Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка - 2

• 30 587
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • От Луната
Aз не можах да отида, утре рано сутринта ще бързам да свърша тази работа Simple Smile

# 91
Aз не можах да отида, утре рано сутринта ще бързам да свърша тази работа Simple Smile

Ами аз днес изобщо не чаках. Пътувах по-дълго до клиниката, отколкото седях там Simple Smile
Май твоето инсе и моето твл ще са горе-долу по едно и също време Simple Smile

# 92
  • От Луната

Ами аз днес изобщо не чаках. Пътувах по-дълго до клиниката, отколкото седях там Simple Smile
То това ми е проблема, далечко ми е клиниката, сутринта седнах да си проверя пощата и като видях колко имейла имам. И то един клиент дето ми опънал нервите ... само до отговоря и той ми звънна, после още нещо и то стана 11. Докато се оправя и отида ...
Ами може да се видим да си побъбрим другия път ако се засечем.  bouquet
Инсето се пада по календар м/у 23-27ми

# 93

То това ми е проблема, далечко ми е клиниката, сутринта седнах да си проверя пощата и като видях колко имейла имам. И то един клиент дето ми опънал нервите ... само до отговоря и той ми звънна, после още нещо и то стана 11. Докато се оправя и отида ...
Ами може да се видим да си побъбрим другия път ако се засечем.  bouquet
Инсето се пада по календар м/у 23-27ми

Аз още не знам. Чакам да ми дойде. Попринцип на 20-21. По мои сметки, лапарото ще е между 28 и 2. Днес ми казаха, че ще го съобразят с моя цикъл и графика им. Преди това ще ходя за кръвни изследвания и консултации, ако съвпаднат дните може да се видим Simple Smile

# 94
  • От Луната
Всичко е в ръцете на негово величество Цикълът. Аз се притеснявам че се появи ПМСто и ще подрани лелката, ама утре жива умряла отивам.

# 95
Всичко е в ръцете на негово величество Цикълът. Аз се притеснявам че се появи ПМСто и ще подрани лелката, ама утре жива умряла отивам.

Отиди преди да си провериш пощата Simple Smile

# 96
  • От Луната
Отиди преди да си провериш пощата Simple Smile
Това и ще направя, а после съм при застрахователя, че ми удариха колата. Веселбата е пълна ... как ще го гледам това бебе не знам  Rolling Eyes ама да стигнем до там де Simple Smile

# 97
  • София
Момичета да се отчета, вчера направихме инсе, днес ре-инсе. От 2ф единия така и не се спука, но все едно. След 14 дни тест. Както знаете, аз не очаквам да е положителен, но ще го направя все пак.
Успех на всички

# 98
Надин - успех. Колкото и да са малки шансовете - човек никога не знае какво може да излезе. Стискам палци да се изненадаш от резултата на теста - много приятно!

# 99
Момичета да се отчета, вчера направихме инсе, днес ре-инсе. От 2ф единия така и не се спука, но все едно. След 14 дни тест. Както знаете, аз не очаквам да е положителен, но ще го направя все пак.
Успех на всички

Успех Нандин, ще пиеш ли нещо до теста?

# 100
  • София
Успех на всички

Успех Нандин, ще пиеш ли нещо до теста?

Дуфастон

# 101
Йоли, с теб какво стана, днес стигна ли до клиниката?

# 102
  • От Луната
Да ходих, резултат в петък, хламидията ми важи 6месеца и нея не съм я пускала.
Останах изненадана, че се наложи да я платя, мислех че влиза в цената  Thinking

До тогава ще цъфне и М, тъй че пак ще ходя, а дават лошо време. Днес такъв дъжд ме пра, добре че събрах смелост и ходих с колата. Минах и на оглед, че я закачих преди празниците ...

Надин, стискам палци! Дано! Praynig

# 103
нандин, успех. дано си аномалия в статистиката.

# 104
Да ходих, резултат в петък, хламидията ми важи 6месеца и нея не съм я пускала.
Останах изненадана, че се наложи да я платя, мислех че влиза в цената  Thinking

До тогава ще цъфне и М, тъй че пак ще ходя, а дават лошо време. Днес такъв дъжд ме пра, добре че събрах смелост и ходих с колата. Минах и на оглед, че я закачих преди празниците ...

Надин, стискам палци! Дано! Praynig

Радвам се, че си успяла! Ще разказваш после как е минало инсето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт