, подкрепям и аз мнението, че като се родят е най ясно Simple Smile .
Нашата шушлка нямам идея колко е голяма сега, и няма да я мерят повече, последно на ФМ беше 200 гр  Heart Eyes , но това беше преди месец близо .
Акушерката ще ми мери корема  на обиколка другият път и по това може да направи заключения.

# 652
На мен едно време ми обясняваха как максимум 3 кг ще бъде младежа, а той се роди почти 4, подкрепям и аз мнението, че като се родят е най ясно Simple Smile .
Нашата шушлка нямам идея колко е голяма сега, и няма да я мерят повече, последно на ФМ беше 200 гр  Heart Eyes , но това беше преди месец близо .
Акушерката ще ми мери корема  на обиколка другият път и по това може да направи заключения.

Защо няма да я мерят повече? Нямаш ли намерение да правиш повече ехографски прегледи?

Аз доколкото знам има още една фетална морфология в 3-ти триместър, в периода 28-32 Г.С.

# 653
В чужбина не правят толкова ехографии като тук. То и тук по ЗК не правят де.
И като стана въпрос...преди няколко дни съвсем случайно засякох "На кафе" и там се изказаха, че ехографският преглед за бебето бил много шумен - направиха някакво сравнение, че все едно го слагаш на релсите при преминаващ влак или нещо от сорта. За първи път чух подобно нещо newsm78

# 654
  • На остров
Whowho както е написала Цветна палитра тук не се правят твърде много прегледи с ехограф.
Нормалните бремености минават само с 1 ехографски преглед ФМ между 18/20 седмица.
Аз имах повече заради хематома в 9 седмица, теста за аномалии в 13 и един бонус от инвитро клиниката.
Общо 5  Simple Smile

# 655
Привет и от мен!

Много се радвам,че при всички новините са добри,дай Боже до края,а и след това да са такива.Растат си бебешоците и не си играят ама то и така трябва. Heart Eyes

Карагогова въобще не си и върви дребна пък да ти кажа аз.Както знаеш и аз съм с термин 11.05 и преди 4дни и моята бамби беше 469гр.Просто на другите момичета термините им са по-напред от нашите и затова така са по-големички бебешоците. Hug

А относно замерванията по ехограф и според мен си е относителна работа и затова не им се връзвам много.На финала си проличава най-добре.

Две в едно в какъв смисъл по обиколката на корема,акушерката може да направи заключения?

# 656
Аз за последния месец имам близо 5 ехографски прегледа + 1 при уролог за бъбреците ми, но е извънредно, защото не се чувствах добре.

# 657
  • На остров
Роси нямам идея, ще разберем  Simple Smile предполагам си имат някаква практика, не съм първата ни последната както се казва Sunglasses .

Дадоха ми и карта с кръвна група, резус фактор, и някакъя скрининг, че не ми е преливана кръв. Та тази карта ще си я нося с мен в родилното, това ако точно тогава имат срив в системата да кажем и не може да видят инфото он лайн

# 658
Дадоха ми и карта с кръвна група, резус фактор, и някакъя скрининг, че не ми е преливана кръв. Та тази карта ще си я нося с мен в родилното, това ако точно тогава имат срив в системата да кажем и не може да видят инфото он лайн

Те и тук дават обменната ти карта(картона) с всички изследвания и кръвна група,но вече като влезеш в 9-я месец,защото все пак от там насетне може да реши бебето да се ражда и да си е всичко необходимо в теб.

# 659
Whowho както е написала Цветна палитра тук не се правят твърде много прегледи с ехограф.

Ясно Simple Smile Аз все забравям кой е в чужбина и кой е тук.

Относно това, че прегледа бил шумен като минаване на влак - не съм чувала такова нещо досега, но на втората ФМ бебчето беше много заспало и не искаше да смени позата дълго време. Предполагам, че ако им беше толкова шумно щяха винаги да са силно активни по време на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт